HABERLER>EKONOMİ
24 Aralık 2012 Pazartesi - 11:12

Yeni yılın ilk fuarı Ayakkabı Yaz 2013

Ayakkabı Yaz - İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarlar Fuarı, 10 – 13 Ocak 2013 tarihlerinde 33’üncü kez organize edilecek. İzmir’de, 2013 yılının ilk fuarı Ayakkabı Yaz Fuarı olacak. Ayakkabı Yaz Fuarı ile sektör İzmir’de buluşacak.

Yeni yılın ilk fuarı Ayakkabı Yaz 2013

İZMİR - Ayakkabı, çanta sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Yaz Fuarı’nda; bay – bayan – çocuk ve spor ayakkabı modelleri ile terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarının 2013 yaz modelleri yer alacak.
 
Sektörün bu sezon için gerçekleştireceği en büyük etkinlik olan Ayakkabı Yaz Fuarı’na, Türkiye toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40’ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanısıra, Türkiye’nin çeşitli illerinden firmalar katılıyor.
 
Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak Ayakkabı Yaz Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda organize ediliyor. Dört gün sürecek fuarda,  1 no’lu holde kadın- erkek ve çocuk ayakkabıları, 2 no’lu holde kadın-erkek ayakkabısı, 3 no’lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergilenecek.
 
Ayakkabı fuarları İZFAŞ tarafından, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliğinde Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olarak yılda iki kez düzenleniyor.
Ayakkabı sektörüne tanıtım ve iş bağlantısı kurma olanağı sunan fuar, Türk ayakkabı üreticilerini yeni yurtdışı pazarlarla buluştururken, yurtiçinde ise gelecek yılın modellerinin sergilendiği ilk büyük etkinlik olacak.
 
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs “Her geçen yıl daha da artan bir dinamizmle, Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirdiğimiz ayakkabı fuarlarımızı sektörün öncü kuruluşlarıyla ve sektörün kalbinin attığı kentte düzenlemenin heyecanını yaşıyoruz. İZFAŞ olarak; bölge ve ülke ekonomisine bir kez daha katkı koyacak olmanın gururunu taşıyoruz.

33’üncüsünü düzenleyeceğimiz Ayakkabı Yaz – İzmir, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 10 - 13 Ocak 2013 tarihleri arasında kapılarını açacak. Ayakkabı sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşma platformu olan fuarımız, sektörün ihtiyaç duyduğu “etkili tanıtım” olanağını sağlarken, ülkemizde ve tüm dünyada yeni hedef pazarlar yaratılmasının da yolunu açacaktır.
 
Ayakkabı Yaz Fuarı’na Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan firmalar, yaz sezonunun en yeni tasarımlarını sergileyecekleri fuar süresince, yurt içi ve yurt dışından gelen alıcı grupları ile önemli ticari bağlantılar kurma olanağına sahip olacaktır. Fuar, her zaman olduğu gibi bu yıl da çeşitli ticari anlaşmalara ev sahipliği yaparken; 2013’ün ayakkabı yaz modasını vitrinlerden önce İzmir’de görücüye çıkaracaktır” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Kemeraltı’nın Ege-Koop vizyonuna ihtiyacı var”
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Kemeraltı’nın İzmir ticaret hayatının ...
Çalışanları ilgilendiren haber: İşçiye ameliyat sürprizi
İş mahkemesi önemli bir karara imza attı. Çalıştığı banka ile ilişkisi ...
İzmir SOUVENIR’i çok sevdi
Egelilerin sevdiklerine hediye bulma telaşına her yıl son veren SOUVENIR ...
 
İzmir sütün tozunu Konya’ya kaptırdı!
İzmir’in süt üretiminde Türkiye’nin başkenti olduğunu belirten Tire Süt ...
Bir ‘benzin’ klasiği: Yine zam geldi
Benzinin litre fiyatına geceyarısından geçerli olmak üzere 6 kuruş zam ...
Çiftbağcı 2013’de 3 yeni mağaza açacak
Gıda ve perakende sektöründe marka olmak hedefiyle 2004’de yola çıkan ...
 
Mavişehir'in beyaz noktası…
Gültekinler İnşaat'ın satışı devam eden projesi Beyaz Nokta Evleri, modern ...
Elektrik Mühendislerinden ‘gizli zamma’ dava!
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)'nun perakende satış lisansı sahiplerinin ...
TL banknotlardaki imza değişiyor
100, 20 ve 10 liralık banknotlardaki Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva