HABERLER>GÜNCEL
20 Şubat 2017 Pazartesi - 14:20

Üvey baba vahşetinin perde arkası: Kan donduran detaylar

Üvey babanın ardından cinayet öncesi akıl danıştığını iddia ettiği arkadaşının yanı sıra öldürülen gencin annesi de gözaltına alındı. Gencin kaybolduğu ihbarı sonrası geçen hafta yürütülen arama çalışmalarına katil zanlısı üvey babanın da katıldığı ortaya çıktı.

Üvey baba vahşetinin perde arkası: Kan donduran detaylar

İzmir'in Menemen ilçesinde bir haftadır kayıp lise öğrencisinin cesedinin, Manisa'daki bir su kuyusunda bulunmasıyla ilgili üvey babanın ardından, cinayet öncesi akıl danıştığını ileri sürdüğü arkadaşı ile gencin annesi de gözaltına alındı.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, cinayeti işlediğini itiraf eden ve dün gözaltına alınan üvey baba M.M'nin ifadeleri doğrultusunda, arkadaşı Y.K ile liseli gencin annesi E.M gözaltına alındı. Soruşturmada gözaltına alınan zanlı sayısı 3'e çıktı.

Öte yandan soruşturma devam ederken, olaya ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Menemen'deki bir öğrenci yurdunda çalıştıkları sırada tanışarak evlenen annesi ve üvey babasından ayrı yaşayan Ahmet Çoşkun'un aynı yurtta kaldığı, hafta sonlarını annesinin evinde geçirdiği kaydedildi.

Öğrenci yurdunun muhasebe işlerini yapan üvey babanın, aynı zamanda yurtta kalanlara dersler verdiği, Ahmet Çoşkun'u da annesi ile yaptığı evlilik öncesinde tanıdığı öğrenildi. Üvey baba M.M ile 4 aylık hamile olan anne E.M arasında Çoşkun'un durumuyla ilgili tartışmalar yaşandığı ileri sürüldü.Olay günü annesi ile dedesinin Esat Paşa Mahallesi Yavuz Sokak'taki evine giden Ahmet Çoşkun'un, annesinden evde unuttuğu bir şeyi almak için izin alıp çıktığı, kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ 
Olayın polise bildirilmesi sonrası yaklaşık 1 hafta süren arama çalışmalarına üvey baba M.M'nin de katıldığı kaydedildi.

İTİRAF ETTİ
Lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cesedinin, ayağına taş bağlanmış halde kuyuda bulunmasıyla ilgili üvey babası M.M. gözaltına alındı. Poliste sorgulanan M.M.'nin şüpheli ifadeleri üzerine yapılan detaylı sorgulamada, cinayetle ilgili tüm detayları anlattı. M.M.'nin, Ahmet Coşkun'un annesine aşık olduktan sonra, ilk önce liseli genci evliliğe ikna ettiği, ardından da Coşkun annesini ikna etmesini sağladığı ortaya çıktı.

Oğluna çok düşkün olan Elif M.'nin evliliği düşünmemesine rağmen oğlunu kırmamak için evliliği kabul ettiği belirtildi.

Bir gözü protez olan ve eşinden 10 yaş küçük olan M.M.'nin bu nedenle kompleks yaşadığı, Elif M.'nin oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle de cinayete karar verdiğini itiraf ettiği ortaya çıktı.

PİKNİĞE GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ
Katil zanlısı M.M.'nin, doğayı çok seven derslerinde de oldukça başarılı olan Ahmet Coşkun'u, kayıplara karıştığı gün pikniğe götürme bahanesiyle aldığı, ardından olayın yaşandığı kendi köyü olan Recepli Köyü'ne götürdüğü, burada da arkasından saldırıp sopayla başına defalarca vurduğu belirlendi. Bir nalburdan aldığı sopayla bayıltıncaya kadar vurduğu talihsiz liseliyi henüz ölmeden yine nalburdan aldığı çuvala koyup içine de taş dolduran M.M.'nin, daha sonra çuvalı su kuyusuna attığı tespit edildi. M.M.'nin sopayla çuvalı aldığı nalbura polis tarafından ulaşıldı.

AHMET'İ ARADAN ÇIKARTMAK İSTEMİŞ
İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü soruşturma kapsamında, sorgulanan M.M.'nin, Elif M.'nin oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle Ahmet Coşkun'u rakibi olarak görmeye başladığını ve onu ortadan kaldırırsa Elif M. İle daha güzel bir hayatının olacağını düşündüğü söylediği ileri sürüldü.

KONUŞMALARI SİLİP MESAJ ATMIŞ
Katil zanlısı M.M.'nin, olayın ardından önce kendi cep telefonu ve Ahmet Coşkun'un cep telefonundan yaptıkları konuşmalara ait kayıtları sildiği, ardından da hiçbir şey yaşanmamış gibi cinayetten sonra "Canım oğlum bu Cuma bana mesaj atmadın, seni çok özledim nasılsın" diye mesaj gönderdiği tespit edildi. Baba hasretiyle büyüyen Ahmet Coşkun'un yakınları, talihsiz gencin çok sevdiği ve annesiyle evlenmesini istediği M.M.'ye babası gibi davrandığını kaydetti.

''EŞİM ÇOK SEVİYORDU, KISKANDIM''

Emniyetteki sorgulamasında suçunu itiraf eden M.M., "Eşim oğlunu çok seviyordu, Ahmet'e çok düşkündü. Onun bu sevgisini kıskandım. Ahmet'i ortadan kaldırırsam beni seveceğini düşünerek öldürdüm" dedi.

Sorgunun ardından gözaltına alınan üvey baba, anne E.M. ile diğer şüpheli Y.K. adliyeye sevk edildi. 

Üvey babaya, emniyet binasından çıkarılışı sırasında vatandaşlar tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise zanlının bindiği aracı tekmeledi. Linç girişimi, polisin geniş güvenlik almasıyla engellendi.

Anne E.M'nin ifadesinde, yurtta kalan oğlunun hafta sonları eve geldiğinde kocasıyla tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

İfadesinde, oğluyla ilgilenmesinden dolayı kocasının doğacak çocuğuyla ilgili endişeler yaşadığını belirten annenin, eşinin bu durumun kıskançlık boyutunda olduğunu kabul ettiği de kaydedildi.

Liseli gencin cesedi üzerindeki İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ise yarın tamamlanabileceği belirtiliyor.

KOMŞULARI ŞAŞKIN
Cinayetle ilgili AA muhabirine açıklama yapan gencin annesinin arkadaşı Hatice Kurnaz, liseli gencin kaldığı yurtta hocalığını yapan üvey babası ile eskiden beri tanışıklığı bulunduğunu, annesiyle evlenmesini kendisinin istediğini savundu. 

Annenin komşusu Duygu Burcu Gür  ise, ''Ahmet çok iyi bir çocuktu. Bu nasıl bir canilik. Kahrolduk. Biz o adamı tanıyamamışız. Üvey babası yurttan Ahmet'in hocasıydı. Ahmet annesine 'Ne olur anne sen hocamla evlen' demiş. Kaybolduktan sonra Ahmet'in dayısıyla birlikte her yere üvey babası koştu. Nasıl bir vicdandır anlamadım. Biz artık kime güveneceğiz bilmiyorum. Neden yaptığını bilemiyoruz.'' diye konuştu. 

OLAY
Menemen Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Ahmet Çoşkun, 12 Şubat'ta Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki evlerinden ayrılmış, haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Üvey babasının cinayeti itiraf etmesi ve yer göstermesi sonrası liseli gencin cesedi, 19 Şubat'ta Manisa'nın Yuntdağı bölgesinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki su kuyusu içinde ayağına taş bağlanmış şekilde bulunmuştu. (AA)

 
O isimde artık 'Cesur ve Güzel'de!
 
Torbalı'da tarihe 'şiir'le yolculuk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’deki insanlık dışı paylaşıma savunma: Şakalaşma!
Suriyeli işçinin karnına diziyle bastırdığı fotoğrafı, altına 'Türk'ün ...
Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ndeki yangın kundaklama!
Müjdat Gezen Sanat Merkezinin güvenlik kamerası görüntülerinde, yangının ...
İzmir’deki 2 kumpas davası için birleştirme talebi
Mahkeme dosyanın, kamuoyunda "İzmir'deki askeri casuslukta kumpas" davası ...
 
İzmir'de çocuk sevgisi engel tanımadı
İzmir'de biri zihinsel engelli 5 çocuk annesi Hatice Aydan Yücel, koruyuculuğunu ...
DHA'da yeni haber müdürü Özkaya
Doğan Haber Ajansı İzmir Bürosu İstihbarat Şefi Ali Özkaya, Doğan Haber ...
Yeni Akit yangını Müjdat Gezen'e hakaretle duyurdu!
Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kısmında yangın çıktı. ...
 
Aziz Yıldırım: Yargıtay karar vermeli!
Duruşmada sanıkların kimlik tespitinin yapıldığı sırada müşteki Aziz Yıldırım'la ...
İki yolcu otobüsü çarpıştı: 8 ölü, 14 yaralı
IĞDIR’ın Nahcivan’a açılan Dilucu Sınır Kapısı yakınlarında karayolunda ...
İzmir’de FETÖ’nün finans ayağı iddianamesi: AK Partili o isimler de anlattı!
İddianamede AK Partili bazı isimler de yer aldı. AK Parti İzmir İl Başkan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva