HABERLER>SPOR
18 Mart 2019 Pazartesi - 14:48

Valencia Kulübü'nden Mehmet Topal'a büyük onur

Valencia Kulübü, daha önce formasını giyen ve başarılarıyla tarihte iz bırakan isimleri onore ederek efsaneler maçına davet etti.

Valencia Kulübü nden Mehmet Topal a büyük onur

Fenerbahçe ve milli takımın başarılı ve tecrübeli ismi Mehmet Topal da efsaneler arasında gösterildi ve Valencia Futbol Kulübü'nün kuruluşunun yüzüncü yılına katılması için davet aldı.

Valencia Kulübü Başkanı Anil Murthy ve Valencia CF Futbolcular Derneği Başkanı Fernando Giner'in imzasıyla gelen mektupta; "Eğer bugün Valencia CF uluslararası prestije sahip büyük bir kulüpse bu; her şeyden önce bizim formamızı giyen ve onun destanını oluşturmaya katkı sağlayan futbolcular sayesindedir. Elbette ki, sen de onlardan birisin, bu sebeple, o gün bize eşlik etmen bizim için çok büyük bir mutluluk ve onur nedeni olacaktır. Ayrıca, tüm Valencianismo için bize verdiklerin karşılığında sana bir kez daha teşekkür etmek için yegâne fırsat olacaktır" denildi.

24 Mart'taki Valencia CF Efsaneler ekibini ve İspanyol Futbolu Efsaneleri seçmesini bir araya getirecek özel ve anlamlı gösteri maçı için Mehmet Topal'a gelen mektup şöyle:

Sevgili Mehmet,

18 Mart 2019 tarihinde Valencia Futbol Kulübünün kuruluşunun yüzüncü yılı gerçekleşecek. Bu etkinlik; kulübümüz, oyuncularımız ve taraftarlarımız için, aynı şekilde neredeyse bir yüzyıldır temsil ettiğimiz İspanyol futbolu için de büyük bir gurur nedenidir. 

Valencianismo ve İspanyol futbolu için bu kadar önem teşkil eden bu yıldönümü nedeniyle kulübümüz bilhassa 2019'un ilk çeyreğinde olmak üzere, tüm 18/19 sezonu boyunca farklı organizasyon ve aktiviteler gerçekleştirmektedir. Bunlardan bir tanesi, hiç şüphesiz, duygusallığı ve Yüzüncü yıldönümümüze yakınlığı sebebiyle, resmi takvimde bu hafta sonu için işaretlenmiş olan Lig Arasından faydalanarak, 24 Mart 2019 Pazar günü Mestalla'da gerçekleştirilecek olan Efsaneler Maçıdır. 

Bahsi geçen Maç, kulübümüzün yakın tarihteki çok önemli futbolcularından oluşan Valencia CF Efsaneler ekibini ve İspanyol Futbolu Efsaneleri Seçmesini bir araya getirecek. Maçı yapacak ekiple birlikte, Valencia'mızın birinci ekibini oluşturan tüm futbolcuların, farklı sezonlarda oynamış eski valensiyalıların eşi benzeri görülmemiş takımını ve şüphesiz tüm taraftarların aklında kalacak bir günün büyük kahramanlarını bir araya getirmek amacıyla o gün Mestella'da olmanızı istiyoruz. 

Eğer bugün Valencia CF uluslararası prestije sahip büyük bir kulüpse bu; her şeyden önce bizim formamızı giyen ve onun destanını oluşturmaya katkı sağlayan futbolcular sayesindedir. Elbette ki, sen de onlardan birisin, bu sebeple, o gün bize eşlik etmen bizim için çok büyük bir mutluluk ve onur nedeni olacaktır. Ayrıca, tüm Valencianismo için bize verdiklerin karşılığında sana bir kez daha teşekkür etmek için yegâne fırsat olacaktır.  (DHA)

 
CHP Buca Adayı Kılıç hedefini açıkladı: Yüzde 55 ile seçimi alırız!
 
'Bu sabah İran ile ortak operasyon yaptık'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisaspor'da 3. Lig'e katılamama tehlikesi
TFF 2. Lig Beyaz Grup'tan sezonun bitimine 7 hafta kala 3. Lig'e düşmesi ...
Akhisarspor'un kader maçları
Spor Toto Süper Lig'de bitime 8 hafta kala 21 puanla düşme hattında son ...
Taraftara cinsel organını gösterdi!
Şanlıurfa’da oynanan Süper Amatör Lig maçında şampiyonluk için mücadele ...
 
Göztepe'ye rakip tesellisi
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a tek golle boyun eğip galibiyet hasretini ...
Altınordu Başkanı Özkan'a anlamlı ödül
Dünya Fair-Play Konseyi (CIFP), Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı ...
Altay araya moralli girdi
Spor Toto 1. Lig'de küme düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u evinde ...
 
Bucaspor'da seri bitti
TFF 3. Lig 3. Grup'ta Karacabey Belediyespor'a deplasmanda 2-0 yenilen ...
Karşıyaka'dan Altuğ'a suç duyurusu
Karşıyaka yönetimi, 20 Ocak 2018'deki son kongreye kadar 1.5 yıl başkanlık ...
Menemen şampiyonluğa koşuyor!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Sivas Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva