HABERLER>GÜNCEL
19 Ağustos 2014 Salı - 12:19

Yine bonzai: 5 genç yoğun bakımda

Bursa'da, polis ekipleri, bir gün içerisinde 12 kişi hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yaptı. 'Sentetik cannabinoid (bonzai)' uyuşturucu maddesi kullanan 5 genç ise hayati tehlike kaydıyla yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yine bonzai: 5 genç yoğun bakımda

İnegöl’de meydana gelen olayda Mahmudiye Mahallesi’ndeki parkta bonzai kullanan 17 yaşındaki A.S. fenalaştı. Çevredekilerin yardımıyla olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.S. hayati tehlike kaydıyla yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yenice Mahallesi Razgat Sokak’ta meydana gelen ikinci olayda ise 17 yaşındaki O.Y., bonzai kullandıktan bir süre sonra fenalaştı. İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan O.Y.’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.
 
HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi Atatürk Caddesi’nde sentetik uyuşturucu maddesi kullanan M.K. (17) fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesinin bulundu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. Kayhan Mahallesi Keresteciler Caddesi’ndeki vakada ise 28 yaşındaki G.G., uyuşturucu madde kullanınca rahatsızlandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı tarafından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan G.G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
 
Elmasbahçeler Mahallesi’ndeki olayda ise 20 yaşındaki M.F.K., sentetik uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalık geçirdi. Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.F.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesi Selimzade Caddesi’nde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumlarından şüphelendiği V.A. (19), M.C. (19) ve M.A.’ı (19) durdurdu. Gençlerin yapılan üst aramalarında bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Üç şüpheli hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yaptı. Aynı cadde üzerinde yapılan çalışmalarda polis tarafından durdurulan K.K.’nin (24) üzerinden 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
 
"3-4 AYDIR UYUŞTURUCU KULLANIYORUM"
Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda ise 20 yaşındaki K.K. polis tarafından durduruldu. Üzerindeki bonzai maddesi kendi rızasıyla polise teslim eden şüpheli hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldı. F.A. da üzerindeki bonzai maddesini polise teslim etti. Selimzade Mahallesi Selimzade Caddesi’nde durdurulan 19 yaşındaki U.S. ise 3-4 aydır uyuşturucu madde kullandığını söyledi.
 
Polise ifade veren U.S., "Yaklaşık 3-4 aydan beri zaman zaman uyuşturucu madde kullanmaktayım. Tatarlar Camii önünde iken sivil polis ekibi beni durdurdu. Bana üzerinde herhangi bir şey olup olmadığını sordular. Ben de üzerimde bulunan iki parça halindeki uyuşturucu maddeyi kendi rızam ile çıkararak polis ekibine verdim." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (cihan)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! İzmir merkezli ‘paralel’ operasyonda son durum
İzmir merkezli 13 ilde "yasa dışı dinleme" iddialarına ilişkin soruşturma ...
İzmir depreme duyarlılık için yürüdü
İzmir’de, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon ...
Flaş! Lice karıştı! Heykele operasyon: 1 ölü
Diyarbakır'ın Lice İlçesi Yolaçtı Köyü'nde PKK mezarlığına dikilen Mahsum ...
 
Berkin’e küfreden polis hakim karşısına çıkıyor
Berkin Elvan'ın ölümünden sonra kendi Facebook sayfasında "Böyle ekmek ...
Sosyal yardımda bölgesel kriter: Hem kömür hem klima!
Hızla büyüyen sosyal yardımlara yeni kriterler getiriliyor. İstanbul’daki ...
Denizden 3 ceset çıktı!
Kocaeli'de denizde bir erkek çocuğu olduğu ihbarı üzerine çevrede arama ...
 
Flaş! İzmir'de 'dinleme' baskını: 20 polis gözaltında
İzmir'de, 'yasa dışı dinleme' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma ...
Yine Urla’yı seçti: Ve Erdoğan ailesi o villalarda…
12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yorucu seçim maratonu ve veda turlarının ...
İzmir’de korkunç son: Bunalıma giren genç…
İzmir’in Gaziemir İlçesi'nde açık lise öğrencisi 17 yaşındaki Mesut Kamil ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva