HABERLER>POLİTİKA
19 Haziran 2018 Salı - 17:59

Vekil adayı Kırkpınar: Yaparsa AK Parti yapar

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Aksakal ve beraberindekiler Çambel mahallesi bölgesinde yapılan çalışmalar incelediler.

Vekil adayı Kırkpınar: Yaparsa AK Parti yapar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kemalpaşa'ya yapılan 679 konutluk proje hızla yükselmeye devam ediyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun girişimleri sonucu TOKİ tarafından ilçeye yaptırılacak olan 2500 konutluk TOKİ Projesinin ilk etabı olan 679 konut, 16 derslikli ilkokul, 16 derslikli ortaokul, 22 adet işyeri, cami, çevre düzenlemesi ve alt yapı işi çalışmaları devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Aksakal ve beraberindekiler Çambel mahallesi bölgesinde yapılan çalışmaları incelemelerde bulundular. İnşaatların hızla yükseldiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Aksakal, "Belediye Başkanımız Arif Uğurlu'nun yoğun gayretleri sonucunda hükümetimizin de desteği ile kısa bir süre önce TOKİ projemiz başladı. Şuan çalışmalarımız hızla devam ediyor. Milletvekili adayımız Yaşar Kırkpınar ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi almak için alanda bulunuyoruz. İnşallah mümkün olan en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, ev hayalı kuran vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.
YAPARSA AK PARTİ YAPAR
Kemalpaşa'nın çok şanslı bir ilçe olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar ise, "Belediye Başkanımız çok özverili, çok çalışkan... Kemalpaşa'ya bir şeyler kazandırmak için adeta gecesini gündüzüne katıyor. Torbalı ilçemizde de böyle bir çalışma var. İnşallah İzmir geneli bu yatırımlarımız çoğalacak ve dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi olacak inşallah" diye konuştu.

Kemalpaşa'da bugüne kadar çok büyük yatırımlar yapıldığını belirten Kırkpınar, bundan sonra daha iyi işler yapılacağını vurguladı. İzmir'in her yerine eşit hizmet götüreceklerini kaydeden Kırkpınar, "Yaparsa AK Parti yapar. Oy veren, vermeyen sağ olsun biz birlik, beraberlik içerisinde, kardeşçe seçim sandığına gideceğiz. Birbirimizi sayacağız, seveceğiz. Mutlaka farklı düşüncede olan insanlar olabilir, ona saygı duyuyorum. Herkes AK Parti'ye verecek diye bir kaide de yok. Demokrasi budur. Ama ben inanıyorum ki İzmir'in güzel insanları 24 Haziran'da Allah'ın izniyle adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaktır." ifadelerini kullandı.

16 YILDA 43 MİLYAR YATIRIM
AK Parti'nin 16 yıldan beri milletin hizmetkarı olduğunu belirten Milletvekili adayı Kırkpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Eğitimden, sağlığa, ulaştırmadan, ekonomiye kadar her alanda İzmir'e yatırım yapıldı. Son 14 yılda, İzmir’e yapılan bazı kamu yatırımlarının toplamı 43,32 Milyardır. 2002 yılından bu yana İzmir için 35 milyar TL tutarında 2 bin 581 adet Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenirken 2016 yılında ise 6 bin 435 kişilik istihdam öngören 1,8 milyar TL tutarında 230 adet yatırım projesine destek olundu. Bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Sadece bina, yol, su, elektrik gibi hizmetler yapmıyoruz. Biz her alanda insanımıza hizmet etmek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çalışıyoruz. İşte burada gördüğünüz bu yatırımda bunlardan sadece biri..."

 

 
Mahkeme Yunan askerleri hakkında karar verdi
 
izmir'de okey masası cinayetine ceza yağdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM Başkanı'ndan Aylin Nazlıaka'ya suç duyurusu
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 26. yasama yılının sona ermesi nedeniyle ...
AK Parti Bayraklı'dan CHP'ye 'pazar' tepkisi!
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, pazarcılara ‘pazarcı terörü’ ...
Kılıçdaroğlu’ndan iş dünyasına: Açık ve net söylüyorum, CHP’yi destekleyeceksiniz!
Kılıçdaroğlu, “Ayın 24’ünde sandığa gideceğiz. Sadece sizlerin değil, ...
 
Akşener: Bana talimat verecek kişi anasının karnından doğmadı
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Pensilvanya'dan ...
'Turgut Özal'ı limonatayla zehirlediler'
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili ...
'Varsa böyle bir terbiyesizlik karşısında beni bulur'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede hangi Kürt sadece Kürt olduğu için dışlanıyor? ...
 
AK Parti İzmir'den 7 bin hastaya birebir ziyaret
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan ayında başlattığı proje ile İzmir ...
Muharrem İnce: İlk 100 gün içinde bunları yapacağım!
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hatay’da vatandaşlara seslendi. ...
CHP’li Umdular'dan 21 Haziran çağrısı
CHP’ İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Kazım Umdular, tüm İzmirlileri ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva