HABERLER>SPOR
25 Mayıs 2017 Perşembe - 23:26

Umut attı, İzmir yıkıldı: Çekilin yoldan, Göz-Göz geliyor!

TFF 1. Lig Play-Off mücadelesinde İzmir temsilcisi Göztepe, Boluspor'u 2-0 yenerek final için büyük avantaj elde etti.

Umut attı, İzmir yıkıldı: Çekilin yoldan, Göz-Göz geliyor!

TFF 1. Lig'de Göztepe, Boluspor'u 2-0 yenerek final için dev bir adım attı. Göztepe'nin gollerini 38 ve 73. dakikalarında Umut Nayir kaydetti. Play-Off'ta günün diğer mücadelesinde Eskişehirspor ile Giresunspor 3-3 berabere kaldı.

Müsabakadan 2-0 galibiyetle ayrılan İzmir ekibi, 29 Mayıs Pazartesi günü Bolu'da oynayacağı rövanş maçına skorun getirmiş olduğu avantajla çıkacak.

GÖZTEPE'Yİ UMUT SIRTLADI
Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Boluspor karşısında son oynadıkları Denizlispor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi. 

Sarı-kırmızılı ekibin iki golünü de normal sezonda 24 maçta 11 golü bulunan Umut Nayir kaydetti. Golcü oyuncu, ligde Boluspor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmada da takımının tek sayısını kaydetmişti.

MAÇTAN NOTLAR:
Göztepe-Boluspor 1. Lig Play-Off yarı final karşılaşmasına İzmirliler büyük ilgi gösterdi. İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra Aydın Vali yardımcısı Mustafa Ayhan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Attila, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Yeni İzmir Gençlik Spor ve İl Müdürü Nüammer Uslu ve çok sayıda milletvekili tribünde yer aldı.

Göztepeli ünlü tiyatro oyuncusu da Rıza Kocaoğlu Bolu maçında yine sahnedeydi. Göztepe’nin kritik maçlarında tribündeki yerini alan Rıza Kocaoğlu maç öncesinde sete çıkarak taraftarları coşturdu. Göztepeli taraftarlar da Boluspor karşılaşmasında Bornova Stadı’nı tıklım tıklım doldurdu. 5 bini aşkın sarı-kırmızılı futbolsever tribün şovlarla geceye renk attı. Yaklaşık 350 Bolusporlu futbolsever de kale arkalarından takımını destekledi. Göztepeliler karşılaşma öncesi Teknik Direktör Yılmaz Vural ve futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Göztepeli taraftarlar konfeti şov yaptı. Ancak Hakem Bülent Yıldırım, zeminin temizlenmesini isterken, müsabaka 5 dakika geç başladı.

Göztepeli taraftarlar, 29 Mayıs Pazartesi günü Bolu’da oynanacak olan deplasman maçı biletlerini de tüketti. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç için sarı-kırmızılı ekibe ev sahibi yönetim 428 kişilik kontenjan alınırken bu biletler de yarım saatte tükendi. Rövanş maçı yine aynı saatte 21.30’da oynanacak.
Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligin son haftasında deplasmanda oynanan Denizlispor maçının on birini bozmayıp Boluspor karşısına çıktı. Göz-Göz’de sakatlıkları süren sağ bek Fuchs ile Almanya’ya kasığından ameliyat olmaya giden orta saha Hakan kafilede yer almadı.

MAÇTAN ANLAR:
Karşılaşmanın 39. dakikasında sağ kanattan gelişen Göztepe atağında Tayfur'un pasıyla sağ kanatta topla buluşan Tanju'nun yaptığı ortada Umut Nayir, savunma oyuncularına rağmen kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0

73. dakikada Göztepe farkı 2'ye çıkardı. Sol kanatta Jahovic'in pasıyla topla buluşan Umut, meşin yuvarlakla bir süre ilerledikten sonra rakibini de geçip ceza alanına girdi. Umut'un sert şutunda top bir kez daha ağlara gitti: 2-0.

Müsabakanın rövanşı 29 Mayıs Pazartesi günü Bolu'da oynanacak.

Stat: Bornova

Hakemler: Bülent Yıldırım, Alpaslan Dedeş, Asım Yusuf Öz 

Göztepe: Günay Güvenç, Tanju Kayhan, Emre Can Coşkun, Leo, Canberk Dilaver, Halil Akbunar (Dk. 90 Sandro), Gosso (Dk. 44 Lokman Gör), Sebgefia, Tayfur Bingöl, Umut Nayir (Dk. 85 Murat Akın), Jahovic

Boluspor: Melih Ağa, Fatih Nurullah Turan, Alim Öztürk, Ramazan Sal, Cengiz Umut Meraş, Akabueze, Özgür İleri, Yusuf Emre Gültekin (Dk. 80 Abdulkadir Özdemir), Guido Koçer (Dk. 80 Musa Sinan Yılmazer), Andre Santos, Poepon

Goller: 39 ve 73 Umut Nayir (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 31 Ramazan Sal, Dk. 56 Özgür İleri, Dk. 90+2 Andre Santos (Boluspor), Dk. 37 Emre Can Coşkun, Dk. 46 Jahovic (Göztepe) (AA, DHA)

 
Dışişleri'nden ABD'ye tepki: Reddediyoruz!
 
Çok konuşulan rektör FETÖ'den gözaltında
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
26 Mayıs 2017 Cuma 09:18

Gözgöz Süper lige !!!

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da futbolcularla görüşme başladı
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta takıma olan 2 milyon 422 bin TL borcu ...
Karşıyakalı Begüm'e milli gurur
Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Karşıyaka'da orta oyuncu Begüm ...
Altınordu'nun yıldızına Beşiktaş'tan teklif!
TFF 1'inci Lig'de yabancı futbolcu oynatmadan, altyapısından yetişen gençlerin ...
 
MHP İzmir'de o kongre için flaş iddialar: Neden ertelendi?
Balçova İlçe Başkanı Doğan’ın adaylıktan çekilmesi sonrasında ortaya flaş ...
Konak Belediyespor'da şampiyonluk için geri sayım
Kadınlar Futbol 1'inci Ligi Play Off Grubu'nda evinde 1207 Antalya Döşemealtı ...
Emre Belözoğlu ifade veriyor: Sırada başka ünlü isimler de var
Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik İstanbul İl Jandarma ...
 
Menemen Belediyespor yeni sezon hazırlıkları
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play Off oynamasına rağmen çeyrek ...
Bucaspor'da Onur yuvada kaldı
Spor Toto 2'nci Lig'de eski yabancı futbolcularına olan borç yüzünden ...
Bakü’den İzmir'e 5 madalyayla döndüler
Yaşar Üniversitesi'nin milli yüzücü öğrencileri Emre Sakçı ve Berk Özkul, ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva