HABERLER>POLİTİKA
5 Mart 2019 Salı - 13:45

VP'li Mutlu ve Yener, Urla halkıyla buluştu

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu ve Vatan Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Eski Milli Sporcu Cenap Yener, Vatan Partisi Urla İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda Vatan Partisi Genel Saymanı Serhan Bolluk ve Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül de bulundu.

VP li Mutlu ve Yener, Urla halkıyla buluştu

Vatan Partisi Urla İlçe Teşkilatı, dayanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıda, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu ve Urla Belediye Başkan Adayı Eski Milli Sporcu Cenap Yener konuşma yaptı. Mutlu ve Yener’in yanı sıra kahvaltıda Vatan Partisi Genel Saymanı serhan Bolluk ve Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül de hazır bulundu.

Çeşmealtı’nda düzenlenen kahvaltıda Dr. Rifat Mutlu, “Amerikan kökenli ve CIA kökenli bir Doğu Türkistan olayı çıktı. Mevcut iktidar zulüm var dedi. İzmir'in Çin Başkonsolosluğu geçici olarak kapandı. Böyle akıl dışı bir uygulama olabilir mi? Bu noktaya iten hükümetin sığ ve ilkesiz söylemleri” diyerek sözlerine başladı. “Urla’nın 75 kilometre kıyı şeridi var. Urla’ya yakışır şekilde deniz mahsulleri üretimi getireceğiz. Ekosistemi ekonomiye kurban etmeyen Vatan Partisi milli hükümeti, belediyeleri bunu yapacacak. Biz insan odaklı olacağız. Hangisi insandan yana, hangisi onu mutlu eder buna bakacağız. Hep birlikte çalışacağız. Vatan Partisi’nin milli hükümetine giden yol, milli belediyecilikten geçecek” diyen Mutlu, Urla’ya deniz mahsülleri üretimini getireceklerini söyledi.“Urla’da hava kirliliğini önleyeceğiz”
Mutlu, “Urla’da hava kirliliği var, bu kirlilik Aliağa’dan geliyor. Hava kirliliğin yoğun olduğu yerlere emisyon laboratuvarları kurmak gerekir, bu belediyenin görevidir. Mevcut 8 tane emisyon laboratuvarı var ama bunlar kent merkezinde, sanayinin yoğun olduğu yerlerde değil. Biz sanayinin yoğun olduğu yerlere hava temizleme merkezleri ve emisyon laboratuvarları kuracağız. Kentsel planlama bütünleşik olacak. Urla’daki arazilerin rantabl olması nedeniyle tarım alanları ve ekosistem, ekonomiye mahkum ediliyor. 40 katlı gökdelene ruhsat veriliyor. Belediye bunlara ruhsat veriyor. Ruhsatların iptali için Mimarlar Odası dava açıyor. Urla’da tarım alanlarını üretime açacağız, imara değil” diyerek Urla’daki hava kirliğini önleyeceklerini belirtti.

Mutlu, sözlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne atıfta bulunarak sona erdirdi. Mutlu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi bir hafta önce 35 bin aileye patates, soğan dağıttı. Yalnızca sadaka dağıtmakla bu iş olmaz.

Gerçek anlamda yoksulluğu kazımak lazım. Yaşlanmak tabii ki doğal bir süreç ama yoksulların içinde yaşlı yoksulluğu korkunç bir olay. Yaşlı yoksulluğunu ortadan kaldıracak ve Yaşlı Dayanışma Merkezleri oluşturacağız” dedi.

“Mevcut iktidarın Urla’ya dikine evler yapacağız söylemine karşıyım”
Mutlu’nun sözlerini sona erdirmesinin ardından Vatan Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Eski Milli Sporcu Cenap Yener, konuşmasını yaptı. Yener, “Urla, kurtuluşta çok önemli yer tutmuş bir ilçemiz. Onun için böyle bir yerde beni aday olarak seçtiğiniz için sizlere müteşekkirim” diyerek sözlerine başladı. “Türkiye'nin geleceğinde çok önemli bir yer tutacak olan bir seçim hattına girdik. Son yıllarda seçimler, seçim olmaktan çıkıp bazı insanların rant mücadelesi bazı insanların da küçük olsun, benim olsun fikriyle hareket etmesine dönüştü. Ülkemizde ne yazık ki birçok yer, rant için kullanılıyor. Mevcut iktidarın adayının ‘biz buraya dikine evler yapacağız’ söylemine kesinlikle karşı çıkıyorum. Bizim ülkemize akıllı insanlar lazım. Yine İzmir'e şapka koysak kazanırız diyenler, 100 bin şehidin verildiği bir kentte şu anda başkan olmaya çalışıyorlar. Bu ülke PKK kuyrukçularına verilmeyecek, bunun en önemli garantisi de Vatan Partisi’dir. Her yere Atatürk heykeli yaparak Atatürkçü olunmaz, onun ilkelerinin peşinden gitmek lazım” dedi.

“Urla sizin değil, Urla Türkiye’nin”
Yener, “Biz nasıl olsa çalışmasak da Urla bizim diyenlere sesleniyorum. Urla, sizin değil; Urla, Türkiye'nin! Bizler, sizden tek bir şey istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayın. Rantçılara öyle bir ders verelim ki yalnız Türkiye'de değil, dünyanın her tarafında duyulsun. Urla’nın bütün kıymetlerinin tekrar öne çıkaracağız, sağlıkla ilgili mobil gezici araçların getireceğiz. Bizler bir donem gelip herkese örnek olacağız. Urla’da belediyeye kimsenin rozetle gelmesine gerek olmayacak” diyerek sadece belediyecilik yaparak herkese hizmet vereceklerini vurguladı.

Kahvaltının ardından Dr. Rifat Mutlu ve Cenap Yener, kahvaltının ardından Urla’da üretici pazarı ve kadın pazarını dolaşarak üreticileri ziyaret etti. 

 
Denizli'deki 'biber gazı' olayında yeni gelişme!
 
İzmir'in adaylık ajandası: Büyükşehir'e, ilçelere, meclis üyeliğine başvuranların tam listesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Serter'den 'temsilde kadın' eleştirisi
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ...
CHP İzmir'de 'eski'lerden özel ekip!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de 31 Mart yerel seçim hazırlıkları kapsamında ...
'Kiranızı veriyoruz, yeter ki evler boşalsın'
İstanbul Sancaktepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kartal'da yaşadığımızı ...
 
AK Parti adayı Aslan: Türkiye Bayraklı'yı konuşacak
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Elazığlılar ...
AK Partili Kaya: İzmir’de köprüden önce son çıkıştayız!
İzmir Milletvekili Kaya, CHP’ye ve kentteki yerel yönetimlere eleştiri ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'Kocamaz' yorumu: Kumpas var!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim sürecindeki söylemleri eleştirdi, "Projeleri ...
 
AK Parti Adayı Zeybekci: Kimseyi işten çıkarmayacağız!
1 Nisan’dan itibaren İzmir’in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacağını ...
AK Parti adayı Arslan: Buca'nın parası çöpe gitmeyecek!
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Çamlıpınar Mahallesinde ...
CHP'li Kılıç'tan iki ilçede seçim mesaisi: Bütün çabamız insanca, hakça bir düzen için!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Avukat Sevda Erdan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva