HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Ocak 2021 Pazartesi - 19:22

Torbalı’nın başkanı Uygur açtı, ağzını yumdu gözünü: Adnan’a acıyorum, kullandılar herifi!

Eski başkan Adnan Yaşar Görmez hakkında konuşan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, "şehrin ışıklandırmasını için ucube bir çalışma yaptılar. O da piyasanın üç katına yaptırılmış. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen elektrik direkleri o para değil. Müthiş bir vurgun… Ben Adnan Bey ile alakası olduğunu sanmam. Şirket, Genel Merkez ile bağlantılıdır bence. Arada Adnan’a acıyorum. Çok kötü kullandılar herifi. Şu an Torbalı’da görmüyorum. Bir kere belediyeye geldi, karşıladık, sohbet ettik. Çarşı pazarda Adnan Bey’i gören yok” dedi.

Torbalı’nın başkanı Uygur açtı, ağzını yumdu gözünü: Adnan’a acıyorum, kullandılar herifi!

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Torbalı’da belediye başkanlığını kazanan İsmail Uygur, göreve geldiği dönemden bu yana kendisi ve belediye hizmetleri hakkında bazı siyasiler ve basın yayın organları üzerinden manipülasyon çalışması yapıldığını belirtti.

CUMHURBAŞKANLIĞI HUKUK BÜROSU KARARA İTİRAZ ETMEDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret iddiasıyla hakkında açılan davada verilen beraat kararı hakkında konuşan Başkan Uygur, “Mazbata sonrası yaptığı konuşmada hakaret davası açıldı. Ben sayın Cumhurbaşkanına hakaret etmedim ve mahkeme beraat kararı verdi. Cumhurbaşkanlığı hukuk bürosu karara itiraz etmedi. Bu suçtan yargılanmam kalmadı” dedi.

BENİM DEVLET VE MİLLET SEVGİM BU ARKADAŞLARIN PARA MAL MÜLK SEVGİNİZDEN KAT KAT FAZLADIR
Seçimi ilk kazandıkları günden bugüne dek kendisine yönelik çeşitli yol ve yöntemlerle operasyonel çalışmalara girişildiğini belirten Uygur “Bizimle mücadele Torbalı, Menderes ve Selçuk kaybedilince yani seçimin bitmesiyle başladı. Biz de ise 2004 ve 2009 yılından kalma kuyruk acıları var. Bir de son seçimi kaybetmenin de getirdiği kuyruk acısı var. Başarısızlıklarını bizimle mücadeleyle örtmek için yalan yanlış iftiralar atmaya başladılar. İlk işleri şehidin fotoğrafını indirdi demek oldu. Oysaki bunu kul da biliyor, Allah da biliyor. Şehidin fotoğrafını indiren kendileri… Fotoğraflarıyla birlikte belgeli… Bunların şehide saygısı özde değil sözde. Bakın mesela 2017 yılında bir şehit yakını evinin tadilatı için yardım talebinde bulunuyor. 2020 yılında biz yaptık. Bu işin reklamını da yapmadık. Bunu ilk defa duyuruyorum. Bazı konular vardır beni çok kızdırır. Biz şehidimize, vatanımıza, milletimize sahip çıkıyoruz. Mesela benim devletçiliğimi sınamasınlar. Benim devlet ve millet sevgim bu arkadaşların para mal mülk sevginizden kat kat fazladır. Bu kadar yalan ve iftira atıp geceleri nasıl rahat yatıyorlar merak ediyorum” dedi.

MAZABATA TARTIŞMASI: YA KARDEŞİM İLK DEFA KOLTUĞA OTURMUYORUM, ÇOCUK DA DEĞİLİM
Uygur, seçimi kazanmasının ardından mazbatayı almadan tören yapılması konusu hakkında getirilen eleştirilerle ilgili ise “Seçim bitti mazbata için aradılar ‘çarşamba gelin’ dendi. Çarşamba yetişmedi. Haliyle belediye memurları çelenk koyma töreni düzenlemiş katıldık. ‘Vatandaş makamda sizi bekliyor’ dediler gitmese miydik? Yok efendim mazbatayı almadan makama geldi. Ya kardeşim ilk defa koltuğa oturmuyorum. Çocuk da değilim.  Gidin hesap yapın nerede yanlış yaptık, neden seçim kaybettik, onun derdine düşün. Kuyruğu dik tutacaklar ya. Günah keçisi olmayacaklar ya. Bir bardak suda fırtınalar yaratacaklar ya o yüzden beni hedef alıyorlar. Ne yaparsanız yapın benim işlerimi aksatamazsınız. İş, yapıyoruz, borç ödüyoruz” dedi.

200 BİN TL’YE ALDIK, 1.3 MİLYON TL DİYE YAZDILAR
Yine kendileri hakkında otomobil alımı üzerine yapılan bir habere ilişkin olarak örnek veren Başkan Uygur, “Beyaz Volvo marka bir makam aracı vardı. Kronik arızalı, fabrikası bile yalanlamıyor. 200 bin TL’ye sattık. 204 bin TL’ye Mercedes marka siyah bir araç aldık. Affedersiniz dandik bir Mercedes yani. Onu bile konu ettiler. Ama bunu 1,3 milyonluk araç aldılar diye servis ettiler. Bu arada ben makam şoförü ve koruma kullanmıyorum. Borç içinde yüzerken saltanat yaşayacak değiliz. Bir de ulusal gazeteler bu arkadaşların yalanlarına ortak oldular. Arıyoruz yalancı gazeteleri muhatap yok. Düzelten yok. İstiyorlar ki şikayetçi olayım mahkemelerde zaman harcayayım” dedi.

300 ANKETÖRÜ BELEDİYE ÇALIŞANI OLARAK GÖSTERMİŞLER
Seçimden hemen önce çok sayıda işçi alınmış olduğunu gördüklerini ve bunların büyük bölümünün “bankamatik” olduğunu savunan Uygur, “2014 yılında başkanlığı bıraktığımda taşeron dahil 400 personelimiz vardı. 2019’da başladığımız 1445’di sayı… Çok afaki rakam… Bazıları belediyeye uğramıyor. Hatta bazılarına görev vermişler kahvehanede gitsin konuşsun diye. Belediyeye ile uğramamış, dertleri propaganda… 1445 kişi belediyeye gelse ne sandalye var ne masa… Seçim öncesinde daha doğrusu seçim yatırımı işçiler aldılar, yüzlerce işçi. Tabiri caizse bankamatikçi… Bir soruşturma açılacaksa da İzmir’in sokaklarında anketörlük yapan 300 kişiyi belediyede çalışıyor gösterdiği için eski başkan Adnan Yaşar Görmez’e açılacak. Yaptıkları şey kamu zararı… Bu anketörler hiçbir şekilde belediyeye gelmeyip AK Parti İlçe Merkezi’nde toplanıyorlar. Bu işi yaparken de videoya çekmişler birbirlerini ve ses kayıtlarını almışlar. Helal süt emmiş üç-beş tanesi bize gelip bu şekilde çalıştırdılar bizi diye itiraf ettiler. Müfettiş geldi. Her türlü kanıt var. Biz bu dosyayı savcılığa verdik, ancak hareket şu ana kadar yok. Bu anlattığım olayın dışında da çeşitli suçlar var. Garajdan arabaların motorlarını bile çalmışlar. Bu kadar mı olur? Bir hırsızın götürme şansı yok. Bir organizasyon var. Arabanın motor numaraları da yok. Depoda duruyor araçlar, bekçi de var başında. Saçma sapan işler yapıldı. Bu bankamatikçi ve anketçileri işten çıkarttık, bir de ses sistemi kurup eylem yaptırdılar. O dönemki çalışanlardan hakkım yendi diyen gelsin. Nereden hakkı yenmiş varsa anlatsın. Çalışan emekçiler hala çalışıyor ama bankamatikçilere, anketörlere acımadık. Tazminatlarını ödedik” dedi.

AK PARTİ DÖNEMİNDEN KALMA 170 MİLYON TL BORCUN 90 MİLYON TL ÖDEDİK
Başkan Uygur, AK Parti döneminden kalma 170 milyon TL’lik borcun 90 milyon TL’lik kısmını ödediklerini söyleyerek “30 milyon da kasamızda var. 50 milyon borç kalıyor. 200 bin nüfuslu belediye için bu rakam önemlidir. Belediyenin 10-15 milyon döneni olduğuna göre 40-50 milyon içeride ödemesi olması kadar doğal bir şey yoktur. O artık borç sayılmaz ve o noktaya ineriz. 30 milyonu da vermeye veririz. Kalan borç devlete… Nedir kalan? Sigorta borcu, vergi borcu ve İller Bankası’ndan AK Partili beylerin aldığı kredilerin faizleri… Bu borç durduk yerde ödenmiyor. Olağanüstü çabamız var. Eksik kadro ile çalışıyoruz, az insanla çalışıyoruz. Çok iş yapıyoruz. Deprem, pandemi, ekonomik krizi hesaba katarsak iyi noktadayız. Devletten gelen gelirlerimizin yarı yarıya düşmesine rağmen borç ödüyoruz, iş yapıyoruz. Biz bu borcu seçim öncesinde ödeyeceğimizi, belediyeyi nasıl bıraktıysak aynı seviyeye ettireceğimize dair sözler verdik. Ödüyoruz” dedi.

TERÖRİST YAFTASINI VURMAK BU KADAR KOLAY MI?
İşe alınan kişiler hakkında manipülatif yayınlar yapıldığını belirten Başkan Uygur, “İşe alınan kişilerin onuruyla oynuyorlar. HDP’li Rojda işe girdi diye haber yaptılar. Valiliğin güvenlik araştırmasından, her şeyden geçmiş. Baba Bingöllü ve çocuk burada doğma büyüme. Bingöllü diye terörist mi ilan edilsin bu çocuk? Yaptıkları bunun gibi bir şey… Gazetelere çocuğun fotoğraflarını basmışlar. Kardeşim sabıkası mı var? Dağ kadrosunda mıydı? Terörist yaftasını vurmak bu kadar kolay mı? Hiç mi insafın yok? Hiç mi insana saygın yok? İnsan onuruyla oynamak bu kadar ucuz olmamalı. Adamım diye geziyorlar memlekette… İnsanların yaşam hakkı var. Sana hizmet etmiyor, senin gibi düşünmüyorsa yaşamını elinden alamazsın” dedi.

AK PARTİLİ KAYA’YA VERYANSIN: SAYELERİNDE OTURA OTURA SEÇİM KAZANDIM
AK Parti’nin yerelde yaptığı hatalar sayesinde zorlanmadan seçimi aldıklarını söyleyen Başkan Uygur, aynı zamanda Torbalılı olan ve uzun süre ilçede siyaset yapan AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’yı aldı. Uydur, “Bizim bir baş belamız var, hatta İzmir’in baş belası Atilla Kaya. Ailesi ile de görüşüz. Ama seçim yenilgisi sonrası ne oldu bilmem. Kendisi bana selam da vermiyor. Vermesin, ne yapayım. Adaylığımın engellenmesinden sonra genellikle belediyenin kafeteryasında arkadaşlarımla vakit geçirirdim. O kadar çok siyasi yanlış yaptılar ki sayelerinde otura otura seçimi kazandım” dedi.

DEVLETE YARIM KALAN BİNAYI TAHSİS ETMEK İSTEDİK, ENGEL OLDU
AK Parti döneminde yapılan belediye hizmet binasını kaymakamlığa devretmek istediklerini ancak AK Partili Mahmut Atilla Kaya’nın buna engel olmaya çalıştığını söyleyen Uygur, “eski yönetimin birçok hatası var. Belediye hizmet binası yapmak istedi başaramadı. Olmayacağı zaten ilk günden beri belliydi. Torbalı’nın çıkışında belediye binası mı olur? Dünyanın bütün kentlerinde belediye hizmet binaları şehir merkezindedir. Binanın hak edişi yüzde 70’lerde olan binanın durumu ise yüzde 40’larda… Yüzde 70 para ödenmiş ama işin yüzde 40’ı yapılmış. Gidip mahkemeye şikayet etsem ne olur? Adnan Yaşar Görmez bu icraatların hiçbirinde imza bile atmamış. Hatta imzasını belediyede bile bulamadık. Aileden biraz zengin tabi, zengin her yere imza atmaz. Ben fakirim ama her yere imzamı atıyorum. Fiilen ve yasal olarak binanın yapılma şansı yok belediye tarafından… Müteahhite ise ulaşmak zor, kayıp… Binanın bitme ihtimali sıfır. Biz başlayalım bitirelim dersek biz de altında kalırız. Başında bekçi bekliyor, maaş veriyoruz bir de üstüne malzemeler çalınmasın diye… Hükümet Konağı’na yarım kalan binayı tahsis etmek istedik. Büyük bir bina kaymakamlık, emniyet, tapu dairesi hepsini alır. Kaymakam bey çok sevindik dedi, hatta bakan yardımcıları ile istişare yürüttü. Vekil hazretleri buna da engel olmak için elinden geleni yaptı ve devlete verilmesini engelledi. Veriyoruz, almıyorlar. Babanın malı değil bu. Devlet malı… Bütün kamu binaları sıkış tepiş. tapu yıllardır çile çekiyor. Bütün kamu binaları bir arada olsa hizmet etse… Otopark sorunu kalmasa fena mı olur. İsrafı ben değil bu haberleri yaptıran vekil hazretleri yapıyor. Bu hizmeti sen sahiplen. Bir kere ben sahiplenmek ister de açıklama yaparsam adam değilim. Ben şov peşinde değilim, iş görülsün isterim. Bu konu ile ilgili 3-4 ay daha kaymakam beyi bekleyeceğiz. Bakanlık düzeyinde irtibatlar kurmuş. Kaymakamlık ile takas yaparsak şu anki kaymakamlık binası kötü bir yerde… Yeşil alan yapıp vatandaşa kazandıracağız. Eğer devir olmaz ise başka bir yöntem bulacağız” dedi.

APTAL İŞLERLE UĞRAŞIYOR
Tecavüz suçunda yargılanan bir kişinin “belediyede çalışıyor” şeklinde haber servisi yapıldığını ancak mahkemenin iftira olduğu yönde kararı olduğunu belirten Başkan Uygur, “ülke gündeminde bir ara tecavüz vardı. Tecavüzcüye gösterilen müsamaha başlıklı haberin ardına bizi iliştirdiler. Biz tecavüzcüleri çalıştırıyormuşuz diye haber yaptırıldı. Belediyede 600 kişi var. Gerçekte olsa böyle bir olay tüm belediye personelini nasıl böyle itham edersiniz? Tecavüzcü belediyede çalışıyormuş bende göz yumuyormuşum. İşleri güçleri ben… Mahkeme bunun iftira olduğunun kararını vermiş ve şikayetçiyi suçlamış. Diyelim ki böyle bir şey oldu, ne yapılması gerekir. Torbalılı vekil bey gelir bana bu adamı uzaklaştırın der. Ne gazeteyle ne de şunla bunla olmaz. Elinde mahkeme kararı var adamın. Şimdi ne diyeceksiniz? Bu anlayış sakat bir anlayış… Milletvekili arkadaşımıza da hayır gelmez. Ne yaptığını bilmiyor. Kaybedilen yerlerin hesabını vermiş değil, durumu biraz riskli milletvekili tekrar olması konusunda… Aptal işlerle uğraşıyor. Uğraşırsa uğraşsın” dedi.

KAYA’NIN TORBALI YA DA BUCA ADAY GÖSTERİLME DURUMU VAR
AK Partili Kaya ile ilgili flaş bir iddia ortaya atan Başkan Uygur, “Şimdi ilçede ben aday olmazsam seçimi her türlü alacaklarını hesaplıyorlar. Bir de vekil hazretlerinin 2024 de Torbalı’dan aday gösterilme durumu var. Torbalı’ya dönmeden önce beni ve partiyi bir şekle sokmak istiyor. Bu kadar ucuz politika yapıyor. Buca’dan aday olmak istiyor. Ya Buca’dan aday olacak yada Torbalı’dan… Eğer Torbalı’dan aday olursa iki kez mağlup oldu, üçleriz. Hodirmeydan!” dedi.

İLÇENİN EN KRİTİK PROJESİ SEÇİMİ KAZANINCA RAFA KALKTI
AK Partili Kaya’yı hedef alan Başkan Uygur, “Siyasetçinin görev ve işlevi hizmettir. Merak ediyorum nedir benden istediğin benimle mücadele ederek milletvekili sıralamanı garantiye mi almak istiyorsun? İki dönem oldu milletvekilisin memlekete bir hizmetini söyle… Torbalı’da yapılmış bir iğne başı göstersin. Hizmet engelleyerek, hizmet etmeyerek, gazete oyunları ile bir yere varamazsın. Hükümetin yaptığını değil kendin hazırladığı meclise götürdüğün bir projeyi söyle… Meclis tutanaklarına girmiş mi Torbalı projelerin? Karayolları’nın Kemalpaşa Kavşağı için projesi vardı, ilçe için çok kritik. Seçimi aldık, proje rafa kalktı. Torbalı’ya bağlanan yollar otoban gibi ama İzmir-Aydın yolu bitmeyen bir çile… İnciraltı, Buca Cezaevi ile yatıp kalkıyorsun. Sana ne oradan ya? Sen şehir plancısı mısın? Varsa projede bir sorun öneri sunarsın, uyarırsın. Sen kimsin imar planı yapıyorsun? Buca’da siyasetçi boşluğu mu var? Bu millet sana oy verdi aldığın oyun hakkını ver. Bu millete hizmetini göstereceksin” dedi.

PAVYONDAN VERGİ ALINMADI İDDİASI: O DA BENİM GİBİ HACI, BELKİ O YÜZDEN ALMADI
Sayıştay raporu ile ilgili olarak bar, pavyon ve gazinolardan vergi alınmadığına ilişkin olarak yayınlanan haberlere yanıt veren Başkan Uygur, “2014-2019 yılları arası Sayıştay raporu çıktı. AK Parti dönemi… Bu yıllar arasında eğlence vergisi alınmamış. Bu eski başkanın değil personelin hatasıdır. Ancak bunu bile Ak Partili başkan değil ben almıyormuşum gibi gösterdiler. İşleri güçleri yalan. Yalana ortak olan gazeteleri arıyoruz, muhattap bulamıyoruz. Gerek yok işimizi yapacağız bizi bu şekilde durduramazlar. Ciddi miktarda zimmet çıkarıldı Adnan Bey’e. İnançlı bir insandır, o da benim gibi hacıdır. Belki o yüzden almadı, bilemem” dedi.

ARSA SATIŞI TARTIŞMASI… ‘ARADA ADNAN’A ACIYORUM, ÇOK KÖTÜ KULLANDILAR HERİFİ’
Eleştirilere neden olan arazi satışı ile ilgili konuşan Başkan Uygur, “Torbalı’nın Ali Kıran baş kesen vekili arazi satışını gazetelere servis ediyor. 2.500 metrekare yeri 17 milyona sattım. Kendileri 150 bin metrekare yeri 50 milyona sattılar. Kendi sattıkları yere gökdelen yapılır. Sattılar, talan ettiler, bizden sonrası tufan dediler. Arazi satışı var diye ulusalda haber yaptıran kişilere ve gazetelere soruyorum. Geçen dönem Torbalı talan edildi 150 bin metrekare yer satıldı, neredeydiniz. 150 trilyon borç bırakıp, 150 bin metrekare arsa sattınız. Bu satışları proje karşılığı yaptık diyorlar. Toplamda iki tane düğün salonu, iki tane muhtarlık binası yaptılar. Bir de şehrin ışıklandırmasını için ucube bir çalışma yaptılar. O da piyasanın üç katına yaptırılmış. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen elektrik direkleri o para değil. Müthiş bir vurgun… Ben Adnan Bey ile alakası olduğunu sanmam. Şirket, Genel Merkez ile bağlantılıdır bence. Biz ise bu arsa satışını yıkılan belediye binamızı yapmak için sattık. Arada Adnan’a acıyorum. Çok kötü kullandılar herifi. Şu an Torbalı’da görmüyorum. Bir kere belediyeye geldi, karşıladık, sohbet ettik. Çarşı pazarda Adnan Bey’i gören yok” dedi.

İYİ PARTİLİ O MECLİS ÜYESİNİN İSMİNİ VERSİNLER BAKALIM
Cumhur İttifakı Grubu’nun yaşanan tartışmaların ardında meclisi terk etmesi ile ilgili olarak ise “mecliste çıkan tartışmayı İYİ partili vekillerde terk etti diye servis ettiler. İYİ partili meclis üyesi kim bana bir isim verir misiniz? Ama amaçları beni CHP Genel Merkezi’nde yıpratmak. Ben aday olmayayım da kim olursa olsun, biz bu seçimi alırız mantığındalar. Benimle birlikte belediye başkan adayı olan bir isim var. Seçilmemiş bir arkadaş. Meclise gelen muhabir çocuk, bu aday şahsın gazetesinde çalışıyor. Çekilen fotoğrafı ise ilk paylaşan vekilin danışmanının gazetesi… Ya biraz bekleseydiniz acele etmeseydiniz kirli ittifakınızı resmen ortaya çıkmasaydı” dedi.

ÖZEL HAREKATI KÖYE GÖNDEREN VALİ KÖŞGER'E: SANA NE?
Çakırbeyli Mahallesi’nde muhtarlık binası ile ilgili olarak gelişmeleri aktaran Uygur, “Özbey’de taziye evi yapacağız dedik. Dört köyün kesişme noktası olan Çakırbeyli’de taziye evini yapmak istediğimizi gerekli makamlara ilettik. Orada da muhtarlık binası var. Alanı büyük ve eski bir bina… Bizim için de uygun. Mülkiyet hazinenin, ancak bina belediyenin… Muhtarlığı boşaltmak istedik, mülkiyeti boşaltmak istedik. Belediyenin mezarlık dışında bir arazisi de yok. O arsa da araştırdık bizim değilmiş. Devletle ortağız. O konuda dava açtık. Kaymakam Bey’e bir törende karşılaştığımda ‘siyasi baskı sebebiyle zor durumda kaldığını biliyorum. Sen bu işe karışma, ben bu işi çözerim’ dedim. O da ‘tamam’ dedi. ‘Zabıtalara gidin, binayı boşaltın’ dedim. Bir gidildi, muhtar 80-90 yaşında ihtiyarları toplayıp binanın önünde duruyorlar. Muhtar denilen soytarı AK Parti’yi devreye soktu üzerine… AK Parti yönetimi oraya gidiyor sokağa çıkma yasağı olduğu halde… Bu kez AK Parti İlçe Başkanı bütün üyelere mesaj çekiyorlar. Gelin davanıza, sahip çıkın diye… Bir grup insan da öyle geliyor. Allah’ın evinde bile siyaset yaptınız yahu. Camiden sela okutup belediye personeli ile köylüyü karşı karşıya getirdiniz. Hoca seladan sonra ‘çabuk gelin köy meydanına, davanıza sahip çıkın’ diyor. Bu çok tehlikeli bir şey… Davan ne senin? Ya birinin burnu kanasaydı çok mu iyi olacaktı. Vali ise Özel Harekat Timi gönderdi, var mı böyle bir şey? Üç gün boyunca orada beklediler. Vali Bey sana ne? Koca Özel Harekatı gönderiyorsun. Bizi arayıp müsaade edin 3-4 gün desen çekiliriz zaten. Sonra gitti kaymakam el koydu oraya, boşaltmak zorunda kaldılar” dedi.

 
Kamyonet taşan dere sularına kapıldı: 3 kişi son anda kurtarıldı!
 
TSK'nın Aden'deki görev süresi uzatılıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
işçi 26 Ocak 2021 Salı 10:39

Agzına yüregine saglık başkanım ne güzel özetlemişsin bu vatanın parasını yiyip keyif sürenler yetim hakkı yiyenler bankamatik memurlarını işe alanlar hacıyım diye dolaşmasınlar bunun ahiret hesabı var her nekadar savcılar görevini yapmasada allahın adaleti şaşmaz.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk'ta enerji tasarrufu hamlesi
İklim krizine yönelik enerji tasarruf önlemlerini çeşitlendiren Efes Selçuk ...
Bergama'da borç yapılandırma için son hafta
Gecikme faizlerinde yüzde 90’a yakın indirim sağlayan ve Resmi Gazete’de ...
Büyükşehir Gölcük Oteli'ne el uzattı
Ödemiş’in Gölcük Yaylası’nda konaklama tesisi sıkıntısı İzmir Büyükşehir ...
 
Karabağlar Uğur Mumcu’yu unutmadı!
28. yıl önce bombalı suikast sonucu katledilen Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, ...
Çiğlili kitapseverler 'Aristonikos Okuma Topluluğu’nda' buluştu
Çiğli Belediyesi tarafından, vatandaşları birlikte kitap okumaya ve fikir ...
Yenilenen Pasaport İskelesi açıldı: İlk yolculara Karaburun nergisi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tadilatı tamamlanarak yeniden ...
 
Deprem sonrası hasar gören belediye binası taşındı
Bergama Belediyesi geçici olarak Hasta Yakını Konuk Evi’nde hizmete başladı
Bornova’da 48 saatte sonuç dönemi
Bornova Belediyesi, vatandaştan gelen talepleri tek noktada toplayıp takip ...
Güzelbahçe Uğur Mumcu'yu andı
Güzelbahçe Yelki Mahallesi’nde bulunan Uğur Mumcu Anıtı önünde gerçekleştirilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva