HABERLER>GÜNCEL
24 Şubat 2016 Çarşamba - 16:20

Vahşet: Evinde boğazı kesilerek öldürüldü

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan 23 yaşındaki Necla Sağlam, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetle ilgili, polisi arayıp, eve giremediğini haber veren Necla Sağlam'ın sevgilisi olan ambulans şoförü 24 yaşındaki S.Ç. gözaltına alındı.

Vahşet: Evinde boğazı kesilerek öldürüldü

112 Acil Servis'te şoför olan S.Ç., bugün saat 08.30 sıralarında TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı'nda çalışan sevgilisi Necla Sağlam'ın, Meşrutiyet Mahallesi Kadırga Mevkii’nde oturduğu apartman dairesine gitti. S.Ç., kendisinde bulunan anahtarla kapıyı açmak istedi. Ancak arkadaki anahtar nedeniyle kapı açılmadı. S.Ç., sevgilisinin cep telefonunu aradığında da içeriden telefonun sesi gelmesine rağmen açmayınca polise haber verdi.

Gelen polis ekibi, çilingire kapıyı açtırıp içeriye girdi. Necla Sağlam, yatak odası kapısının arkasında yerde kanlar içinde bulundu.

Yapılan incelemede Necla Sağlam'ın boğazının kesilerek öldürüldüğü belirlendi. Necla Sağlam'ın cesedi, evdeki incelemeden sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Necla Sağlam'ın cenazesinin evden çıkarılması sırasında iş arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

ERKEK ARKADAŞINA 'CANIM SIKKIN, GELEBİLİR MİSİN?' DEMİŞ
Aynı kurumda memur olan Cavit Ateş, Necla Sağlam'ın erkek arkadaşı S.Ç.'nin sabah kendisini arayarak kapıyı açamadığını söylediğini anlatarak, şöyle dedi:

"Bana, 'Necla cevap vermiyor, ne yapayım?' dedi. Telefonunun içeriden sesi geldiğini, fakat kapıyı açmadığını söyledi. Ben de polise haber vermesini, içeriye girmemesini söyledim. Cevap vermediğini düşününce kötü bir şey olabileceğini ve eve girmemesini söyledik. Dün de onu aramış. 'Canım sıkkın, gelebilir misin?' demiş. O da çalıştığı için, 'Akşam gelirim' demiş. Akşam gitmiş ama yine kapıyı açmamış. Sabah da cevap vermeyince merak etmiş."

Necla Sağlam'ın çok iyi, sevilen bir insan olduğunu anlatan Cavit Ateş, babasının cezaevinde olduğunu ve annesinin de Isparta’da yaşadığını bildiklerini söyledi.

Polis, dün akşam da eve giden ve kapıyı açamayınca evine gidip sabah tekrar dönüp polise haber veren S.Ç.'yi gözaltına aldı.

YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ
Necla Sağlam'ın, Isparta'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na ait Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda büyüdüğü ve Süleyman Demirel Üniversitesi Büro Yönetimi ve Asistanlığı Bölümü’nden mezun olduktan sonra 7 ay önce Zonguldak'ta TTK'da göreve başladığı öğrenildi.

Necla Sağlam'ın, kente geldiğinde ilk olarak öğrenci apartında kaldığı, cinayetin işlendiği eve 2 ay önce taşındığı belirtildi. Polis, cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

BAŞINA POŞET GEÇİRİLMİŞ
Necla Sağlam'ın, evinde boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili polis soruşturması sürüyor. Necla Sağlam'ın, başına poşet geçirildikten sonra öldürüldüğü belirlenirken, evde bütün eşyanın yerinde ve düzgün olduğu, kapının da zorlanmadığı belirtildi. Necla Sağlam'ın sevgilisi S.Ç.'nin de sorgusu sürüyor. S.Ç. ilk ifadesinde, akşam evine gittiğinde sevgilisi kapıyı açmayınca uyuduğunu düşünerek evine gittiğini, sabah tekrar aynı durumla karşılaşınca şüphelenip polisi aradığını söyledi. S.Ç., kapıda anahtar bulunmasıyla ilgili ise "Gece korktuğu için kapıyı sürekli içeriden anahtarla kilitleyerek uyur" dedi. Necla Sağlam'ın, cezaevindeki babasıyla arasının bozuk olduğu ileri sürülürken, soruşturma geniş çaplı sürdürülüyor. (dha)

 
MHP’de Denizli’den Genel Merkez’e tepki bildirisi!
 
AK Partili Sürekli halka başkanlık sistemini anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve üçüncü köprü açılış tarihi açıklandı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da ...
Nif Dağı'nda 'roketli saldırı' alarmı!
Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na yönelik roketatarlı saldırının ...
Can Dündar ve Erdem Gül’e Halk-TV izni!
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ...
 
Flaş! Cerattepe maden çalışması durduruldu
Artvin'in Cerattepe bölgesinde protestolara neden olan madencilik faaliyetleri, ...
Sendikadan İzmir'deki okulda bayrak yakılmasına tepki!
Karabağlar'da Remzi Oğuz Arık İlkokulu'nda, direkte çekili olan Türk bayrağı, ...
İzmir’de polisin silahını gasp edenler tutuklandı
İzmir’in Bornova İlçesi Çamdibi semtinde, görevde olmadığı sırada bir ...
 
İzmir’de insan kaçakçılarına darbe: 10 tutuklama
İzmir’in Çeşme, Menemen ve Karşıyaka ilçelerinde polis tarafından yapılan ...
İzmir’de operasyon: Kanalizasyonda zehir hattı!
İzmir’in Konak İlçesi'nde, evin kanalizasyon hattından sokaktaki rögar ...
Evli kadınlar için önemli 'soyadı' kararı
Yargıtay, evli kadının sadece bekârlık soyadını kullanabilmesinin yolu ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva