HABERLER>POLİTİKA
21 Ocak 2019 Pazartesi - 12:20

Vekil Bayır’dan çarpıcı adaylık çıkışı: Joker olarak genel başkanın cebindeyim!

CHP İzmir Milletvekili Bayır, partisindeki Büyükşehir adaylığı yarışı noktasında önemli bir açıklama yaptı ve “Hiçbir yerde adayım demedim. Ama öyle anlaşılıyor ki Aziz Bey’in adaylığı devam ettiği sürece Tacettin Bayır’ın da adaylığı sürecek. Genel başkanın cebine adaylığımı değerlendirmesi için joker olarak koymuştum. Genel başkanımız örgütü ayağa kaldıracak adayı bulacaktır. İzmir’in adayı herkesin içine sinen, sorumlara çözüm getirecek biri olacak” dedi.

Vekil Bayır’dan çarpıcı adaylık çıkışı: Joker olarak genel başkanın cebindeyim!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına katıldı ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Partisinin 31 Mart yerel seçimleri için yürüttüğü aday belirleme süreci üzerinden önemli açıklamalarda bulunan Vekil Bayır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeniden aday olma kararını değerlendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun yerel seçimler için aldığı ‘yokum’ kararını geçtiğimiz 1 Ekim’de açıklamasından 3 buçuk ay sonra ‘yeniden varım’ diyerek yarışta var olacağını ilan etmesiyle birlikte partide hareketli bir süreç tekrar start aldı. Bayır gelişmeler hakkında konuşurken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiğini söyledi ve sürpriz bir açıklamaya imza attı.

ÇOK CİDDİ EGO KOKUYOR!
Bayır, “Aziz Bey’in öncelikle, ‘ben aday değilim, yokum, torunlarımı seveceğim’ açıklamasından sonra İzmir’de yaklaşık 15 kişinin adı adaylık için konuşuldu. Bunlardan 10-11 tanesi dosya aldı 5-6 tanesi de genel başkana, ‘efendim beni portföyünüzde bulundurun’ dedi. Bunlardan biri de benim. Aziz Bey artık yoksa burada bir belediye başkanı arayışı var. Kim partiye emek verdiyse, halkta kimin karşılığı varsa, kenti kim iyi tanıyorsa, sorunlara kim reçete verecekse ‘ben bunlara sahibim’ diyen arkadaşlar ortaya çıktı. Gelinen noktada Aziz Bey’in ‘ben yeniden varım’ demesi bu 15 arkadaşa biraz haksızlık oldu. ‘Şunu önerdim, buna karşıyım’ gibi açıklamalar yakışıksız konuşmalar. Aziz Bey’e birçok hizmeti, emeği için teşekkür ettik. 15 yıl böyle bir kentte belediye başkanlığı yapmak kolay değil. Bunun jübilesi böyle olmamalıydı. Beni üzen bu! Gönüllerde taht kurmuş bir başkan olarak bırakmak varken, ‘Bu işi İzmir’de benden başkası yapamaz, benden başka kimse AKP’den seçimi alamaz’ dercesine konuşması, bunların hepsi çok ciddi ego kokuyor. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşır. Yaş alan insan söylediklerine dikkat eder. Ben bu işi yapmayacağım diyen birinin son dakika adeta rest çekercesine kumar oynuyormuş gibi genel merkeze gitmesini doğru bulmuyorum” dedi.

SADECE AZİZ BEY YAPAR DÜŞÜNCESİNE ŞİDDETLE KARŞIYIM 
Bayır, “Aziz Bey konuşma dili olarak ben dilini kullanıyor. Bu ben dili CHP kullanıyor gibi lanse ediliyor. 35 yıldır siyaset yaptım. 7 genel başkan eskittim 8’inciyle çalışıyorum. Büyükşehir belediye başkanı, milletvekili gördüm. Bu görevlerin hepsi gelip geçici görevlerdir, kalıcı olan tarihi çınar CHP’dir. Hepimiz gelir gideriz ama kalıcı olan CHP’dir. CHP adayını açıklamak için geç kaldı deniyor. Son iki yerel seçime baksınlar birinde adaylar 6, diğerinde 9 Şubat’ta açıklandı. AKP sahaya indi diyorlar. Onlar adaylarını belirledi, 31 kişi sahada çalışıyor. CHP adaylarını belirlemedi, aday adaylarımız var. 300 kişi sahadayız. Sanki CHP çalışmıyor, revahete kapılmış, yan gelip yatıyormuşuz gibi kaos diyorlar. Büyükşehir için adı geçen arkadaşların tamamı bu işi yapabilir. Sadece Aziz Bey yapar düşüncesine şiddetle karşıyım. Bu 15 arkadaşı seçmeyin, beni yeniden seçin genel başkanım demek haksızlıktır” diye konuştu.  

CHP'Lİ O İSME İZMİR'DE 'PİYANGO' GİBİ ADAYLIK DESTEĞİ!?

EN FAZLA ÇIĞIRTKANLIK YAPAN, POSTA KOYANA BU İŞİ TESLİM ETMEK DOĞRU DEĞİL
“Hiçbirimiz partinin üstünde değiliz, hiçbirimiz vazgeçilmez değiliz” sözleriyle açıklamalarını sürdüren Bayır, “Misyonumuz bitince kenara çekilmeyi bilmeliyiz. Siz çekilmezseniz birileri sizi çeker. Şu aday olmaz, bu aday olmaz, konuşmalarının tamamı kast ettiği kişilere zarar veriyor. ‘Biri var ama genç, siyasette yerler’ demek o arkadaşa da zarar veriyor. Ben yokum dedikten sonra çıktınız ulusal bir televizyon kanalında ‘bu partinin mutfağı yok, iyi bir şey yapmıyor’ dediniz, bir sürü cümlelerle küçük düşürdünüz. Sonra çıktınız aday oldunuz. Hani bu partiyi beğenmiyordunuz, hani bırakmıştınız? Hangi çıkar ilişkisi seni buraya getiriyor? İnsanın aklına farklı şeyler getiriyorsunuz. Biz bugüne kadar Aziz Bey’in dürüstlüğüne laf söyletmedik. Rant konusunda hiç laf söyletmedik. Şimdi ne zaman bırakacaksınız demezler mi? Şiddetle kınıyorum. İlla ben olmalıyım, ben olacağım diyen arkadaşlar bir tarafta, bir de ‘kim olmalı, bu işi benden daha iyi yapacak birini bulmalıyız’ diyenler var. Biz genel merkeze bu konuda yardımcı olmalıyız. En fazla çığırtkanlık yapan, posta koyana bu işi teslim etmek doğru değil. Doğru adayı bulana kadar bizim adaylığımız genel başkanın cebindedir ve devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

LİDER’E 18 SAYFALIK İZMİR RAPORU!
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz günlerde özel bir görüşme gerçekleştirdiğini ve İzmir raporu sunduğunu açıklayan Bayır, “Geçen gün 18 sayfalık bir rapor sundum genel başkana. ‘Çok güzel şeyler yakalamışsın, doğru tespitler yapmışsın’ dedi. ‘Sayın genel başkanım ben 35 yıldır İzmir’de çapa yapıyorum. 2011 yılında bazı insanlara karşı beni il başkanı yapmıştınız’ dedim. ‘Evet doğru, sen de bunun semeresini gördün, sonra ön seçimden çıktın’ dedi. İzmir’deki seçmenler, ‘İzmir nasıl olsa bizde, sorun yok gibi davrandığınızı düşünüyor. Artık adayın kim olduğunun belirlenmesini istiyor’ dedim. İlçelerle ilgili görüşlerimi ilettim. İzmir için güçlü adaylar olduğunu, çok fazla adayın kendi işini zorlaştıracağını, PM’de çok sayıda ismin oylanması gerekeceğini anlattım. Genel başkanımız, MYK ve PM İzmir’i çok önemsediği için ince eleyip sık dokuyorlar. Tüm gözler İzmir’de. Buradaki oyların azalması ya da artması ülke genelindeki oyumuzu etkiliyor. Bu gecikmelerin nedeni de İYİ Parti ile yapılan ittifak görüşmeleridir. İlçeler noktasında değerlendirmelerin yapılmasını istedim” diye konuştu.

BU PARTİNİN BU SAATTEN ÖRGÜTÜ AYAĞA KALDIRACAK, İZMİR’E AŞIK BİR ADAYA İHTİYACI VAR
Bayır, “Yerel seçimin kendine özgü durumu var. Yerel seçimde kendi partisinin seçimi kazanamayacağını düşünen seçmenler önde, seçimi kazanacak partiye destek verir. İzmir’de CHP ve AK Parti arasında… Şimdi burada HDP ne yapacak? İYİ Parti ne yapacak? MHP ne yapacak diye sormuyorum, içine sinen MHP’liler AK Parti’yi destekleyecek ama CHP’nin adayına bakacağım diyenler de var.  Bu partinin bu saatten sonra örgütün içinden gelen, örgütü ayağa kaldıracak, İzmir’e aşık bir adaya ihtiyacı var” dedi.

ADI ÇOK SIK GEÇEN, KONUŞULAN ARKADAŞLARDAN BİRİ OLMAYACAK!
Bayır, “CHP tek adam partisi değildir. Çıkacak aday PM’den onaylanmak zorundadır. Uzaydan indirmeyeceğiz, Avrupa’da ithal de etmeyeceğiz. İzmirli, bilinen, arandığı zaman telefonları açan biri aday olacak.  Şunu söyleyebilirim; adı çok sık geçen, konuşulan arkadaşlardan biri olmayacak. Bu arkadaşlar öne çıkarak çok manipülasyon yaptılar, isimleri yıprandı. Bazılarını yarıştan düşürdü. İsmi çok konuşanların 1-2 tanesi şu an saf dışı kaldı. İzmirliler rahat olsun. İzmirlilerin yakından tanıdığı biri aday olarak açıklanacak” diye konuştu.

tacettin bayır kılıçdaroÄ?lu ile ilgili görsel sonucuKİMSE KUŞKU DUYMASIN, YÜZDE 65 İLE İZMİR’İ ALACAĞIZ GÖTÜRÜP GENEL BAŞKANA İLETECEĞİZ, EN AZ 28 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ
Kendi adaylığı özelinde de çarpıcı açıklamalarda bulunan Bayır, “Aziz Başkan yokum deyince bana olan ilgi azalmıştı, varım deyince yine arttı. Çok enteresan ve biraz ters orantılıyız demek ki. Aziz Bey birçok tarif yaptı. Tek kalem hariç hepsine uyuyorum. Tarife kendisi uymuyor. Aziz Bey başkan olurken biz il başkanlığı yaptın mı diye sormadık. Bu işin bu noktaya gelmiş olmasından Aziz Bey adına üzüntü duyuyorum. Bu süreçte örgütün düşünceleri, milletvekillerin genel merkeze aktaracağı bilgi yumağıyla doğru adayı seçmeye çalışıyor. Kurultay delegeleriyle seçilmiş genel başkan süreci titizlikle yürütüyor. En yüksek oyu alacağımız en doğru aday seçilecektir. Kimse kuşku duymasın. Yüzde 65 ile İzmir’i alacağız götürüp genel başkana ileteceğiz. En az 28 ilçeyi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

AZİZ BEY’İN ADAYLIĞI DEVAM ETTİĞİ SÜRECE TACETTİN BAYIR’IN DA ADAYLIĞI SÜRECEK
Bayır, “Hiçbir yerde adayım demedim. Ama öyle anlaşılıyor ki Aziz Bey’in adaylığı devam ettiği sürece Tacettin Bayır’ın da adaylığı sürecek. Genel başkanın eli daha da kuvvetlendi. MYK’ya bir ismi istediğini söyledi. Kocaoğlu da sormuş o da söylemiş. O zaman ben de adayım demiş. Duyduğu isim Aziz Bey’i mutlu etseydi herhalde aday olmayacaktı. Duyduğu isimden rahatsız olmuş ki hemen orada adaylığını ifade ediyor. Ben gerek MYK üyemiz gerek büyükşehir belediye başkanımızın aday göstereceğini düşünmüyorum. Genel başkanın önünde, ‘Büyükşehir belediye başkanı örgütü sahaya indirmeli’ maddesi var. İlçe yöneticiliği bile yapmamış birisi en büyük aday olarak gösteriyor. Bu adam nasıl örgütü sahaya indirecek? Sonra, ‘Yaşamında başarı hikayesi olan birisi’ deniyor.  ‘Spor camiasıyla iyi ilişkisi olan, örgütte sevilen, isminin üstünde birleşilen bir insan’ kriterleri var. Bazı arkadaşlar patır patır dökülüyorlar. Genel başkan bunları söylediğimde, ‘ya tacettin sen kendini tarif etmişsin’ dedi. Gerçek bu. Tarifeye göre adam arayacağız” dedi.

FARKLI BİR SENARYO GÖSTERİYOR
Kocaoğlu’nun seçimin olumsuz sonuçlanma ihtimalinden dolayı endişe duyduğunu ve yeniden aday olduğunu ilan etmesiyle ilgili konuşan Bayır, “15 yıldır bu kentte belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Bu kenti size verdiğimde aldığız oy tanınırlığınız ortadaydı. 15 senede ben bu kenti çok kötü yönettim, oylar başa baş mı geldi diyorsunuz? O zaman hani kırsal kaklıma, hani çalışmalar? Çok rahat seçim kazanılır diyordunuz. Ne oldu da seçim bu noktaya geldi. O zaman 15 senedir düzgün bir belediye başkanlığı yapmadınız seçmen sayımızı kaybettik. Biz burayı yüzde 58’lerle kazandık. Ne olacak da nasıl kaybedeceğiz? Farklı bir senaryo gösteriyor. Bunun tarifi ego!” açıklamasını yaptı.

aziz kocaoÄ?lu tacettin bayır ile ilgili görsel sonucuAZİZ’LER, TACETTİN’LER GELİP GEÇİCİDİR
Kocaoğlu’na eleştirilerini sürdüren Bayır, “İl başkanını, belediye başkanlarını, milletvekillerini, PM’yi Aziz Kocaoğlu belirler. En son boyunu aştı, genel başkanı belirlemeye çalıştı. Ama yeter artık. Herkes seni sineye çekmek zorunda değil. Herkes haddini bilsin” dedi. Kocaoğlu’nun, ‘Seçim kaybedilirse İzmir’de yaşayamam’ açıklamasına değinen Bayır, “Bence de yaşamasın, assın kendini. Bu kentte olumsuz bir tablo yaşanırsa assın kendini, çünkü sorumlusu kendisidir. Bu insanlar CHP’den başka partiyi tercih ederlerse önce ben yapışırım boynuna. Bu kentte belediye başkanı 3 dönem görev yaptıysa oylar yukarıya çıkması lazım. Oylar CHP’ye değil Aziz Kocaoğlu’na veriliyor diyor. Hayır oylar CHP’ye veriliyor. İzmir CHP’dir CHP kalacak. Aziz’ler, Tacettin’ler gelip geçicidir” diye konuştu.  

GENEL BAŞKANIN CEBİNE ADAYLIĞIMI DEĞERLENDİRMESİ İÇİN JOKER OLARAK KOYMUŞTUM
Bayır ayrıca, “Genel başkanın cebine adaylığımı değerlendirmesi için joker olarak koymuştum. Ortalığa çıkıp adayım diye bağırıp çağırmadım. Beni seven insanları hayal kırıklığına uğratmak istemem. Şu andan itibaren yetki MYK’dadır. Kendilerine dert etmesinler genel başkanımız örgütü ayağa kaldıracak adayı bulacaktır. Bizden emin olsunlar. İzmir’in adayı herkesin içine sinen, sorumlara çözüm getirecek biri olacak” ifadelerini kullandı. 

 
Adaylığı çekilen Akın için bomba iddia: Ya Beşiktaş ya Karşıyaka!
 
Yer: Bodrum... 'Park etme' denen yere arabayı koyunca...
YORUMLAR
Toplam 32 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YAPMAYIN !!! 22 Ocak 2019 Salı 09:56

Size çekilmek düşer diyen arkadaşa cevabımız : VEKİLİMİZ ADAYIM DEMEDİ Kİ... Vekilimizin aday olması yönünde istekler var. eğer genel merkez kendisine bu görevi verirse de layıkıyla yapar. Olay bu... AZİZ KOCAOĞLU'nun İzmire hizmetlerini biliyor ve takdir ediyoruz. AMA ARTIK KENDİSİ İFADE ETTİ : İZMİR ÇANTADA KEKLİK DEĞİL DEDİ... Ya bir durunda bakın : İZMİR'İ ÇANTADA KEKLİK DEĞİL İSE, İZMİR'İ BU DURUMA KİM GETİRDİ???? Bu kadar adamcı olmayın... Tacettin Bayır olur Kamil Oktay olur yada bir başkası... BIRAKIN artık bu koltuk sevdanızı adamcılıkla parti tutma olayını İZMİR CHP DİR CHP KALACAK .....

Yorumu oyla      10      5  
Ateş adalı 22 Ocak 2019 Salı 09:51

Yapılan yorumları okuyorumda hepsi karalama. Sizler gerçekten partilimisiniz. Yoksa kendi koltuğunuzun peşindemisiniz. Kim aday olursa olsun, kim adayım derse desin, bizler onun arkasındayız. Haberin bütününü okumadan TIPKI YANDAŞ MEDYA GİBİ cımbızla kelimeleri alıp çıkarmak İŞİNİZE GELİYOR OLSA GEREK

Yorumu oyla      10      5  
Lombak 21 Ocak 2019 Pazartesi 22:40

Efsane Başkan Ahmet Priştina da lise mezunuydu. Mesele eğitim düzeyinden ziyade vizyon sahibi olmak ki o Sayın Bayır'da yok.

Yorumu oyla      12      8  
İzmirli 21 Ocak 2019 Pazartesi 22:39

Allahdan aziz bey ilçe ilçe köy köy ev ev dolaşıyor da chp adına bişeyler yapıldığını görüp yüreğimize su serpiyor

Yorumu oyla      14      8  
bende lise mezunuyum. 21 Ocak 2019 Pazartesi 21:02

Hatırlatalım Ahmet Priştina da Lise Mezunu idi...

Yorumu oyla      13      8  
ÇİĞDEM AKAT 21 Ocak 2019 Pazartesi 20:26

Hiçbir uzmanlık alanı olmayan birisi diye yorum yapanlar, vekilimizi ne kadar tanıyor acaba... Sahte hesaplarla karalayın bakalım. 3 dönemdir meclisdeki çalışmalarını bi araştırsınlar komik oluyorsunuz

Yorumu oyla      12      8  
Lise mezunu 21 Ocak 2019 Pazartesi 20:22

Lise mezunu diye yorum yapanlar biz üniversite mezunlarını da gördük yawwww... Herkes bi kendine gelsin. CHP'yi bitirenler politika üretmeden adamcılıkla bir yerlere gelmeye çalışanlar olmadı mı

Yorumu oyla      14      5  
SERKAN ADALI 21 Ocak 2019 Pazartesi 20:19

öyle anlaşılıyor ki vekilimiz bir çok kişinin canını sıkmış, helal olsun

Yorumu oyla      12      8  
SUZİ SANDAL 21 Ocak 2019 Pazartesi 20:13

Tacettin vekilimiz, halkın içinde halkın yanında, her aradığımızda telefonlarımızı açan bir adam. Aziz Kocaoğlu'nun yaptıkları göz ardı edilemez, ama artık yeni bir ses lazım. Lise mezunu diyenler şu an bütün lise mezunlarına hakaret ediyor. 2 üniversite bitirenleri de gördük. Egoları tavan, makamında oturup insanlara tepeden bakan başkanları da gördük... BİRAZ SAYGI ...36 yıl dile kolay bu partiye emek vermek.Omurgalı dik duruş sergilemek, adamcı olamamak lazım.

Yorumu oyla      13      10  
AHMET ATACAN 21 Ocak 2019 Pazartesi 20:09

Destek verme nedenimiz : 35 Yıllık parti deneyimi, İl Başkanlığı yapmış olması, İzmir ve sorunlarını çok iyi tanıması, STK’lar, Odalar, Sendikalar ve iş dünyası ile barışık olması, demokrasinin önünü açmak adına İyi Partiye geçici olarak geçmesi, doğma büyüme İzmirli olması, Milletvekilliği süresince aldığı maaşın tamamını Üniversiteli kız öğrencilere vermesi, kentine ve ülkesine aşık, bayrağına bağlı, Atatürk Devrim ve ilkelerini her zaman savunmuş biri olması…

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adaylığı çekilen Akın için bomba iddia: Ya Beşiktaş ya Karşıyaka!
CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen ...
CHP'li Kılıç iş kazalarını meclise taşıdı: İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan ...
MHP: Uzman çavuşlar şehit olunca cennete giriyor, ama orduevine giremiyor!
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sözleşmeli uzman çavuşların ...
 
Zeybekci: İzmir'in yaşam tarzı, benim yaşam tarzım
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, hazırladıkları ...
AK Partili Kırkpınar’dan hemşehri derneklerine ziyaret
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar, ...
'Planlar yapıldı, zamanı gelince gereken yapılacak'
Milli Savunma Bakanı Akar, "Şu anda önümüzde duran problem sahası Münbiç, ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a: Türkiye hazır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. ...
Mehmet KARABEL yazdı... 9 yıl önce kaçan fırsat!
Mehmet KARABEL yazdı... 9 yıl önce kaçan fırsat!
AK Parti'nin Muğla adayları tanıtıldı
AK Parti'nin Muğla adayları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva