HABERLER>POLİTİKA
31 Ocak 2020 Cuma - 13:22

Vekil Sertel’den net kongre mesajı: Deniz Yücel büyük bir oy oranıyla seçilecektir!

Milletvekili Sertel, 8 Şubat’ta yapılacak il kongresi için, “Deniz Yücel başarılı bir il başkanı olarak, yenilenmiş bir il yönetimi ile görevini sürdürecek ve bizi iktidara hazırlayacak olan İzmir’in kaptanı olacak. Gemi ona emanet olacak. O da sağ salim gemiyi iktidar limanına götüren kaptan olacak. Deniz Yücel’e düşen görev bu! Benim için sonuç belli! Kongre ne söyler, onu bilemem. Kongre büyük bir oy oranıyla Deniz Yücel’in ve onun belirleyeceği kadronun seçilmesiyle sonuçlanacaktır” dedi.

Vekil Sertel’den net kongre mesajı: Deniz Yücel büyük bir oy oranıyla seçilecektir!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına katıldı ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Gündeme dair açıklamalar yapan İzmir Milletvekili Sertel, Urla ve Çeşme’de 511 parseli kapsayan kamulaştırma kararına değindi. Bölgede Arap sermayesinin proje yapacağının iddia edilmesine tepki gösteren Vekil Sertel net mesajlar verdi.

Sertel ayrıca 8 Şubat’ta gerçekleşecek il kongresi üzerinden açıklamalar yaptı. Önceki aylarda mevcut İl Başkanı Deniz Yücel’in devam edeceğini düşündüğünü açık bir şekilde ifade eden Sertel’e parti içinden bazı eleştiriler gelmişti. Sertel hem il kongresiyle ilgili düşüncesini yineledi hem de iddialı konuştu.

O TOPRAKLAR İZMİRLİLERİNDİR, ARAPLARIN DEĞİL!
Urla ve Çeşme’de gerçekleştirilecek acele kamulaştırmalarla ilgili konuşan Sertel, “Ülkeyi parsel parsel satmaya başladılar. Aynı Melih Gökçek’in parsel parsel dağıttığı gibi Katarlılara, Suudilere satmaya başladılar. İstanbul’da toprak bitti. Kanal İstanbul ve çevresini açarak lüks bir bölge ve binalar vaat etmişler. Orada onu yapmak için uğraşıyorlar. Burada güzelim topraklarımızı böyle çevreleyerek, acele kamulaştırma ile yapıyorlar. Urla Belediyesi eski Başkanı Bülent Baratalı’nın SİT ilan ederek koruma altına aldığı yerler buralar. Bizim elimiz armut toplamayacak. Biz hukuki yollara başvuracağız. Burası İzmir, ‘kamulaştırdım, sattım, parasını da aldık’ demek bu işi çözmez. Biz bunun mücadelesini vereceğiz ve mutlaka çözeceğiz. O topraklar İzmirlilerindir, Arapların değil. Ondan sonra ne satacaksınız? Bu ülke gidiyor! Parsel parsel satıyorlar. Bu toplum tank palet fabrikasının satılmasında bile tepki göstermiyor. Bu topraklar kamulaştırılıp peşkeş çekilemez.  İktidar değişikliğinde tank palet fabrikasına da el konulacaktır, buradaki hukuksuz durumlar da iptal edilecekler. CHP’nin iktidarı yakındır. Bize zifiri karanlıkları yaşatıyorlar. Çaresizsiniz diye empoze ediyorlar. Ama çare var. Bizler 12 Eylül’ü yaşamış insanlarız” dedi.

KONGRE BÜYÜK BİR OY ORANIYLA DENİZ YÜCEL’İN OLACAK!
İl Başkanı Deniz Yücel’in göreve devam edeceğiyle ilgili düşüncesini net bir dille ifade eden Sertel, bu konuda kendisine parti içinden gelen tepkilere cevap verdi. İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz’un aday olmasını da değerlendiren Sertel, “Kendi partimden hiç kimseyle basın üzerinden tartışmam, doğru da bulmam. Yapanlar olabilir. Benim tek adımım var; bu iktidarın yıkılıp yerine CHP iktidarının kurulmasına yönelik adımdır. Attığım adımlar, söylediğim her söz tek adam rejiminin zulmünün sona erdirilmesidir. Cüneyt kardeşimiz adaylığını açıklamış. Başarılar dilerim. Ben kimseye karşı, ‘sen aday olmayacaksın, olacaksın’ noktasında olmadım. Aday olmak herkesin hakkıdır. Rahatsız da olmam. Benim söylediğim; bütün nehirler, ırmaklar, birleşerek denize akacak demiştim. Gördüğüm tablo o. Yanlış da değil. Bunu kongre görecek ve gösterecek. Deniz Yücel başarılı bir il başkanı olarak, yenilenmiş bir il yönetimi ile görevini sürdürecek ve bizi iktidara hazırlayacak olan İzmir’in kaptanı olacak. Gemi ona emanet olacak. O da sağ salim gemiyi iktidar limanına götüren kaptan olacak. Deniz Yücel’e düşen görev bu! Benim için sonuç belli! Kongre ne söyler, onu bilemem. Kongre büyük bir oy oranıyla Deniz Yücel’in ve onun belirleyeceği kadronun seçilmesiyle sonuçlanacaktır. Tablo o. Yanılır mıyım? Yanılırsam o zaman konuşuruz” ifadelerini kullandı.  

 
Depremzedelerin küçükbaş hayvanları İzmirli kardeşlerinden
 
Konak’tan Elazığ’a bir destek daha!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
alo 31 Ocak 2020 Cuma 14:23

İŞTE DEMOKRASI İŞTE SEÇİM BİZDEN GERİ KALAN DEMO0KRASİ OLURSA ÜLKEYEDE YAYARIZ

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Filistin'i yok eden planı asla tanımıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları ...
'İkinci Çevre Yolu' polemiği büyüyor! CHP'li Yücel'den AK Partili Kaya'ya '5 maddelik' salvo
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti MKYK ...
CHP'li Arslan'dan Urla ve Çeşme'deki kamulaştırmalara tepki!
İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Çeşme ve Urla’da Cumhurbaşkanlığı kararı ...
 
CHP'li Polat'tan Bakan Pakdemirli'ye 'amenajman' çıkışı: Doğru bilgilendirmiyor!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, zeytinlikler ...
AK Partili Dağ’dan Soyer'e 'ikinci çevre yolu' çıkışı: Ya alternatif sunsun ya da iktidara engel olmasın!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir ...
CHP'li Yücel'den ilçe turu: Bayraklı'da birlik mesajları
İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından seçilen yeni başkan ve yönetim ...
 
'Okul sütü'nün kaldırılması meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 2011 - 2018 yılları arasında ...
Erdoğan: Bu bir işgal projesidir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu. ...
İYİ Parti’nin Lideri’nden İzmir’de net mesajlar: Türk Bayrağı’nın yırtılması alçaklıktır!
Genel Başkan Akşener, Tire ziyaretlerinin sonrasında İzmir İl başkanlığında ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva