HABERLER>GÜNCEL
26 Mayıs 2015 Salı - 15:34

Urlalı Gür organlarıyla dört kişiye hayat verecek

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Urlalı Sevinç Gür’ün, (56)vasiyeti üzerine organları bağışlanarak 4 kişiye hayat verdi.

Urlalı Gür organlarıyla dört kişiye hayat verecek

İZMİR - İzmir’in Urla ilçesinde doğup büyüyen ve daha sonra İzmir’de yaşamını sürdüren Sevinç Gür, 5 günden bu yana Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam savaşını kaybetti. 56 yaşında hayatını kaybeden Sevinç Gür’ün vasiyeti üzerine organları bağışlandı.

Yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçiren ve Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Sevinç Gür, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Yaklaşık bir hafta önce evinde fenalaşarak tekrar Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesine yatırılan Sevinç Gür’ün beyin damarlarında oluşan baloncukların giderilmesi için ameliyata alındığı, ancak ameliyat esnasında tekrar beyin kanaması geçirdiği bildirildi. Doktorlar, komaya giren ve 5 gün yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Sevin Gür’ün beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisini vermesi üzerine genç kadının ailesi onun vasiyetini yerine getirdiler. 3 Çocuk annesi Sevinç Gür’ün organları bağışlanarak Ankara, Mardin, Antalya ve İzmir'de yaşayan dört ayrı hastaya hayat verdi.

ANNEMİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİK
Annesinin ameliyata girmeden önce organlarının bağışlanması için vasiyet ettiğini belirten Merhum Sevinç Gür’ün kızı Seçil Özmen; “Annem çok kısa bir süre önce ‘bana bir şey olursa lütfen organlarımı bağışlayın, en azından birkaç kişiyi hayata bağlamak beni mutlu edecek’ demişti. Biz de tüm aile bireyleri olarak bir araya gelerek onun bu isteğini yerine getirmek istedik” dedi.

Sevinç Gür'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Balçova Eyüp Sabri Camiinden kaldırılarak Urla şehir mezarlığında toprağa verilecek.
 

 
Buca kiraz festivaline hazır
 
Altay’ın yeni başkanı ilk hedefi açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ruslar ve Norveçliler Antalya'da yol kesti!
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yerleşik yaşayan bir grup yabancı, arıtma ...
Yüksekova'da tören gerilimi: Barikata polis müdahalesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yüksekova ...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva