HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
4 Temmuz 2014 Cuma - 09:50

Vizyonda 6 yeni film birden

Bu hafta 6 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Vizyonda 6 yeni film birden

TAKİP / THE ROVER
Yönetmenliğini David Michod'un yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Guy Pearce , Robert Pattinson , Nash Edgerton , Anthony Hayes , Gillian Jones , Susan Prior , Scoot McNairy , Matt Connelly , David Field , Richard Green yer alıyor.
 
Robert Pattinson ve Guy Pearce'ın başrollerinde bulunduğu “Takip / The Rover” 67. Cannes Film Festivali’nde yarışma dışı filmler arasında gösterilmişti. Film, toplumun çöküşünden 10 yıl sonrayı anlatmaktadır. Kanunlar yok olmuş durumdadır ve hayat ucuzlamıştır. Film katılaşmış, yalnız Eric’in (Guy Pearce) boş, ıssız şehirleri ve yolları dolaşması ile devam eder. Bir grup hırsız arabasını çaldığında geriye yaralı adamları Rey'i (Robert Pattinson) bırakırlar. Rey'i arkadaşlarının izini sürmesi zorlar çünkü Eric için önemli olan tek şey arabasıdır ve artık tek amacı onu geri almaktır.
 
GECE PLANI / NİGHT MOVES
Kelly Reichardt'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Oscar adayı Jesse Eisenberg ile yetenekli oyuncular Dakota Fanning, Peter Sarsgaard ve Alia Shawkat rol aldı.
 
ABD yapımı gerilim türündeki filmin konusu ise kısaca şöyle; "Josh, Dena ve akıl hocaları Harmon izlenen ekolojik politikaya tepkili olan üç radikal çevrecidir. Çevre duyarlılığını arttırmak adına akıl almaz bir plan yaparlar. Amaçları bir hidroelektrik santralini havaya uçurarak ekosistemi tehdit eden multi-milyarlık şirketlere bir mesaj vermektir. Eylemden sonra herkesin kendi yoluna gitmesi ve sessiz kalması konusunda anlaşırlar. Fakat yaşananlar onları tekrar bir araya getirecek ve hayatlarını kaosa sürükleyecektir."
 
UÇUŞ 7500
Takashi Shimizu'nun yönettiği filmde Leslie Bibb, Jamie Chung, Jerry Ferrara ile Ryan Kwanten'in yer alıyor.
 
ABD ce Japonya ortak yapımı filmin konusu ise kısaca şöyle; "Vista Pacific’in 7500 numaralı uçuşundaki insanlar enteresan karakterlerdir. Brad ve Pia Martin boşanma planlarını henüz ifşa etmemiş, ve en yakın arkadaşlarıyla Japonya’ya gitmekte olan bir çifttir. Yeni evli çift Rick ve Liz Lewis balayı için Tokyo’ya gitmektedir, ancak Rick daha şimdiden nörotik eşiyle ilgili düşüncelidir. Yalnız, Gotik, Jacinta Bloch, tek başına dünya turu atmaktadır ve Raquel Mendoza erkek arkadaşını Amerika’da bırakmışken, hamile olabileceği gerçeğiyle yüzleşmektedir. Ayrıca, gizemli bir kutuyu yanından ayırmamakta ısrarcı olan iş adamı Lance Morrell ve Asya’da yapacaklarını planlayan dolandırıcı Jake Young da uçaktakiler arasındadır.
 
Uçuşun ortalarında, uçak beklenmeyen bir anda korkunç bir türbülansa girer. Bazı yolcular koltuklarından düşer, ve servis arabaları da dahil olmak üzere bütün eşyalar kabin içerisinde savrulur. Türbülans sırasında çıkan kargaşa, kabin ekibi de dahil herkesi tedirgin eder. Bu olay sonradan yaşanacaklar için sadece bir başlangıçtır... "
 
MEZARINA TÜKÜRECEĞİM 2 / I SPİT ON YOUR GRAVE 2
 yönetmen Steven R. Monroe'nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jemma Dallender, Joe Absolom, Yavor Baharoff ile Aleksandar Aleksiev yer alıyor.
 
ABD yapımı filmin konusu ise kısaca şöyle; "Jennifer'ın hayali günün birinde ünlü ve başarılı bir model olmaktır. Bir çekim için çağrı aldığında hayatının ne kadar muhteşem olduğunu düşünür. Ancak çekimi yapan iki adam birer psikopattan başka bir şey değillerdir. Jennifer'a akla hayale gelmeyen şekillerde işkence ederler. Bir şekilde kurtulmayı başaran genç kızın intikamı çok acı olur."
 
GÖZ / OCULUS
Mike Flanagan'ın yönettiği ve Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff ile Rory Cochrane'in oynadığı "Göz", gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor.
 
Senaryosunu Jeff Howard ile birlikte kaleme aldığı korku türündeki filmin konusu ise kısaca şöyle; "Filmin aslında baş karakteri bir aynadır. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, ailelerinin ölümleri üzerine ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, yaşanan trajediye aynanın neden olduğunu düşünerek, bu olayı çözmeye karar verir. Kaylie olayları araştırmaya başladıkça, tarih kendini tekrarlayacaktır. Kardeşlerin ilişkileri daha da kötüleşir, neyin gerçek olduğunu anlayamaz bir hale gelirler; çünkü onlarda aynanın tutsağı haline gelmişlerdir. "
 
ÇAYLAKLAR ÇETESİ / QUİÉN MATÓ A BAMBİ?
Santi Amodeo'nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda  Clara Lago, Andres Iniesta, Quim Gutierrez ile Julian Villagran yer alıyor.
 
İspanya yapımı komedi türündeki filmin konusu ise kısaca şöyle; "David çalıştığı şirketin patronu Bay Larea’nın kızı ile birliktedir. Sıradan başlayan bir günde bir anda kendini iş arkadaşı ile birlikte talihsiz olayların içinde bulur. Bay Larea ofisinde yarı çıplak halde baygındır. Ancak beklenmeyen şey, pizzacı iki arkadaş Edu ve Gio’nun Bay Larrea’yi kaçırma planlarıdır. David ve arkadaşının başlarındaki belalardan kurtulmaları gerekmektedir, fakat her şey daha yeni başlamaktadır."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zülfü Livaneli'ye Legion d'Honneur nişanı
Fransa'nın en üst düzey nişanı olan 'Legion d’Honneur' ile ödüllendirilen ...
MİT krizi sinemaya uyarlanıyor
MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın savcı tarafından ifadeye çağırılmasıyla patlak ...
'Sonun Geldi Sevgilim' ikinci haftasında üçüncü baskıda
Tuna Kiremitçi’nin April Yayıncılık'tan çıkan son romanı 'Sonun Geldi ...
 
İzmir Açık Hava'da 'Deli' var!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirli sanatseverleri yarın (3 Temmuz) Enis ...
Nuri Bilge Ceylan'a suç duyurusu
Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan "Kış ...
Ferzan Özpetek’e İtalya’dan 3 ödül
Yönetmen Ferzan Özpetek'in "Kemerlerinizi Bağlayınız" adlı filmi, İtalya'nın ...
 
Köy tiyatrosu Karşıyaka sahnesinde
Türkiye’deki beş köy tiyatrosundan biri olan Balıklıova Köy Tiyatrosu, ...
Usta çizerlerden miniklere karikatür dersi
Konak Belediyesi’nce düzenlenen 'Müzeler Bizi Eğitiyor' adlı sosyal sorumluluk ...
İzmir’in ‘çim perdesi’ açılıyor: Muhteşem filmler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sinema tutkunlarını yaz akşamlarında Tarihi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva