HABERLER>SPOR
26 Nisan 2017 Çarşamba - 13:57

Yılmaz Vural: Süper Lig inancımızı koruyoruz

TFF 1'inci Lig'de Adana Demirspor galibiyetiyle son 5 haftaya girerken ikinci sıradaki Eskişehirspor'la arasındaki puan farkını yeniden 3'e indiren Göztepe'de Teknik Direktör Yılmaz Vural, Süper Lig inançlarını koruduklarını söyledi.

Yılmaz Vural: Süper Lig inancımızı koruyoruz

Yılmaz Vural, tesislerde düzenlediği basın toplantısında "İnatçı insanım ve başarmaktan başka düşüncem yok. Bu yüzden anılarımdan oluşan ve mayıs ayında çıkacak kitabıma 'İnadım inat' ismini koydum. Yöneticilerle bile konuşurken, 'Aranızda inanmayan varsa sorun çıkarırım' diyorum. 5 maç sonra hedefe ulaşacağız" dedi.

46 puanla 6'ncı sırada olduklarını ve Süper Lig için kalan 5 haftayı kayıpsız geçmeleri gerektiğini belirten Vural, "50'li puanlar bizi doğrudan Süper Lig'e çıkarmaz. Kalan 5 maçta 15 puan alırsak 61 puanla direkt çıkma şansımız olur. Cumartesi günü lider Evkur Yeni Malatyaspor'la deplasmanda oynayacağımız müsabakada kafamızda beraberlik değil, kazanmak olacak. 1 puan bize yetmiyor" diye konuştu.

Son 4 deplasmandan puan alamayan, ikinci yarıda İzmir dışında maç kazanamayan sarı kırmızılı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, 5 gün içinde üst üste lider Evkur Yeni Malatyaspor ve üçüncü sıradaki Sivasspor'la oynayacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Biz Malatya deplasmanındayken rakiplerimizden Sivasspor ve Giresunspor birbirleriyle oynayacak, Eskişehirspor ise düşme hattındaki Mersin İdmanyurdu'yla deplasmanda karşılaşacak. Kazanırsak lig bizim için çok farklı bir boyuta gelir. Teknik direktörlük kariyerime başladığım Malatyaspor zirvede 10 puanlık avantajını kaybedip stres yaşamaya başladı.

Seyirci cezaları var. Artık kimsenin puan kaybetme lüksü yok. Deplasman galibiyeti bizi çok avantajlı bir konuma taşıyabilir. Bu periyotta Ekur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'la oynamanın şans olduğunu düşünüyorum. Bu durumda onların başka maçlarda kaybetmelerini beklemeyeceğiz, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz." 

Geçen hafta içinde son sıradaki Bandırmaspor'a mağlup olduktan sonra Adana Demirspor karşısında güçlü bir reaksiyon gösterdiklerini vurgulayan Yılmaz Vural konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bandırmaspor maçından sonra takımın yüzde yüz farklı performans sergilemesi bizi sevindirdi. Geçen hafta içinde Başkan Mehmet Sepil'i ilk kez bu kadar gergin, agresif gördüm. Futbolcular Sepil'in mesajlarını iyi algıladı. Tek maçta farklı bir boyuta geçtik. Takımda değişiklikler yapıp verim aldık. Taraftar da takıma sahip çıktı. Bu performans bizi hedefe taşıyabilir. Kulübün önemli stat, tesis projeleri var. Göztepe bu ligde durmayacak. Şimdi olmazsa önümüzdeki dönemde üst lige çıkacak. Gönül ister ki benim olduğum dönemde çıksın. Geçmişte 2 maç kazansak 52 puanla ikinciydik ama geçmiş bitti ve ondan öğrendiklerimizle ileri gideceğiz. İsim, geçmişle değil yaptıklarınızla oluşur. Futbol şansı da yanımızda olursa önümüz açık."

GÜNAY YARIM SAAT AĞLADI
Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-2 kazandıkları son Adana Demirspor mücadelesinde 2 farklı öne geçtikten sonra santradan gol yiyen kaleci Günay'ın 90 dakika bitiminde galibiyete sevinmek yerine soyunma odasında göz yaşlarına boğulduğunu söyledi. Vural, "Günay galibiyetten sonra içerde yarım saat ağladı. Onu teselli ederken, 'Oğlum daha ne istiyorsun tarihe geçtin' diyerek esprili yaklaşımla moralini düzeltmeye çalıştım" diye konuştu. (DHA)

 
En sağlıklı fuar İzmir'de kapılarını açtı
 
Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Abdülkadir'e izin
TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde Şanlıurfaspor'la oynayacağı maçın ...
Altay'ın kozu tecrübe
Spor Toto 3'üncü Lig'de cumartesi günü oynanacak normal sezonunun son ...
İngiliz futbol kulüplerine vergi baskını
Bazı futbol kulüplerine yapılan baskında vergi dolandırıcılığı suçlamasıyla ...
 
Bucaspor'da sahne gençlerin
Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta geçen hafta evinde Zonguldak Kömürspor'u ...
Ege'de kadınlar potada play off heyecanı
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından ...
Pınar Karşıyaka'da Egemen NBA yolcusu
Pınar Karşıyaka'nın 21 yaşındaki pivotu Egemen Güven, 22 Haziran'da ABD'de ...
 
Menemen Belediyespor'da Gökhan Ünal sevinci
SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta bitime 1 hafta kala play off  oynamayı garantileyen ...
Karşıyaka'da Büyükkarcı aday olacak mı?
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da gözler 13-14 Mayıs ...
Altay'ın güveni tam
Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta normal sezonu cumartesi günü İzmir'de ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva