HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
1 Şubat 2018 Perşembe - 10:32

Ve imzalar atıldı: Ege-Koop'tan özel indirim!

Ege-Koop ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) arasında işbirliği protokolü imzaladı. Buna göre proje ortağı olmak isteyen Oda üyelerine özel indirim uygulanacak.

Ve imzalar atıldı: Ege-Koop tan özel indirim!

Ege-Koop, 40 milyon lira yatırımla gerçekleştireceği 14. Prestij Projesi için Turgutlu iş dünyasına özel avantajlar sunacak. Bu kapsamda EGE-KOOP ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ocak ayı meclis toplantısına konuk olan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN,” imzalanan İşbirliği Protokol’ünün Ege-Koop ailesini çok mutlu ettiğini belirterek, bu işbirliğinin ne anlama geldiğini ve ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyoruz. 34 yıldır İzmir’de 30 binin üzerinde konuta imza atarak inşaat sektörüne önemli destek sağlayan Ege-Koop,  bu kez de Turgutlulu İş İnsanları ile bu prestij projemizi paylaşacaktır” dedi.

EGE-KOOP faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım videosundan sonra kürsüye gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN, “çeyrek yüzyılı aşkın süredir sağlıklı ve planlı bir kentleşme yolculuğunu sürdürdüklerini bunun sonucunda da EGE-KOOP markasının “Güven” kelimesiyle özdeşleştiğini söyledi. Bugüne kadar teslim ettiğimiz 30 binin üzerinde konutla 150 bin kişinin sağlıklı ve huzurlu hayat sürdürdüğünü ve İzmir'de 2,5 milyar dolarla “Yatırımlar rekortmeni” bir kurum olmanın gururunu yaşadıklarını” söyleyen ASLAN, “Bu çatının altında güven var sloganımıza yakışan anlayışla, gücünü halktan alan yapısıyla binlerce kişinin ekmeği, aşı ve iş kapısı olmaya devam ediyoruz. “ diyen ASLAN, “ Ege-Koop, sadece İzmir’de değil, Ege’de de gücünü gösterecek. Prestij Evleri, Turgutlu’ya da canlı, doyumsuz ve renkli bir yaşam getirecek” şeklinde konuştu.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN'a gösterdiği nezaketten ve güvenden dolayı Meclis üyeleri huzurunda teşekkür etmek istediğini de belirten Aslan, “Bu teşekkürü kalben yapıyoruz. Çünkü Turgutlu için, Oda üyeleri için o da taşın altına elini koyan bir isimdir” dedi.

TUTSO Başkanı Faruk AYDIN ise EGE-KOOP’un İzmir’de hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “İzmir’in neresine bakarsak bakalım EGE-KOOP’un yaptığı projeleri heyecanla ve sevinçle izliyorduk. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın daha sonra, “ EGE-KOOP İzmir’de sadece konut yapmadı,  mimari projeden her türlü alt yapıya kadar örnek kentleşme modelini hayata geçirdi. “ şeklinde konuştu. 

TUTSO Başkanı Faruk Aydın, “EGE-KOOP’un,  aynı anlayışla İzmir’de olduğu gibi hızla göç alan  Turgutlu’nun da planlı ve sağlıklı kentleşmesine bu ve bundan sonra üreteceği projelerle önemli katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi. TUTSO Başkanı daha sonra özetle şunları söyledi: “Ben de EGE-KOOP’un Turgutlu Projesi’nden konut sahibi olmayı düşünüyorum.  Kar amacı olmayan EGE-KOOP ile bu işbirliğinden dolayı çok memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.

“TURGUTLU FİRMALARIYLA ÇALIŞIN”
TUTSO Başkanı Faruk Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Turgutlu'un önemli bir sanayi şehri olmasının yanında inşaat sektörünün de hammadde açısından kalbi konumunda, ilçemizde tuğla fabrikalarının yoğun olduğu bilinmektedir. Nitelikli bir hammaddeye sahibiz. Bölgemizdeki sanayiciler sadece nitelikli üretim yapmakla yetinmeyip AR-GE projelerine de özel bir önem vermektedirler. Sanayicilerimiz ısı yönetmeliğine ve depreme karşı alınacak önlemlere uygun tuğla üretimini gerçekleştirmektedirler. Turgutlu İlçemiz başta tuğla üretimi olmak üzere inşaat sektörüne önemli katkı sağlamaktadır. Ege Koop da konut sektörünün önde gelen markalarından biridir. Ege-Koop’un  İlçemizde gerçekleştireceği konut projesi ve bu bağlamdaki yatırımı bizim açımızdan son derece önemlidir.  Ege-Koop Başkanından tek isteğim İlçemizdeki tuğla üreticileri ve inşaat sektörüne diğer aramalı üreten ya da satan firmalarla yakın işbirliği içinde olmasıdır.”

Protokole göre EGE-KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ 1'e ortak olmak isteyen, ev sahibi olmak isteyen Oda üyeleri, TUTSO'dan alacakları yazıyla başvurmaları halinde özel indirimden yararlanacak.  

 
Karabağlar'dan kent turları: Yeniden keşfettiler
 
TSK'dan açıklama: 790 terörist öldürüldü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de zam tepkisi: Kartelcilere ültimatom!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır’ın katılımı ile düzenlenen ...
Ev almak isteyenler dikkat! Yeni düzenlemeler geldi!
Konut satışlarında geçen yılın son çeyreğinde yüksek kredi faiz oranlarının ...
Ege-KOOP Başkanı Aslan: İzmir sınıfta kaldı!
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yabancılara konut satış sıralamasında ...
 
Yatırımcının yeni gözdesi... İzmir'de o ilçe uçuyor!
İnşaat sektörünü mercek altına alan Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) araştırmasına ...
Ege-Koop'tan bir ilk... Engelsiz konutlar
Bugüne kadar 150 bin kişiyi konut sahibi yapan Ege-Koop, ilk kez İzmir ...
İzmir uçuyor: İstanbul bile geride kaldı!
Merkez Bankası fiyat endeksine göre, konut fiyatlarının en çok değer kazandığı il İzmir oldu.
 
İzmir uçuyor: İstanbul'u 3'e katladı!
Yeni otoyolla İstanbul ile mesafenin 3.5 saate inmesi, İstanbullu müteahhitlerin ...
'Türkiye küçülecek, İzmir büyüyecek'
Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır İzmir inşaat sektörünün ...
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan: İzmir 2050'yi hedeflemeli
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'in gelecek projeksiyonunun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva