HABERLER>POLİTİKA
9 Şubat 2019 Cumartesi - 17:19

Vatan Partisi İzmir'de 27 ilçede adaylarını açıkladı

Vatan Partisi, İzmir'in 30 ilçesinden 27'sindeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Şimdi hepimiz çizmelerimizi giyeceğiz ve alana çıkacağız. Vatan Partililer için görevden kaçmak yoktur, işimiz zor ama koşullar uygun. Vatan Partisi milletimiz ve yerel yönetimlerimizin kurtuluşu için çalışmaya hazırdır" dedi.

Vatan Partisi İzmir de 27 ilçede adaylarını açıkladı

Vatan Partisi İzmir aday tanıtım toplantısı Kültürpark'taki Fuar Gençlik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Aday tanıtım törenine, Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, 27 ilçenin belediye başkan adayı ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda, Ödemiş, Menderes ve Bergama haricinde 27 ilçenin belediye başkan adayı açıklandı. Ödemiş, Menderes ve Bergama için aday belirleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Toplantıda konuşma yapan Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Şimdi hepimiz çizmelerimizi giyeceğiz ve alana çıkacağız. Vatan Partililer için görevden kaçmak yoktur, işimiz zor ama koşullar uygun. Vatan Partisi milletimiz ve yerel yönetimlerimizin kurtuluşu için çalışmaya hazırdır" dedi. Türkiye'nin emperyalizmin gerilediği bir dönemi yaşadığını belirten Reyhan, "15 Temmuz darbe girişimini bastıran Türkiye, FETÖ zehrini kustu, bağırsaklarını temizledi. Bununla birlikte 80'lerden bu yana uygulanan dış alıma bağımlı ekonomik model yüzünden ülkemiz ekonomisi dış tehditlere açık hale geldi. Ekonomimiz maalesef üreten, kendi kendine yeten organik bir ekonomi olmaktan uzaktır ve bütünüyle dışa bağımlı hale gelmiştir. Böyle bir süreçte Türkiye yerel yönetim seçimlerine girmektedir. Partimizin çabası olmasa Türkiye Ergenekon'dan çıkamazdı. Türk ordusu Irak ve Suriye'nin kuzeyinde mücadele yürütemezdi. İşte biz tarihi değiştiren bir partinin mensuplarının sahip olması gereken özgüvenle yerel seçimlere giriyoruz. İki ittifak da Türkiye'ye çözüm sunamamaktadır. Millete güven vermeyen yapıyla karşı karşıyayız. Vatan Partisi bu milleti seçeneksiz bırakmayacaktır. İzmir'i bu iki 'olmayan seçenekten' Vatan Partisi kurtaracaktır. Yerel yönetimlerde rantçılığın, soygunculuğun, doğa düşmanlığının olmadığı belediyecilik anlayışını Vatan Partisi gösterecektir. Bizim partimizde tereddütler, şüpheler yoktur, sokak sokak gezerek gerçeği halka söyler ve üzerimize düşeni yaparız. Yerel seçimler partimize yerelleşmek için önemli bir fırsat sunmaktadır" diye konuştu.

'İZMİR BİZİ BEKLİYOR"
Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın halkı temsil etmediğini iddia eden Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu ise "Atatürk, ekonomisi çökmüş, her şeyi ithal eden bir ülkeyi üreten bir ülke haline getirmiştir. Bizler de, rant ekonomisi temelli düzenlenen her türlü projeyi altüst edeceğiz. Bizi halkımız ortaya çıkaracak. Tüm İzmir, tüm vatanımız bizleri bekliyor. AVM'lerin kent merkezlerine yapılmasını önleyeceğiz. Su, ticari meta olmaktan kurtarılacak. Kullanma ve içme sularına kâr amacı gütmeden yalnızca maliyetini yansıtacağız. Yüzde 30 suyumuz boşuna gidiyor ve insanlarımız boşuna para veriyor. Depremden etkilenmeyen su tesislerini oluşturacağız. İzmir, havası en kirli kentlerin başında geliyor. Az oksijen alıyoruz, çok sık gribe yakalanıyoruz. Kentin soluk alıp vermesini engelleyen AVM'ler, yapılandırmalar var, bunların önüne geçeceğiz. Biz Büyükşehir olarak uçucu madde bağımlısı çocuklar için bir tedavi merkezi açacağız. Engelliler için Engelli Daire Başkanlığı oluşturup, engellilerin tüm sorunlarına çözüm getireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından partinin ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

VATAN PARTİSİ'NİN 27 İLÇEDEKİ ADAYLARI
Karabağlar'da Abdullah Karşılayan, Kemalpaşa'da Hasan Ali Karşılayan, Menemen'de Baittin Erbey, Konak'ta Bülent Karagöz, Bornova'da Cengiz Çakır, Narlıdere'de Gazi Kendigelen, Gaziemir'de Cumhur Işık Atabay, Foça'da Esin Hatırlı, Çiğli'de Bülent Şahin, Aliağa'da Hasan Şahin, Balçova'da Necati Ağralı, Bayındır'da İsmail Babahan, Bayraklı'da Hasan Atilla Türköz, Beydağ'da Hüseyin Çakıcı, Buca'da İsa Şenol, Çeşme'de Hasan Ortabaş, Dikili'de Mehmet Albayrak, Güzelbahçe'de Cengiz Erşen, Karaburun'da Orhan Bulunmaz, Karşıyaka'da Cem Zeren, Kınık'ta Sefa Köken, Kiraz'da Meltem Ayvalı, Seferihisar'da Veli Bozkaya, Selçuk'ta Levent Özciğer, Tire'de Nevin Odabaş, Torbalı'da Muzaffer Yıldırımer ve Urla'da Cenap Yener.

 
CHP’nin Bayraklı Adayı Sandal’dan ‘Lider’li paylaşım!
 
CHP Karşıyaka adayı Tugay: Engelli ve yaşlılar hassas noktamız
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaptan Arif 9 Şubat 2019 Cumartesi 17:41

Onbinde birlik adaylarımıza seçimde başarılar....

Yorumu oyla      6      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’nin Bayraklı Adayı Sandal’dan ‘Lider’li paylaşım!
Bayraklı Belediye Başkan Adaylığı kesinleştikten sonra Genel Başkan Kemal ...
Kurtulmuş’tan “TBMM Başkanı” sorusuna yanıt
Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı nedeniyle ...
Erdoğan yaralıları ziyaret etti, dönüşüm vurgusu yaptıİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte iktidarımızın kentsel dönüşüm, ...
 
Flaş iddia: İzmir’de o iki ilçede aday çıkarmaktan vazgeçildi!
İYİ Parti’nin CHP ile kurulan ittifaktan bağımsız olarak aday çıkarmaya ...
'Tank Palet Fabrikamızın satılması söz konusu değil'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tank Palet Fabrikamızın satılması yani mülkiyetinin ...
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum
MHP lideri Bahçeli, ''Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten ...
 
Millet İttifakı’nın İzmir gündemi meclis üye listeleri…
CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, başkan ...
Binali Yıldırım Pazartesi günü İzmir'de!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, 11 Şubat Pazartesi ...
Kocaoğlu’ndan Zeybekci’ye bombardıman: Köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva