HABERLER>ASTROLOJİ
27 Ağustos 2020 Perşembe - 12:48

Uranüs retrosu değişimler için fırsat sunuyor

Boğa burcunda geri hareketine 16 Ağustos 2020’de başlayan ve 15 Ocak 2021 tarihine kadar geri hareketini devam ettirecek Uranüs, Boğa burcundaki seyrine iki yıl önce başlamıştı. Uzunca bir dönem yaşayacağımız Uranüs Boğa deneyimi 26 Nisan 2026 yılında tamamlanacak. Uranüs’ün kişinin kendine dönüp bakması konusunda reformist, acımasız ve katı kurallara sahip olduğunu söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı konu hakkında bilgi verdi.

Uranüs retrosu değişimler için fırsat sunuyor

Uranüs, sabit bir burç doğasında olan Boğa’dan pek rahat etmez. Uranüs, yapısı gereği ani ve beklenmedik olanı temsil ettiği için sabit bir niteliğe sahip burç yapısında esnekliğini kaybedebilir. Bu durum bizlerin yaşamına değişimden korkmak, alışamamak olarak yansır. Değişime direnmeyen burçlar ise bu süreçte fırsatlar edinecek. Özellikle tüm sabit nitelikteki burçlar Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları bu durumdan olumlu getiriler elde edebilirler.
Uranüs kişinin kendine dönüp bakması konusunda reformist, acımasız ve katı kurallara sahiptir. Dolayısıyla, günlük yaşantımızda ve hayatımızda sürekli, ani ve beklenmedik olaylar yaşayabiliriz. Kendimize rakip gördüklerimiz, içinden çıkamadığımız durumlar söz konusu olabilir. Burada önemli olan bizlerin Uranüs Retro sürecinde daha önce deneyimlediğimiz ve tecrübe ettiklerimiz üzerinden tekrar sınanabileceğimizdir. Bu tekrar (Retro) esnasında, tecrübe ettiğimiz konulara vereceğimiz tepkiler ve yaklaşım tarzımız bizleri ya ödüle taşıyacak ya da çözümleyemediğiniz için sınıfta bırakacak. Kimin hangi aşamada ne ile sınandığını bilemeyiz pek tabii… Fakat hangi hayat konularında sınavlar vereceğimizi kestirebiliriz.

Yükselen Koçlar 

Finansal konular ve manevi değerler hususunda sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Şahsi kaynaklarınız, para kazançlarınız, varlıklarınız, gelirleriniz, sahip olduğunuz değer yargılarınız, daha emniyetli yaşam gücü, verilen borçlar, sertifikalarınız ve diplomalarınız ve duran varlıklarınız konusunda ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Boğalar 

Kişisel farkındalık, kendini doğru ifade etmek ve kendinizi keşif etmekle sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde öncelikleriniz, bedeniniz, motivasyonlarınız, imajınız, fiziksel özellikleriniz, kimliğinizi yapılandırmak ve diğerlerinin sizleri dışarıdan ne şekilde gördüğü ile ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen İkizler 

Hizmet verdiğiniz alanlarda kurban rolünü üstlendiğiniz konularda sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Gizli düşmanlarınız, zaaflarınız, zayıf noktalarınız, gizli kaynaklarınız, yalnız hissettiğiniz konular, kendinizi aşmak, karmanız, geçmişin üstesinden gelmek ve sahne arkasında kalan işlerle ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Yengeçler 

Yaratıcılık, yaratım gücünüz, sosyal amaçlar ve idealleriniz konusunda sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. İdealleriniz, dostluklar, arkadaşlıklar, umutlarınız, ortaklarınız, sosyal yaşamınız, işten elde edeceğiniz karınız, sosyal aidiyet alanlarınız, organizasyonlar ve geleceğe yönelik planlarınız alanında ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Aslanlar 

Toplum önündeki rolünüz, sosyal statünüz, mesleğiniz ile sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. İtibarınız, hamilelik, evlilik, mesleki değişim, aile olma, yuva kurma bilinci, şan şöhret ya da inişler ve patronunuzla ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Başaklar 

Anlam arayışlarınız devam ediyor ve ulvi, ilahi ve yüksek bilgi ile sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Yükseköğrenim, Yurtdışı seyahat, mistik konular, inançlar, yabancı kültürler, hukuki süreçler ile ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Teraziler 

Başkalarının maddi yani finansal kaynakları ile dönüşebilmeniz ile ilgili sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Miras, kayıplar, eşinizin varlık durumu, başkalarının sahip olduğu gayrimenkuller, emlak alım satım işleri, ameliyatlar, günübirlik ilişkiler, sonlanmalar fakat sonlanmalar ile birlikte gelen yeni başlangıçlar gibi ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Akrepler 

Başkalarıyla ilişki kurduğunuz, ikili ilişkiler konusunda sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Evlilik, yakın ilişkiler, ortaklar, ortaklıklar, hukuki süreçler, kendimizi ön plana çıkarttığımız görünür olduğumuz alanlarla ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Yaylar 

Kolektif alanlarda işinizle hizmet ettiğiniz konularda sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Günlük rutin işleriniz, alışkanlıklarınız, evcil hayvanlarınız, sağlı, kariyer, hizmet etmek, iş yeriniz, meslektaşlarınız, hizmetkarlarınız, çalışma hayatınız ile ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Oğlaklar 

Bireysel anlamda kendinizi eğlendirmek için yaptığınız yaratıcılığınızı kullandığınız, kendi yaptığınız organizasyon ve aktiviteler, hobileriniz gibi konularda sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Aşk ilişkileri, Romantik dakikalar, çocuklar, yaratıcılığınız, kendinizi ifade etme şekliniz, itiraflar, yakın akranlarınız, iyilik yapıp karşılık beklediğiniz konularla ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Kovalar 

Özel hayatımız ve iş hayatımız arasındaki denge ile ilgili sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Yuvanız, aileniz, mahrem alanlarınız, temelini kurduğunuz eviniz, yaşadığınız şehir, vatan, çocukluğunuzu geçirdiğiniz yerler, emlak işleri, ev dekorasyon, sonlanmalar, ebeveynlerle ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Balıklar 

Gündelik ve alelade bilgilerle kurduğunuz yakın çevreyle olan ilişkilerinizle sınanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Kardeşler, kuzenler, akrabalarınız, komşularınız, kısa mesefeli seyahatler, yabancı diller, hareket kabiliyetiniz, arge yapmak, veri toplamak, yeni iletişim ağları kurmak, korkularınız, yaşadığınız ve çalıştığınız alanlar, sözleşmeler, raporlar, alacağınız mesajlar, konuşma, tartışma ve anlaşmalarla ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açılabilir.

 
İzmir'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
 
İzmir’de vapur seferlerinde ‘doldur-boşalt’ dönemi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kritik yeniay
2020’nin ortasında, pek çok şeyi tartmak, muhasebe etmek dönemindeyiz.
Perseid Meteor Yağmuru yaklaşıyor
Ağustos ayının ilk haftasıyla birlikte Perseid meteor yağmuru tarihi de ...
2020 yılının kalan çeyreğinde bizi neler bekliyor?
Astrolog Barış Özkırış “Dünyada siyasi, sosyolojik ve inançlarla ilgili ...
 
Uranüs etkili dolunay birikmiş enerjileri tetikleyebilir
3 Ağustos’ta Saka burcunda gerçekleşen dolunay Uranüs’ün sarsıcı enerjisini ...
Burçlar değişti mi? NASA'dan açıklama
Son haftalarda astroloji dünyasının tartıştığı konu olan "burçlar değişti" ...
Nihayet! Merkür ileri hareketine döndü
Merkür gezegeni ileri hareketine 13 Temmuz'da döndü. Tam hızına 24 Temmuz’da ...
 
Temmuz Ayı burç yorumları
Uzman Astrolog Aygül Aydın Temmuz ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! ...
Ayın 19 ve 20'sine dikkat!
Bu hafta Yengeç’te Güneş tutulması yaklaşırken, Merkür de geri harekete ...
Güneş ikizler burcuna geçti!
Güneş bir ay boyunca İkizler burcunda seyredecek. İkizler; konuşmak, iletişim, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva