HABERLER>İŞ DÜNYASI
16 Nisan 2019 Salı - 10:28

Torbalı Ticaret Odası'ndan Şanlıurfa ziyareti

Güneydoğu’ya çıkarma yapan Torbalı Ticaret Odası (TTO) heyetini karşılayan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, “Torbalı’nın gelişimini takdirle izliyoruz” dedi. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun  ise “Torbalı’nın yatırım cazibesini her yerde anlatıyoruz” dedi.

Torbalı Ticaret Odası ndan Şanlıurfa ziyareti

Torbalı Ticaret Odası’na bağlı 30 işadamı Şanlıurfalı işadamları ile buluştu. TTO Başkanı Olgun “Son yılarda şaha kalkan Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’daki işadamları ile ticaret köprüleri kırmak için yola koyulduk” dedi.  Torbalı Ticaret Odası (TTO) Güneydoğu Anadolu’ya düzenlediği iş gezisi kapsamında dün ilk olarak Şanlıurfa’ya gitti. TTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve Meclis Başkanı Erkan Aksoy başkanlığındaki 30 kişilik heyet Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İşadamları ikili görüşmeler yapıp kentin ticaret ve sanayi potansiyeli ile ilgili olarak incelemelerde bulunan heyet, bugün Mardin’de Ticaret ve Sanayi Odası’na mensup işadamları ile bir araya gelecek.

Cazibe merkezi Şanlıurfa
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri TTO heyetini ağırlayarak ortak toplantı düzenlediler. Karşılıklı bilgilendirme sunumlarının yapıldığı toplantıda konuşan Şanlıurfa TSO Başkanı Peltek ilk olarak Şanlıurfa TSO’nun faaliyetlerini anlattıktan sonra şunları söyledi “Bugün 1300 kilometre öteden şehrimizi ziyaret etmeye gelen siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan büyük onur duyduk. Başkanımız Abdulvahap Olgun ile sık sık Ankara’daki toplantılarda bir araya geliyoruz. Torbalı Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ve takdir ediyoruz. Başkanınız ilçe değil de il oda başkanı gibi çalışıyor. Bizler Şanlıurfa TSO olarak yaptığımız çalışmalar ile üyelerimize ve kentimize hizmet ediyoruz. Son yıllarda devletin büyük desteğiyle yatırımların cazibe merkezi haline geldik. Gerek teşvikler gerekse yatırım olanaklarının iyileşmesi ile bölgenin en önemli yatırım merkezi haline geldik” dedi.

Olgun: Ticarete köprü olacağız
Güneydoğu Anadolulu işadamları ile buluşmak için yola koyulduklarını ifade eden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ise konuşmasında şunları söyledi: “Bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan başta Şanlıurfa TSO Başkanı İbrahim Halil Peltek olmak üzere bütün yönetimine ve meclisine heyetimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Torbalı ekonomisinin gelişimi ile ilgili bilgi veren Olgun “Amacımız Türkiye’nin dört bir yanında Torbalı’nın yatırım olanaklarını anlatıp ticarete köprü olmak istiyoruzs. Torbalı Ticaret Odası heyeti kentte son olarak, Halil’ür Rahman Kültür-Sanat Külliyesi, Balıklıgöl, İbrahim Peygamber’in doğduğu mağara, Göbeklitepe ve Eyyub Peygamber’in Sabır Makamı’nı ziyaret etti. Heyet bugün ise Mardin’de temaslarda bulunduktan sonra Diyarbakır’a geçecek.

 
Başkan Kılıç’a ziyaretçi akını
 
Sinir krizi geçirdi, ortalığı birbirine kattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Egeli ihracatçılardan Çin timi!
Türkiye’nin en fazla dış ticaret açığı verdiği iki ülkeden biri olan Çin’e ...
Kruvaziyer devleri rotalarını Türkiye’ye çevirdi
İMEAK Deniz Ticaret Odası, dünya kruvaziyer sektörünün en büyük buluşma ...
Ege ihracatının yıldızları ödüllendirildi
İzmir'de düzenlenen 'İhracatın Yıldızları' ödül töreninde en fazla ihracat ...
 
EGİAD’tan 'İş’te Kadın İşte Kadın' zirvesi
Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) tarafından, girişimci kadınların ...
Türk doğaltaş ihracatçıları ABD yolcusu
Türk doğaltaş sektörü Amerika’da yaşanan Mortgage krizine kadar en büyük ...
Türk Eximbank’tan ihracatçılara 11 yeni ürün geldi
Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, 2019 yılında Türkiye’nin ihracat ...
 
İzmirli Başkanlar: Seçim bitti, sıra ekonomide
İzmir Başkanlar Kurulu Nisan ayı toplantısını İzmir Ticaret Borsası ev ...
İzmir’den Ankara’ya 'Silikon Vadisi' mesajı
Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV), Ege Üniversitesi,  Havacılık ve ...
EBSO Başkanı Yorgancılar: 2023'e 4 kala, başka Türkiye yok
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva