HABERLER>POLİTİKA
20 Ağustos 2019 Salı - 13:33

Yangın... Kayyum... Teşkilat... Başkan Sürekli’yle A’dan Z’ye!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Güneydoğu’daki 3 ile atanan kayyum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in konuyla ilgili yaptığı açıklama, kentte durdurulamayan yangınlar, Karşıyaka Stadı, Bayraklı Şehir Hastanesi, teşkilat çalışmaları konularında birbirinden flaş açıklamalara imza attı.

Yangın... Kayyum... Teşkilat... Başkan Sürekli’yle A’dan Z’ye!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına katıldı ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kentte 3 gündür yaşanan orman yangınlarına ilişkin konuşan İl Başkanı Sürekli, ‘Devlet İzmir’de seferber olmuş durumda’ mesajını verdi.  

Güneydoğu’daki Halkların Demokratik Partisi’yle (HDP) yönetilen 3 ile kayyum atanmasıyla ilgili konuşan Başkan Sürekli ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Tunç Soyer’in demokrasi vurgusu yaptığı açıklamayı da hedef aldı.

Genel iktidarın temsilcisi sıfatıyla konuşan Sürekli, İzmir’in hizmet alması noktasında Ankara’da üstlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Sürekli diğer yandan Cumhur İttifakı’nın 5 temsilcisinin Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiği desteği alamadığını söyledi.

Sürekli, Karşıyaka Stadı, Bayraklı Şehir Hastanesi, İnciraltı’nın imar planları üzerinden mesajlar verirken parti içi çalışmalar, start alacak kongre süreçlerine dair de açıklamalar yaptı.

DEVLET İZMİR’DE SEFERBER OLMUŞ DURUMDA
İzmir’in çeşitli ilçelerinde 3 gündür devam eden orman yangınlarına ilişkin konuşan Sürekli, “Çok üzüntülüyüz. Ciğerlerimiz yanıyor. Ormanlar doğanın ciğeri, onlar yanınca hem mecazi anlamda hem de gerçek anlamda ciğerimiz yanıyor. Ben de gece 02:30’lara kadar bakanımızla birlikteydim. Bizler süreci takip ediyoruz. Bakanımız süreci bizzat yönetiyor. Tüm orman işletmesi personeli canla başla çalışıyorlar. İzmir’e geçmiş olsun. İnşallah sona doğru geliyoruz. Sayın bakanımız, ‘Ben İzmir’den ayrıldığımda demek ki bu iş bitmiştir, ben ayrılmadan bu iş bitti diyemezsiniz’ demişti. Türkiye’de zaman zaman bu felaketleri yaşıyoruz. Büyük geçmiş olsun. Hükümet olarak ilk işimiz yangını bitirmek sonra soğutma çalışmalarını yapmaktır. En sonda da ihmal, kusur kimdeyse onları çıkarmak için çalışmalar yapılacak. İzmir’de son günlerdir çok yoğun bir rüzgar var. Rüzgarın yer değiştirmesiyle diğer tarafta yangın çıkıyor. Kozalaklar 500 metre gidiyor orada patlıyor ve bu sefer başka yerde yangın çıkarıyorlar. Devlet İzmir’de seferber olmuş durumda. Yerel belediyelerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İNSAFSIZCA SPEKÜLASYON YAPILIYOR
Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarının kullanılmaması ve yangın çıkan alanların imara açılacağının iddia edilmesi üzerinden yaşanan tartışmalara değinen Sürekli, “İnsafsızca konuşmalara karşıyım. Ne demek imara açılacak? Böyle bir şey olabilir mi? Bilgi kirliliği var. Halksızlık yapmasınlar. Orman teşkilatı hızlı bir şekilde buralarda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başlanacak. Sayın bakanımız, genel müdürümüz ayrıntılı açıklamayı yapacak. THK tartışması da yersiz bir tartışmadır. Bizim önceliğimiz spekülasyondan çok ciğerlerimizi yakan orman yangının bir an önce sonlandırılmasıdır. Sonrasında gereken herkese gereken cevabı bakanlığımız verecektir. Çok net ve ayrıntılı bilgiler var bu spekülasyonu ortadan kaldıracak. Banklığımız bu konuyu kapatacak” ifadelerini kullandı.

İZMİR BOYUTUNU ESEFLE KARŞILIYORUZ
Diyarbakır, Van ve Mardin’deki HDP’li büyükşehir belediye başkanlarının görevden alınması ve yerlerine kayyum atanmasıyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’in yaptığı demokrasi vurgulu açıklama için açıklama yapan AK Partili Sürekli, “İzmir boyutunu üzülerek izliyoruz, esefle karşılıyoruz. CHP’den gelen tepkileri kastediyorum. Türkiye Cumhuriyeti demokratik laik hukuk devletidir. Bu nitelikler vazgeçilmez niteliklerdir. Bir tanesinin öne çıkarılarak diğerlerinin yok sayılması kabul edilemez. Demokrasi hepimizin değer verdiği en ideal sistemdir. Türkiye’de demokrasinin en iyi şekilde yaşatılmasını istiyoruz. İleri demokrasi diyoruz. Hükümete geldiğimizden beri ileri demokrasi için elinden gelen her şeyi yapmıştır. Demokrasinin ait olduğu ülkede bölünmez bütünlüğe karşı çıkmalar, eylemler, faaliyetler varsa, bunlara yardım ve yataklık yapanlar varsa hukuk devleti bunlara karşı önlem alır. Ülkemiz 4 terör örgütüyle birlikte yoğun bir mücadele veriyor. Bu mücadele yapılırken demokrasi söylemini hukuk devletini yok edecek şekilde kullanmamalıyız” diye konuştu.  

KAYYUM ATANMALIYDI VE GEREĞİ OLMUŞTUR
Görevden alınan dosyalar İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşıldı” ifadeleriyle açıklamasını sürdüren Sürekli, “Kamuoyuyla paylaşılabilenler o kadar. Paylaşılmayanlar da vardır. Ben parlamentodayken de kayyumlar atanmıştı. Bu tartışmalar günlerce yaşanmıştı. Bu konuda muhalefetten yoğun eleştiriler geldi. Karşısında hükümetin temsilcileri haklılık gerekçelerini anlattılar. Zabıtlarda duruyor. 2015’te biz çukur eylemlerini yaşadık mı? Ülkemizin en karanlık dönemiydi. Devlet orada o zaman başarılı operasyonlar yönetmeseydi Türkiye’nin bugünkü durumu çok farklı olabilirdi. Belediyenin araç gereçleriyle kazma olayları oldu mu? Belediyenin iş makineleri kullanıldı mı? Teröre finansal destek sağlandı mı? Bunlar açıkça belliydi. Meclis tutanaklarında var. Devam eden davalar var. O dosyalarda ayrıntılı bilgiler var. Tunç Soyer ‘hukuki ayrıntıları paylaşsınlar’ diyor ya kendilerinde vardır zaten o bilgiler. Kendileri arkadaşları. Sık sık Tunç Bey ile görüşüyorlar. Orada hukuk devletinin gereği o belediyelere kayyum atanmalıydı ve gereği olmuştur” dedi.  

FETÖ’DEN DOLAYI AK PARTİLİ VE MHP’LİLER DE GÖREVDEN ALINDI
‘Acaba CHP’liler de mi görevden alınacak?’ sorusunun kamuoyunda tartışılmasını değerlendiren Sürekli, “Yine bir algı operasyonu yapılıyor. Beşiktaş görevden alındığında televizyon programlarında söylemiştim. Peki CHP niye Beşiktaş adayını seçimlerde değiştirdi? Elimizde ciddi ve vahim deliller vardı. Beşiktaş Belediyesi’nde terör örgütüyle iltisak yönünde emareler vardı. Ataşehir’de de ciddi deliller mevcuttu. O delillere istinaden bakanlık görevden aldı, kayyum atanmadı. Yüzlerce CHP’li belediye o dönemde de vardı, bu dönemde de var. Suç işleyen olursa karşılığını görür. FETÖ terör örgütüyle iltisaklı olduğundan dolayı görevden alınan AK Partili ve MHP’li belediye başkanları da vardı” açıklamasını yaptı.

BAŞKAN SOYER’İ HEDEF ALDI: KINIYORUM
Sürekli, “İzmir’den de bunlara destek mesajları yayınlanmasını esefle kınıyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i esefle kınıyorum. Bizim için sürpriz değildir. Sur Belediyesi’ne kayyum atandığında dünkü açıklamasının daha fazlasını yapmıştı. İzmir’in oylarıyla seçilmiş belediye başkanı kendi işiyle ilgilensin, kendi işine baksın. 100 gün aşk çiçek böcekle geçti. İzmir hizmet bekliyor. İzmir kokuyor demekten hicap duyuyorum. İzmir kokuyor, İzmir’in altyapı, ulaşım problemi var. Sayın başkan buralara odaklanın. Çok konuşulacak şey var. Ama basın toplantımızda 100 gün değerlendirmesi yaparken yüzeysel olarak geçtik ve kredi tanıdık. İşlerin iyi gitmediğini söyledik. Büyükşehir belediye meclis üyeliği, grup başkan vekilliği yaptım. Aziz Kocaoğlu ile birlikte çalıştık. Meclis gerildiğinde, ‘arkadaşlar siyaseti bırakın, 6 ay kala yaparız siyaseti, şimdi İzmir ve hizmet konuşalım’ derdi. Doğru bir yaklaşım! Seçimlere daha çok var. Daha iyi nasıl olabilir, bunları konuşalım. Biz bazı şeyleri daha gündeme getirmiyoruz. Getirmeyeceğiz de! Biz yapıcı eleştirilerimizi ortaya koyarız. Suyu İzmir’e biz getirdik, İzmir’in koku sorunu var. Basın açıklamamızda bunları anlattık. Tunç Bey şanslı, kışın epey koku yaşadık ama yazın çıkan rüzgar sonucuyla koku eskisi gibi yaşanmıyor. Rüzgar durduğu anda koku duyuluyor. Yazın dereler kuruyor, kışın da yağmur suyu ile kanalizasyon suyunun aynı yerden geçmesi sonucu koku oluyor. Bunları söylüyoruz karşı taraftan bir hamle gelmiyor. Aşk çiçek böcek! Aşka biz de saygı duyuyoruz ama İzmir’i sevdiğini söyleyen başkanın bir şey yapmaması bizi üzüyor. Amfi tiyatro ve ara sıralardaki söylemlerinin aksine çalışmaları devam ediyor. Biz demagoji yapmayı sevmiyoruz. Şatoyu gündeme getirmiyoruz. Hiçbir belediye başkanı bugüne kadar kullanmamış, Tunç Bey kullanıyor. İzmir’in halkına açılabilecek yeri kendisi için kullanmaya başladı. 6 ay ve 1 sene gibi süreler köklü çalışmalar için yeterli sürelerdir ama buradan CHP’den CHP’ye devredilen bir belediye var. Göreve gelmeden önce söz verdiği konular var bunlara el atmadığını görüyoruz. Başkan Seferihisar’dayken 175 kez yurt dışına gitmişti. Yine gidecek belki ama buraya zaman ayırması daha doğru olur. Bunları yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

DİYALOG KONUSUNDA ELEŞTİRİ: SAYIN BAŞKANDAN BİR ŞEY GÖREMİYORUZ
Kente gelecek hizmet konusunda sorumluluktan kaçmadıklarını vurgulayan Sürekli, “İzmir bizim! İzmir’e hizmet için gerekli her şeyi yapacağız tabii, yapmaya da hazırız. Metro bizim için hayati önem taşıyor. İzmir’de bir ulaşım sorunu var. Çözülmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Başkan bazı dosyaları grup başkan vekilimize iletti. Oturup konuşacağız. Önceki dönemdeki usul yeni dönemde nasıl gidecek? Bunları konuşacağız. Aziz Bey dosyaları eline alıp il başkanlığımıza gelmişti. Destek istemişti. Şimdi mecliste konuşuluyor, mail atılıyor. Süreci takip ediyoruz. Biz ufak şeylere takılmayız. Sonuçta İzmir her şeyin üstündedir! Kişisel beklentiler olarak fazla hassasiyet göstermeyiz. Geçmişte bir uygulama var ama sayın başkandan bir şey göremiyoruz. Sayın başkan atanmam sonrasında telefon açtılar. Sonrasında biz meclis toplantısına katıldık. Onun dışında bir görüşmemiz olmadı. Diyalog kapısını kapatmıyoruz. Bizim kapımız açık. Geçmişte yaşanan süreç bellidir. Bunlara takılıp da İzmir’in sorunlarını bir kenara bırakamayız” dedi.

DİKİLİ’YE GİDEN HİZMET BERGAMA VE KINIK’I TEĞET GEÇİYOR
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet konusunda ayrım yaptığını iddia eden Sürekli, “Dikili Belediyesi’ne büyük yardımlar verilirken Bergama es geçiliyor. Biz bunları görüyoruz. Büyükşehir araçları, imkanları Bergama ve Kınık’ı teğet geçiyor ama en uç yere gidiyor. Aynı sıkıntılar ve ayrımcılık devam ediyor. Yenidir, belki sayın başkan düzeltecektir ama buradan çağrımdır, İzmir’in 30 ilçesi vardır. Kendisi İzmir’in büyükşehir belediye başkanıdır. İzmir’in diğer 25 belediyesi de ilçesi de bizimdir. Onların Ankara’daki sorunlarına çözüm üretmeye hazırız. 3-5 CHP’li belediye başkanı şahsımı arıyorlar, kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İHALE TARİHİ ALACAĞIZ, STAT YAPILACAK
Karşıyaka Stadı özelinde açıklamalarda bulunan Sürekli, “Kerem Ali Sürekli Karşıyakalılarla ölene kadar birliktedir. Biz mezara kadar Karşıyakalıyız. Biz statla ilgili her türlü çalışmaya destek içindeyiz. Tartışma olmasın diye detaya girmeyeceğim. Bu konu İzmir Milletvekilimiz Alpay Özalan’ın koordinesinde ve Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ ve ben çalışmalar yapıyoruz. İhale tarihini en kısa sürede almak için basına açıklama yapmıyoruz. Karşıyakalılar beni bilir. Elimden geleni yapıyorum. İşi sonuna kadar takip edeceğim. Karşıyaka stadı yapılacaktır. Karşıyakalılar bu konuda çok haklılar. İşin esası Karşıyaka’nın stada ulaşmasıdır. İşin suçluları da var. Cemil Bey yaptıklarını anlatıyor. Teşekkür ediyoruz ama biz de engelleri aşmak için son süreçte pürüzleri geçiyoruz. Tarım ve Orman Bakanımızın, genel başkan yardımcımızın, milletvekilimiz Alpay Bey’in büyük katkıları var. Süreci ihale tarihine kadar getirdiler. Biz yapılanları yapılmayanları da konuşalım. Bundan sonra beklemeye tahammülümüz yok. Konuşmak istemiyorum, polemik oluyor. Bu stadı yapacağız. Bu stadın yapılmasını ne kadar istediğimi meclis kürsüsünde dile getirmiştim” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ İÇİN TARİH VERDİ: SENEYE BU ZAMANLAR…
Yıkılan Karşıyaka Devlet Hastanesi ve Bayraklı’da yapımı devam eden Şehir Hastanesi’ne değinen Sürekli, “Karşıyaka Devlet Hastanesi yıkıldı, Çiğli’ de hizmet veriliyor. Şimdi ne olacağını şehir hastanesiyle birlikte değerlendireceğiz. Günde 70 bin kişinin giriş çıkış yapacağı. 6 bin kişin çalışacağı devasa mükemmel şehir hastanesi seneye bu zamanlar açılmış oluyor. Onun da müjdesini vereyim. Hangi hastaneler kapatılacak? Bunun planlamasını Sağlık Bakanlığıyla konuşmadım ama İzmirlilerle birlikte, ilgili odalarla birlikte çalışalım verelim. Bakanlık planlasın. Herkesin gözü önünde olsun. Bazı hastanelerin küçültülmesi gerekebilir. Bazıları kapatılabilir. Bunlara İzmirliler karar versin. Hastanelerle, odalarla konuşulur. Bazı hastanelerimiz var ki deprem yönetmeliğine bakılırsa hemen yıkılması gerekiyor. Bazı hastaneler vardır kapatılmaz ama butik halde devam eder. Hastaneler kapatılacak, kar elde edilecek iddiaları yalan. Ama Karşıyaka’ya gelirsek bence bir hastane yapılmalıdır. Rant, imar getirilecek deniyor. Bir kere de güzel bir şey yapıldığında muhalefet hakkını versin. Biz nasıl ilçe belediyeleri bir şey yaptığında iyi ki olmuş diyoruz. Bir kere de söyleyin ya! O şehir hastanesinin yol sorunu da yoktur, o da tartışılıyor. O hastanenin hiçbir ulaşım problemi olmayacak. Diğer iddiaların da gerçekleşmediğini göreceğiz. Menderes Devlet Hastanesi’nin yapımı devam edecek. Orada bir müteahhit sorunu yaşandı. Bunu herkes yaşıyor. Devam edecek. Gereken yapılıyor. Bizim hiçbir projemiz yarıda bırakılmaz. Yüzde 70’i zaten yapılmış” diye konuştu.

SADECE ALİAĞA ÖLÇEĞİNDE BAKMAYALIM
Aliağa Belediyesi’nin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Başkanı Serkan Acar’ın çok sayıda işçinin belediyeyle ilişkisini kesmesi sonrasında bu kez memurları Türkiye’de çeşitli belediyelere göndermesinin sorulması karşısında konuşan Sürekli, “Sadece Aliağa ölçeğinde bakmamak lazım. Adana’da 2 binlere varan işte çıkarma yapıldı. Bolu’da 500’e yakın işçi çıkarıldı. CHP’liler kendi iç hesaplaşmalarından dolayı Menemen’de, Çiğli’de işten çıkarmalar oldu. Kemalpaşa’da haksız uygulamalar oldu” dedi.

EYLÜL AYINDAKİ ANKARA ZİYARETİ ÖNCESİNDE İNCİRALTI PLANLARINI KONUŞACAĞIZ
İnciraltı’nın yıllardır bekleyen imar planları için konuşan Sürekli, “İnciraltı planlarını yakından takip ediyoruz. Eylül ayındaki ziyaret çerçevesinde Ankara’ya gitmeden önce çalışmaları masaya yatıracağız. Bunlardan biri de İnciraltı planları. Bu yılan hikayesine döndü. İzmir’in kronik hiçbir probleminin kalmaması lazım… Şehir hastaneleri yapılıyor. Metro İzmir için büyük sorundu. Ağın gelişmesi lazım, Büyükşehir Belediyesi’ne her zaman gerekli desteği sağlayacağız. Ulaşım ve altyapı diyoruz. Bunlarla ilgili proje üretsin, kaynak mı, destek mi ne lazımsa gerekirse Ankara’ya ulaştıralım. Planlanmamış hiçbir yerimiz kalmasın. İzmir’in birçok yerinde 1/5000’lik planlar yok. Kentsel dönüşümde İzmir çok geride kalmış bir şehrimiz. Yerel idare hükümet ayrımı yapmadan hizmet üretelim” açıklamasını yaptı.

KARINCA MODELİYLE TÜM ÜYELERİMİZE ULAŞACAĞIZ
Teşkilat çalışmalarına değinen Sürekli, 31 Mart yerel seçimleri ardından göreve gelmesiyle birlikte yaşan revizyon süreci özetledi. Yeni döneme ilişkin de konuşan Sürekli, “Yeni bir il yönetimiyiz. 16 Nisan’da atamam gerçekleşti. Yoğun ve titiz çalışma sonucunda İzmirlilerin büyük oranda tasvip ettiği bir yönetimle çalışmalara başladık. Yaz olmasına rağmen genel merkezimizin bizleri rahat bırakmasına rağmen İzmir teşkilatı durmaksızın çalıştı. Tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bu yazı dolu dolu geçirdik. Çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Bilinenin aksi bir durum var. Seçimlerde bizim çalışmamız belli normlarda devam eder. Seçimsiz dönemlerde bizim teşkilat çalışmalarımız daha yoğun olur. Arkadaşlara, ‘4 yıl seçimsiz dönemde yoğun tempoda çalışmaya hazır olun’ diye söylüyorum. Cumhurbaşkanımız Temmuz ayında ‘partinin kurucularıyla bir araya gelin’ demişti. Biz ise Haziran ayında kurucularımızla bir araya gelmiştik. Ne mutlu bize! Göreve gelir gelmez gittiğimiz ilçelerde kurucuları ziyaret etmeyi formata bağladık. 30 ilçede eş zamanlı olarak üyelerimizi ziyaret ettik. 820 üyeye ulaştık o gün. Sosyal medyada da yaptığımız çalışmaları “Biz biriz beraber İzmir’iz” başlığıyla Türkiye gündemine taşımayı başardık. Geri dönüşler mükemmeldi. İzmir’deki görev süremiz boyunca tüm üyelerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. 420 bin üyemiz var. Hepsine ulaşacağız. Karınca modeliyle üyelerimizi ziyaret etmemizin ardından vatandaşlarla buluşacağız. Seçimden daha yoğun olacağız. Vatandaşlardan, ‘Seçimden seçime geliyorsunuz, daha önce neredeydiniz?’ cümlelerini duymak istemiyoruz. Bazen o kadar çalışmama rağmen ben de duyuyorum. Menderes ve Bergama’da ilçe başkanlarımız atandı. İlerleyen süreçte kongre dönemimiz başlayacak. Süreç ilçeler için en erken Mart’ta il kongresi için ise Nisan ayında başlayacak” ifadelerini kullandı.

 
Raporu açıkladı: Tarım bitti İzmir’i kurtarın!
 
Menemenspor'da Nijeryalı Sikiru imzaladı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Boşnak 20 Ağustos 2019 Salı 22:36

Buca devlet hastanesi kapatılırsa vatandaş bayraklıya nasıl gidecek.?

Yorumu oyla      5      5  
izmir 35 20 Ağustos 2019 Salı 22:07

hastane kapatmakta nedir ? isteyen istedigi hastaneye gider.

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 20 Ağustos 2019 Salı 14:06

Bazı hastaneler kapatılabilir ya da butik olarak hizmet verebilir diyen kişi ile bu iddialar doğru değil diyen kişinin aynı olması :) şehir merkezinde bulunan, örneğin Tepecik Hastanesi kapatılır ya da küçültülür ise insanlar çok net mağdur olurlar. Şehir Hastanesi bildiğin dağın başında. Arabası olan rahat gider ancak olmayan gitmek için çok zorlanır.

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yangın yerinden bomba iddialar: Araçların mazotu yok, koordinasyon hiç yok!
İzmir’deki orman yangını üç gündür devam ediyor. Yangın söndürme çalışmalarını ...
CHP'li Beko'dan kayyum eleştirisi
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Diyarbakır, Van ve Mardin belediye başkanlarının ...
Pencerelere tehdit mektubu: TİT, Bornova’da hortladı!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bornova ilçesi Tuna Mahallesi'nde ...
 
Bakan Soylu'dan kayyum açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ...
CHP'li Kılıç'tan kritik uyarı: İzmir'in suyu kirlenecek!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Murat Dağı’nda açılması planlanan ...
AK Partili Ünal'dan Gül'e ve Davutoğlu'na tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bu mücadelenin sembolü haline ...
 
İzmir'de memurlardan gevrekli tepki
Hükümetin 5'inci dönem toplu sözleşmesi kapsamında memur ve memur emeklisine ...
AK Parti'den 'görevden alma' açıklaması ve Soyer'e tepki!
İzmir Büyükşehir Belediyte Başkanı Tunç Soyer'in Diyarbakır, Van ve Mardin ...
'Seçilenlerin görevden alınması hukuki değil siyasi'
CHP Sözcüsü Öztrak, "Seçilen başkanların görevden alınması hukuki değil ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva