HABERLER>EGE
19 Ocak 2018 Cuma - 19:57

Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme!

Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Ö. tarafından öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlılardan fail Mustafa Ö. ve kayınpederi Arif S. tutuklandı.

Türkiye nin konuştuğu olayda flaş gelişme!

Bodrum’da öldürülen Gumsal Beach Club’ın işletmecisi Ali Özdemir’in (46) katil zanlısı eski ortağı Mustafa Ö. (40) ile birlikte eşi T.Ö., kayınpederi Arif S. ve kayınvalidesi F.S.’nin adliyedeki işlemleri sürüyor. İşlemleri tamamlanan Mustafa Ö. ve Arif S. tutuklandı.

"SİNİRLENDİM, DIŞARI ÇIKTIM..."
Nöbetçi sulh ceza hakimliğinde konuşan Mustafa Ö., "Eşimin, ’Mustafa’yı tost almaya gönderdim, bekliyorum’ mesajını gördüm. Bu mesajın ardından tost almak için dışarı çıktım, ardından saklandım. Ali gelip, eve girdi. Ben de daha sonra eve aniden geldim. İkisini sarmaş dolaş gördüm. Aniden ayrıldılar. İkisi de bir şey demedi. Ben de sinirlendim, dışarı çıktım. Ardından olay sabahı kahvaltıdan sonra Ali ile konuşmak istedim. Onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Yurt dışı seyahatlerine de birlikte giderdik, kardeş gibiydik. Ben Ali’ye "Niye bana bunu yaptın değer miydi be kardeşim, yuvamı yıktın’ dedim. Çünkü artık Tuğba ile olamazdım. O da bana sert cevaplar verdi, tartışmaya başladık. Onun odasındaydık. Çekmecesinde tabancası olduğunu daha önceden biliyordum. Bana ağır hakaretler edip, vurmaya başladı. Boğuştuğumuz anda onu korkutmak için çekmecedeki tabancayı aldım. Amacım korkutmaktı. Alt alta, üst üste kavga ederkenÿbirden tabanca ateş aldı. Ben tabanca kullanmayı bilmem. Demek ki ağzında mermi varmış. Olayın şokunu yaşadım. Daha sonra kayınpederimden yardım istedim. Öldürmek aklımın ucundan geçmedi, sadece Ali ile yollarımı ayıracaktım. Eşimden de boşanacaktım ama bunu sormak benim hakkımdı. Kavganın buraya varacağını düşünmedim değmezdim, çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

EŞİNDEN AYRILMAK İSTEMİŞ
Eşinin yaklaşık 3 yıldır Ali Özdemir ile aşk yaşadığını öne sürerken, karısı T.Ö.’den boşanmak için aralık ayında mahkemeye başvurduğu ancak büyüklerinin telkiniyle vazgeçtiğini belirten Mustafa Ö, "Artık eşim T.Ö. ile yaşayamayacağımı anlamıştım. Sadece çocuklarımın geleceğini düşünüyordum. Dedikodular aşırı derecede artmış, üzerine de ikisini yakalayınca deliye dönmüş, şuursuz biçimde hareket ediyordum. Olay günüÿne yaptığımı bilmiyorum. Sadece Ali ile konuşup hem T.Ö.’yü hem de Ali’yi hayatımdan çıkarmak istediğimi söyleyecektim, olaylar bu hale geldi" dedi. Kayınpeder A.S. ise olaydan bir gün önce damadının kendisine ’ben bu ilişkiyi öğrendim, eşimi seviyordum ona zarar vermek istemiyorum bu nedenle Ali’yi öldüreceğim’ dediğini ve silahı gösterdiğini söyledi. A.S., "Ben de Mustafa Ö.’ye hayır yapma, çözüm ve çare değil dedim. Ancak olaydan sonra beni aradı eve çağırdı ve ’yardım et’ dedi, yardımcı olmamı istedi. Ben sadece ormana kadar onunla gittim. Sonra da neden bunu yaptım diye pişman oldum. Adalet yerini bulacak" dediği öğrenildi.

2 TUTUKLAMA
Mustafa Ö.’nin eşi T.Ö. ise "Ben eşimi çok seviyordum. Ali bana sadece bazı konularda yardımcı oluyordu. Benim cinayetten haberim, Mustafa Ö.’nün Savcılığa gidip teslim olunca oldu. Şok oldum, büyük üzüntü yaşadım. Kocamın bunu yapacağı aklıma gelmezdi. Çünkü eşim son derece uysal, nazik kibar ve insancıl bir yaratılışa sahip. Olanlardan çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Dört zanlıdan Mustafa Özbelen ve kayınpederi Arif Sobacı tutuklandı. (DHA)

 
Almanya'dan 'Afrin' için açıklama!
 
İzmir'de ülkücülerden 'Afrin' dilekçesi: Biz askere alın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın'da vefat eden gaziye büyük saygısızlık!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 4 yıl önce vefat eden Kore gazisinin madalya ve rozetleri çalındı.
Muğla'daki cenazede soğuk duş: Cemaat şaştı kaldı!
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Muhlis Kocasarı, cenaze törenine katıldığı ...
Manisa'da feci ölüm: 1,5 tonluk kaya üzerine düştü!
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 1,5 tonluk kayanın altında kalan kişi hayatını kaydetti.
 
Denizli buz tuttu!
Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisinde kar ve tipi nedeniyle ...
Denizli'de garip olay: Hepsini tek tek denediler ve...
Merkezefendi ilçesindeki bir apartmana giren kimliği belirsiz iki kişi, ...
Turgutlu'da korkunç olay: Mezarlıkta kendini astı!
Turgutlu ilçesinde, ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve bankalara borcu olduğu ...
 
Cinayetin sebebi için yeni iddia! İhanet demişti ama...
Mustafa Ö. ifadesinde, "Ben Ali'ye 'Niye bana bunu yaptın değer miydi ...
Manisa'da kanlı düello: Yaralılar var!
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kavga sırasında birbirlerine silahla ateş eden iki kişi yaralandı.
Ege'de gece yarısı korkutan deprem!
Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva