HABERLER>YAŞAM
11 Eylül 2015 Cuma - 10:13

Uğur Eğitim Kurumları'ndan digital eğitim daveti

Uğur Eğitim Kurumları, Türk Telekom ve Sebit işbirliği ile dijital dershanecilik sektörünü başlatıyor. Uğur Raunt adı verilen dijital bilgi sistemi, öğrencilerin tercihlerine göre izleyeceği yol haritasını belirlerken, özel dersten deneme sınavlarına eğitim programlarını buluşturuyor. Programın tanıtım toplantısını İzmir’de gerçekleştirilirken Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel öğretmenlere seslenerek” Gelin günde 1 saatinizi ayırın bu sistemi öğrenin dünyada öncü olalım” diye konuştu.

Uğur Eğitim Kurumları ndan  digital eğitim daveti

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ -  Uğur Okulları, üniversiteye hazırlık yolunda yeni eğitim programı “Uğur Raunt”un tanıtım lansmanını gerçekleştirdi. Hilton Otel’de düzenlenen toplantıya Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Sebit Genel Müdürü Ahmet Etik Katılırken çok sayıda öğrenci programa yoğun ilgi gösterdi.

Uğur Okulları, Sebit ve Türk Telekom işbirliği ile dijital dershanecilik sektörünü başlatan Uğur Raunt, öğrencilerin belirledikleri üniversite hedefi doğrultusunda interaktif eğitim alarak düşük ücretle yüksek başarı elde etmeyi hedefliyor.  Öğrencilerle öğretmenleri bu platformda buluşturan Uğur Raunt, öğrencilerin tercihlerine göre çalışma sistemi düzenleyerek, gidişata göre yön veriyor. Program içinde ayrıca özel dersten, deneme sınavlarına kadar birçok program bulunuyor.   


EĞİTİMSİZ KALKINMA MÜMKÜN DEĞİL
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel programın açılış konuşmasına ülke yaşanan terör olaylarına kınayarak başladı. Yeni programı tanıtan Yücel, “Esas amacımız geleceğin Türkiye’sine inşa edebilmek için bugünden eğitim diyoruz. İleride nasıl bir Türkiye istiyorsak öyle bir eğitim vermeliyiz. İster gelişmiş olsun ister gelişmekte olsun tüm dünyaların en temel konusu eğitimdir. Avrupa ekonomik krizden kurtuluşunun nedenini  eğitimde arıyor. Geri kalmış ülkeler artık eğitime müracaat etmeye başladı. Çünkü eğitimsiz bir kalkınma mümkün değil. Eğer biz Mustafa Kemal’in ilkeleri doğrultusunda ilerlemek istiyorsak bunun en temel ögesi eğitimdir” dedi.

KAN TESTİ GİBİ
Yücel, ”Bizim kaliteli eğitimi başarmamız lazım. Bunun için de yeni teknolojileri kullanmamız lazım. Biz eğitim teknolojisiyle yeni bir ürün gerçekleştirdik. Bu sistem fabrikasyon eğitime son diyor. Biz artık kişiye özgü eğitim modeli uygulayacağız. Bu modeli gerçekleştirirken öğretmen arkadaşlarımızı sisteme adapte etmemiz lazım.   Bu sistemle öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimizin neyi öğrendiğini, neyi öğrenemediğini bir kan testi gibi öğrenecekler”  ifadelerini kullandı.

GELİN  SİSTEMİ ÖĞRENİN DÜNYADA ÖNCÜ OLALIM
Sistemin kullanılması için öğretmenlere seslenen Yücel, “Biz öğretmenler biraz muhafazakarızdır. Öğretmen çıkar dersini anlatır, öğrenci de anlar .öğretmen anlatır ama öğrencinin ne kadar öğrendiği önemlidir. Artık teknoloji çağındayız. İster sevin ister sevmeyin teknoloji olmadan bu iş olmaz.  Gelin eğitimde teknolojiyi kullanalım.  Artık hiçbir öğrenci bizim okulumuz yok, öğretmenimiz yok diyemeyecek. Dağ başındaki öğrenci de şehirdeki öğrenci de aynı şartta eğitim alacak. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamadan kalkınmayı başaramayız. Gelin günde 1 saatinizi ayırın bu sistemi öğrenin dünyada öncü olalım” diye konuştu.
 

 
Buca’nın balkonları sera gibi!
 
Karşıyaka’da sanat sokakta da güzel
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de 9 insan kaçakçısına tutuklama
İzmir Emniyet Müdürlüğü insan kaçakçılarına yönelik yaptığı 2 operasyonda ...
İzmir Emniyeti'nde tayin rüzgarı: Onlarca müdür gitti
İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde 25 şube müdürü ile 17 ilçe emniyet müdürünün ...
İGC: Bu Vandallığa ‘dur’ denilmeli!
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, Hürriyet Gazetesi’ne ...
 
Ege sularında 3 günde bin 117 kaçak!
Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın son 3 günde Ege Denizi'nde kaçak mülteci ...
Dikmen: Terörün ve şiddetin her türlüsünü lanetliyoruz
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, Hürriyet Gazetesi’ne ...
İzmirli doktorun insansız deniz aracı çöpleri topluyor
İzmir’de işyeri hekimi 47 yaşındaki Altan Koltan, balık tutmak için arkadaşlarının ...
 
Nerede o muhteşem İzmirliliğimiz?
Bodrum’da cesedi kıyıya vuran 2 yaşındaki Aylan bir anda herkesi ayaklandırıp ...
İzmir’in tarihi kalesinden barış tınıları yükselecek
Tarihi Kadifekale’nin surlarında bu kez barış tınıları yankılanacak.
Bir dram fotoğrafı da İzmir’den: Oyuncak bebeğiyle…
Suriyeli sığınmacıların akınına uğrayan İzmir'de, tüm zorlukları çocuklar ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim için çok mu 'erken'?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva