HABERLER>EKONOMİ
17 Aralık 2017 Pazar - 10:19

TÜGİAD Ege'de Can Yavaş dönemi

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu’nda Can Yavaş, tek liste olarak katıldığı kongrede oybirliği ile başkan seçildi.

TÜGİAD Ege de Can Yavaş dönemi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu’nu İzmir’de Swiss Otel Büyük Efes’de gerçekleştirildi. 

TÜGİAD Ege Şubesi’nin bir önceki dönem başkanı olan Hüseyin Canpolat’ın istifasıyla başkanlık görevini yürüten Can Yavaş, tek liste olarak katıldığı seçimde, genel kurula katılan tüm üyelerin oyunu alarak yeni başkan seçildi. Başkanlık ve yönetim kurullarının bir görev yeri olduğunu ve kalıcı olmaması gerektiğini söyleyen TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, “Belki de tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak bir devir teslim yaptığımızı söyleyebilirim. Önceki yönetimde yardımcılığını yaptığım Hüseyin Canpolat başkanımız yeni dönemde benim başkan olmam gerektiği inancıyla dönemini tamamlamadan başkanlık görevini bana devretti. Burada olağanüstü kongre ile yeni yönetim kurulu listemizi de genel kurulumuza onaylatmış olduk” dedi.

Ekonomik olarak Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, adında Türkiye olan iki dernekten biri olarak bu koltuğun sorumluluğunun bilincinde olduğunu ifade eden Can Yavaş, “Önceki yönetim kurulunda edindiğim tecrübe ve deneyim, yeni yönetim kurulumuza giren arkadaşlarımızın heyecanı ve sinerjisi ile TÜGİAD Ege Şubesi olarak çok daha etkin, aktif ve sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olan bir anlayışla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Genel kurula tek liste olarak gitmenin ve kongreye katılan tüm üyelerin oyunu almanın kendisine ekstra sorumluluk yüklediğini belirten Yavaş, “Bu oybirliğinin aynı zamanda son derece önemli bir destek olduğunun da farkındayım. Arkamdaki bu büyük destek ile yolumuza daha güçlü adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.

Seçim sonrası bir konuşma yapan önceki başkan ve TÜGİAD Yönetim Kurulu Başdanışmanı ve Şubeler Arası Koordinatör Hüseyin Canpolat ise bu makamların hizmet makamı olduğunu ve günü geldiğinde devredilmesi gerektiğini söyleyerek “Can Yavaş’ın bu görevi layıkıyla yerine getireceğini gördüğüm için iki dönem yürüttüğüm başkanlık görevimi kongreyi beklemeden kendisine devrettim. Bu devir teslim ile tüm sivil toplum kuruluşlarına da örnek olduğumuzu düşünüyorum. Ege Şubemizin yeni başkanı Can Yavaş’a ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyor, her türlü desteği de kendilerine vereceğimi buradan ilan ediyorum” diye konuştu.

Divan Kurulu Başkanlığını Nihat Baç ve Divan Kurulu Kâtipliğini Seda Zabıtçı ve Onur Çetin’in yaptığı genel kurulda bir konuşma yapan TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Gökhan Arıkan da yeni yönetime başarılar diledi.

Can Yavaş’ın başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri Melih Sebastien Durmuş, Çağlar Tenekeci, Özlem Gültekin, Evren Taşkıran, Cengiz Dalgıç, Arda Işık, Burak Erkoç ve Erkan Kahya, Taner Akçınar, Başak Akman, Selami Korkmaz, Bilgen Salih Narlı, Cem Torunoğlu, Serhat Yasin Uçan, Fırat Bayık, Murat Yoldaş Ertuğrul ve Yağız Çalık isimlerinden oluştu. Fatih Kanmaz, Hatice Oflas, Mustafa Bedük, Ozan Atabay, Kortan Fındık ve Cem Yavaş ise Denetleme Kurulu üyeleri oldular.

 
Buca’da okul kantinlerine denetim
 
EBSO’dan ödüllü İzmir Kartpostalları Sergisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bitcoin'den tarihi zirve!
Sanal para birimi Bitcoin'in değeri tarihte ilk kez 18 bin doları aştı.
Esnaftan bakanlığa yazar kasa talebi
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi ...
Avrupa Birliği, Bitcoin'e de el attı
Avrupa Birliği Bitcoin dahil olmak üzere sanal para birimlerinin kullanıldığı ...
 
Öztürk: Kartal İstimbotu, İzmir'e yakışır
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, ...
İTO Başkanı Demirtaş'a yüklendi... Aday olacak mı?
İTO adaylığına ilişkin adı geçen güçlü rakip Necip Nasır, dün düzenlediği ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bayramın olsun Gökçeada
Mehmet KARABEL yazdı... Bayramın olsun Gökçeada
 
Karaburun'da çevre galip, balık çiftliği mağlup!
Agromey firması tarafından Karaburun’da hayata geçirilecek dev balık çiftliği ...
Sendikanın asgari ücret talebi belli oldu!
Türk-İş Başkanı Atalay, asgari ücret taleplerinin 1893 lira olduğunu açıkladı. ...
Ege'de alevlerin yuttuğu ormanlara 7,000,000 fidan!
Ege Bölgesi'nde bu yaz yangın nedeniyle zarar gören yaklaşık 2 bin 500 ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva