HABERLER>MAGAZİN
28 Ocak 2017 Cumartesi - 10:06

Ünlülerin stilisti IF Wedding için geliyor!

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 7-10 Şubat 2017 tarihlerinde 11. kez düzenlenecek. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak gerçekleştirilen IF Wedding’de bu yıl da ticaretin ve modanın merkezi olacak.

Ünlülerin stilisti IF Wedding için geliyor!

4 gün sürecek olan fuar; gala, Gelinlik Tasarım Yarışması final defilesi, performans defilesi ve 8 solo defile olmak üzere toplamda 11 defileye ev sahipliği yapacak. Fuarın birinci günü 7 Şubat saat 19.30’da gerçekleşecek olan gala defilesi ise dünyaca ünlü Portekizli tasarımcı Micaela Oliveira imzası taşıyacak. Micaela Oliveira gala defilesinde 25 modelle birlikte İzmir çıkarması yapmaya hazırlanıyor. “Ünlülerin Stilisti” olarak anılan Portekizli tasarımcı İzmir’de unutulmaz bir defile deneyimi yaşatmak için hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.

KOLEKSİYON ADI: ONCE UPON A TİME
Her yıl birbirinden ünlü tasarımcıların gala defilelerine ev sahipliği yapan fuarda, bu yıl Micaela Oliveira’nın gelinlikten ve abiyeden oluşan 50 - 60 parçalık “Once Upon a Time” Bir Varmış Bir Yokmuş koleksiyonu modaseverlere şölen yaşatacak. Değerlerini koruyan, azimli ve esaslı kozmopolit kadınların niteliklerinden esinlenerek hazırlanan koleksiyon, hikayesiyle de merak uyandırıyor.

Koleksiyonun, Cinderella masalındaki gibi sade bir lükslük, tatlı bir şıklık ve isyankar bir  baştan çıkarıcılıktan esinlenerek oluşturulduğunu belirten Oliveira “Temiz kalbiyle, tatlı dokunuşlarıyla, sakin konuşmalarıyla bakmaya doyamadığımız Cinderella, dünyanın herhangi bir yerinden olabilir… Nerede olursa olsun her şafakta kendini yeniden yaratır. İşte benim koleksiyonumun çıkış noktası da bu küllerinden yeniden doğuş hikayesi” dedi.

ÜNLÜLER BU TASARIMLARIN PEŞİNDE
2002 yılında açtığı özel tasarım ve gelinlik atölyesinde çalışmalarını sürdüren Micaela Oliveira, özellikle futbol camiasının yakından takip ettiği bir isim. Birçok spor kulubü kendi arma ve renkleriyle giyim eşyası ve hediyelik eşya tasarlarken Benfica, Micaela Oliveira imzalı ve kulüp logolu gelinlik satışı yapıyor.  Aynı zamanda; Keylor Navas, Pepe, Nani, Quaresma, Bruno Alves, Simão Sabrosa, Fábio Coentrão gibi dünyanın önde gelen futbol takımlarında oynayan futbolcuların eşlerini de giydiren Micaela Oliveira, tasarımlarıyla tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başarmış bir isim.

Fas Kralı VI. Muhammed’in eşi prenses Lalla Salma’nın da özel bir ödül töreni için giyeceği kıyafeti tasarlayan Micaela Oliveira öte yandan Portekiz’in ünlü isimleri; Cristina Ferreira, Rita Pereira, Diana Chaves, Mariana Monteiro ve Sónia Araújo’nun da stilisti.

Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuar İzmir’de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir’in A ve B hollerinde firma stantları yer alırken, C holünde organize edilecek defilelerle İzmir’de moda rüzgarları esecek. Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde düzenlenen fuar; T.C. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor.

 
CHP’li Bakan: Çözümü iptalde, tatilde, damacanada buluyorlar!
 
Tedavi için geldi, 9 yavruya annelik yapıyor!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 28 Ocak 2017 Cumartesi 14:15

gelinlik ve abiye fuarının gerçekten uluslar arası ve dünya markası olması yolunda dünyaca ünlü stilist ve modacılarının defilelerinin de yer alması ile sağlanacaktır..

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trump’tan Madonna’ya: İğrenç biri!
Trump, ‘Kadınlar Yürüyüşü’nde ‘Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüm’ ...
Sezen Aksu şarkısıyla ilan-ı aşk!
Gamze Topuz, önceki gece sevgilisi Tümer Metin için şarkı söyledi. Ardından ...
Karataş Lisesi'nde 27 yıl sonra buluşma
Kurulduğu 1887 yılından itibaren Türk eğitim-öğretim hayatında önemli ...
 
Survivor 2017'de elenen ilk isim belli oldu
Survivor 2017 'kim elendi' sorusu yanıtını buldu. Acun Ilıcalı, merakla ...
Aleyna Tilki'ye disiplin cezası
Müzik hayatının yanı sıra öğrenimine de devam eden 16 yaşındaki popçu Aleyna ...
'Oyunculukta dünyadan geri kalır bir tarafımız yok'
Oyuncu Demet Akbağ, Türk dizilerinin dünyanın hemen her ülkesinde büyük ...
 
Terminatör efsanesi dönüyor
Başrolde Arnold Schwarzenegger’ın yer aldığı 80’li yılların ünlü bilimkurgu ...
Anne dizisinin setinde kedi krizi
Anne dizisinin Zeynep'i Cansu Dere’nin karavandan kaçıp kaybolan kedisi, ...
'Altın Tabak Ödülleri' sahiplerini buldu
Mandal Ajans tarafından her yıl hazırlanan, İzmir’in videolu interaktif ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva