HABERLER>POLİTİKA
25 Ocak 2020 Cumartesi - 23:19

Yıldırım’dan vefa buluşmasında mesaj: İzmir siyasi tarihinde görmediği hizmeti aldı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım vefa buluşmasında yaptığı konuşmada teşkilata teşekkür etti. Yıldırım, “2011 yılında seçimde aday olmakla birlikte geldiğim İzmir beni hep bağrına bastı. Bu kente önemli hizmetler yaptık. İyi ki de yaptık. İzmir siyasi tarihinde görmediği hizmeti aldı” dedi.

Yıldırım’dan vefa buluşmasında mesaj: İzmir siyasi tarihinde görmediği hizmeti aldı

EGEDESONSÖZ- Elazığ depremi nedeniyle iptal edilen il danışma meclisi toplantısına katılmak üzere İzmir’e gelen Son Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım partililerle buluştu. Vefa yemeğinde eski ve yeni parti yöneticileriyle bir araya gelen Yıldırım, İzmir’in kente geldiği günden bu yana kendisine hep sahip çıktığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci gibi isimlerin de katıldığı buluşmada konuşan Yıldırım, 2014 yılında aday olduğu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sürecinde yaşadıklarını anlattı. Yıldırım, “FETÖ’nün organize ettiği operasyonlara maruz kaldık. Adalet Bakanının, İçişleri Bakanının operasyonlardan haberi yoktu. Seçimlerden önce hep zorlu süreçlerden geçtik. Ama yılmadık. Erzincan milletvekilliğinden, İzmir adaylığına giden süreci Cumhurbaşkanımızın uygun görmesiyle başlattık. İyi ki de olmuş. İzmir’i ve sizleri tanıdık. İzmir’i bizi sevdiğini düşünüyorum. Gündemlerin değiştiği zor bir ortamda vefa abidesi bu kadrolar AK Parti’nin oyunu zirveye taşıdı” dedi.

HEP DESTEK GÖRDÜM
İzmir’e geldiği günden bu yana sorunların çözümü için çabaladığını anlatan Yıldırım, “Temel prensibimiz İzmir’in sorunlarını kulak kapatmak değil hiçbir hesap yapmadan üzerine gitmek çözmek İzmirlilerin hayatlarını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini artırmak oldu. İzmir’e az iş yapılmadı. İzmir siyasi tarihinde görmediği hizmetlerin kat kat fazlasını gördü. İyi ki de yaptık. Zerre kadar pişmanlık yok. AK Parti’nin İzmir’de yaptıklarında emek var. Alın teri var. Gayret var. Ben değil biz diyen bir anlayış var. İzmir’de aktif olarak siyasete başladığım günden beri hep destek gördüm. Hep aile gibi birbirimize yaklaştık” diye konuştu.

Yıldırım,  çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söylerken partililere içinde bulundukları mücadele ruhundan kopmamaları önerisinde bulundu.

AK Parti İzmir Teşkilatı’nın birkaç gündür hazırlığı yaptığı vefa yemeğinin ilk olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ev sahipliğinde yapılacağı ve Yıldırım’ın ağırlanacağı duyurulmuştu. Daha sonra toplantının eski İl Başkanı Ömer Cihat Akay tarafından organize edildiği belirtildi. Toplantıya, partide daha önce il başkanlığı yapan İsmail Katmerci, Ali Aşlık ve Bülent Delican katılmadı. 

 
Salıcı’dan ‘Kale’de net mesaj: Çankaya’daki mutabakatı İzmir’de sağlamalıyız!
 
Mucize bekleniyor: Can kaybı artıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
iZMİRLİ 26 Ocak 2020 Pazar 14:39

Sayın Yıldırım İzmirdeki teşkilatınızın izmiri kazanma gibi bir isteği hiç bir seçimde olmadı.Nedenmi CHP li Başkanlarla çok mutlu huzurlu bir ilişkileri var meclis oturumlarında başkanlara teşekkürlerini ve bağlılıklarını sözlü olarak söyluyorlar.Hatta karşılıklı açılmış davalarıda anlaşarak davadan vaz geçiyorlar.Her ilçede Belediye Başkanı bir AKP li tarafından koruma altına alınmıştır CHP li Başkamlara hiç bir şey olmaz koruyan kollayan AKP liler.Örnek vereyim Bayraklılın eski Başkanı Hasan KARABAĞIN mahkemeye giden dosyalarını inceleyin nasıl korunduğu kimler tarafından korumaya alındığını göreçeksiniz.Hasanın Damadı hakkında yolsuzluk dosyası hazırlanıyor dosya mahkemede kaymakamlık soruşturma izni vermiyor.2016 dosyası Hasan karabağın hala savcılıkta savcı beyin makamında bekliyor.Sayın yıldırım bunları araştır izmir gerçeyini çözersiniz işte o zaman gerçekler önünüze gelir.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Salıcı’dan ‘Kale’de net mesaj: Çankaya’daki mutabakatı İzmir’de sağlamalıyız!
Karşıyaka’daki örgüt buluşmasının basına kapalı bölümünde konuşan Örgütlerden ...
AK Parti İl Danışma Kurulu ileri bir tarihe ertelendi!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 26 Ocak’ta yapmayı planladığı 60. İl ...
Bahçeli: Devlet seferberlik içinde
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'daki depremle ilgili "Türkiye ...
 
AK Partili Şengül’den flaş açıklamalar: Şer odakları süreci bize mal etti!
31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından yürüttüğü il başkanlığı görevinden ...
Bakanlardan ortak deprem açıklaması
Bakanlar Süleyman Soylu, Fahrettin Koca ve Murat Kurum Elazığ'da yaşanan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana ...
 
Erdoğan: Verilen destek Hafter'i şımarttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Başbakanı Merkel İstanbul'da bir araya ...
İzmir’deki çöp tartışmasında devreye CHP Lideri girdi: Görevlendirme yaptı, rapor istedi!
CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili ...
CHP'li Salıcı kongre öncesi Yücel'in ismini mi verecek?
Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, il kongresine sayılı günler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva