HABERLER>GÜNCEL
21 Şubat 2017 Salı - 15:14

Üvey baba vahşetinde bir kan donduran detay daha!

15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un ölümüyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Buna göre, başına sopayla vurulduktan sonra kendinden geçen Ahmet Coşkun'un, su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafatasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı.

Üvey baba vahşetinde bir kan donduran detay daha!

İzmir'in Menemen ilçesinde üvey babası tarafından öldürülen lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un otopsi işlemleri devam ediyor. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen baba Coşkun, "İnşallah adalet yerini bulur, en büyük cezayı alırlar'' dedi. Ahmet Coşkun'un okulunda anı defteri oluşturuldu, arkadaşları sırasına çiçek bıraktı.

- ÜVEY BABA VAHŞETİNDE 3 TUTUKLAMA... 

İzmir'in Menemen ilçesinde üvey babası tarafından öldürülen lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un öz babası Mustafa Ali Coşkun, adaletin yerini bulmasını, tutuklanan kişilerin en büyük cezayı almasını istediğini belirtti.

Ahmet Coşkun'un kayıp ihbarı verildikten bir hafta sonra Manisa'daki kırsal bir arazide su kuyusu içinde bulunan cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı.

Oğlunun cenazesini teslim almak için kurum önünde bekleyen öz babası Mustafa Ali Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu söyledi.

Eşiyle 2004 yılında boşandığını, daha sonra hiç görüşmediğini, oğluyla da en son 1 yıl önce bir araya geldiğini anlatan Coşkun, "En son görüşmemizde 'baba artık dışarıda görüşelim' demişti. Ben de 'tamam oğlum' dedim. Sanıyorum beni oğlumla görüştürmek istemiyorlardı'' diye konuştu.

Coşkun, cinayete anlam veremediğini, bazı tanıdıklarının eski eşi ve üvey baba için "çok iyi insanlar" yorumu yaptığını da kaydeden Coşkun, ''Madem bu kadar iyi insanlardı, neden oğlumu katlettiler? Bir sorun varsa neden bana bildirmediler ? Keşke devlete verselerdi. Ona da razıyım. Oğlumu görmemeye razıydım. Yeter ki çocuğum iyi olsun. İnşallah adalet yerini bulur. Umarım en büyük cezayı alırlar. Onlar çeksin ki benim acım biraz hafiflesin." diye konuştu.

"AHMET, KALBİMİZDESİN"
Öte yandan Ahmet Coşkun'un öğrenim gördüğü Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi öğrencileri, 9. sınıf öğrencisi arkadaşları için anı defteri oluşturdu. 

Coşkun'un sırasına fotoğrafını koyan öğrenciler sıraya çiçek bıraktı. Öğrenciler, sıraya "Ahmet kalbimizdesin" yazdı.

SU KUYUSUNA BAYGIN HALDEYKEN ATILMIŞ
15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından öz babası Mustafa Ali Coşkun'a teslim edildi. Baba Coşkun, oğlunu, Manisa'nın Yunus Emre İlçesi Köseler Mahallesi'nde bugün ikindide toprağa vereceğini söyledi.

Bu arada, talihsiz liselinin ölümüyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Buna göre, başına sopayla vurulduktan sonra kendinden geçen Ahmet Coşkun'un, su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafatasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı.



SONSUZLUĞA UĞURLANDI 
İzmir Adli Tıp Kurumundan babası Mustafa Ali Coşkun'a teslim edilen Coşkun'un cenazesi, memleketi Yunusemre ilçesindeki Yuntdağı bölgesinde bulunan Köseler Mahallesi'ne getirildi.

Köseler Mahallesi Camisinde düzenlenen cenaze törenine, baba Coşkun, dede Ahmet Koç, okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Baba Coşkun, tören boyunca oğlunun tabutunun başından ayrılmadı. Coşkun'un teyzesi Esma Koç ile okul arkadaşları da tabuta sarılarak ağladı.

Coşkun'un cenazesi, caminin avlusunun dar olması nedeniyle mahalle meydanındaki musalla taşına konuldu.

Kılınan namazın ardından Coşkun'un cenazesi mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ahmet Coşkun'un Menemen'deki Şehit Kemal Ortaokulu'ndan sınıf öğretmeni Sidal İlbay Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencisinin sakin ve başarılı olduğunu söyledi.

Akın, Coşkun'un hunharca öldürülmüş olmasından dolayı son derece üzgün olduklarını belirterek, üvey babanın ceset bulunmadan önce arama çalışmaları sırasında kendi yanlarına kadar geldiğini ve çok soğuk kanlı olduğunu gördüklerini anlattı.

Coşkun'un ilk ve ortaokulda beraber oturduğu sıra arkadaşı Ali Kızıl ise arkadaşının çok sakin biri olduğunu ifade etti.

Köseler Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda akrabası olan Arif Koç ise Ahmet'in üvey babası tarafından öldürülmüş olmasından dolayı çok üzgün olduklarını kaydetti. (AA, DHA)

 
İzmirli Mali Müşavirler Adala Vadisi'ni fotoğrafladı
 
Ahmet Türk'ten Bahçeli'ye teşekkür, Baykal'a ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hakimden Gülen’in damadına: Sırıtma, burası mahkeme!
Konya’daki FETÖ davasında hakim karşısına çıkan FETÖ elebaşı Fetullah ...
Alsancak Garı'nda korkutan kaza
Geri manevra sırasında tampon bölgeye çarpan banliyo treni ve istasyonda hasar oluştu.
İzmir’de kumar baskını: 46 gözaltı
İzmir’in Bornova İlçesi'nde, kumar oynamak ve oynatmak suçundan 46 kişi gözaltına alındı.
 
İzmir'de kuş pazarı operasyonu
İzmir’de kuş pazarında satışı yasak ve koruma altında olan kuşlar ele geçirildi
İzmir’de 2 savcı ve 1 hakim için tahliye kararı
İzmir'de yürütülen soruşturma kapsamında, HSYK tarafından meslekten ihraç ...
İddianamede adı geçen AK Partili Yılmaz: Büroma binlerce kişi gelir, gider…
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Yılmaz, " Benim büroma binlerce ...
 
El Bab’dan acı haber: 1 astsubay şehit
Suriye’de El Bab bölgesinde DEAŞ'ın yerleştirdiği el yapımı patlayıcıların ...
Hakkari kırsalıyla Zap'a harekat: 10 hedef imha edildi
Türk savaş uçakları tarafından Hakkari kırsalıyla Zap bölgesine gerçekleştirilen ...
'Ömer Halisdemir' davasında ilk duruşma
Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen cuntacı general Terzi'yi ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva