HABERLER>GÜNCEL
31 Aralık 2019 Salı - 12:45

Torbalı'da sır perdesi kalktı! 2 bin lira için 2 cinayet

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan çifte cinayet olayında ayrıntılar netleşti. Emniyet yetkilileri cinayetlerin husumetten gerçekleşmediğini, para için gerçekleştiğini aktardı

Torbalı da sır perdesi kalktı! 2 bin lira için 2 cinayet

İzmir'in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ı (53) evinin önünde, 20 dakika sonra da Torbalı Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'i evinde, aynı tabancayla öldüren Enver Yıldız'ın (30) yakalandığındaki ilk sözleri "Uyuşturucu aldım ne yaptığımı bilmiyorum" oldu.

Öte yandan katil zanlısı Yıldız'ın yaralı olarak ele geçirildiği Atatürk Mahallesi'ndeki 1563 numaralı evde bulunan 2 kişiyi, "İki kişiyi öldürdüm, bir polisi yaraladım. Beni saklamazsanız sizi de öldürürüm" diyerek, rehin aldığı ortaya çıktı.

CİNAYETLERİ PARA İÇİN İŞLEMİŞ
Öte yandan İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ın eşi Vildan Park polise verdiği ifadesinde, oturdukları sırada zili çalan kapıyı eşinin açtığını, yüzü maskeli, elleri eldivenli ve üzerine yeşil mont, siyah pantolon ve ayağında bot olan 1.80 boylarında bir erkek gördüğünü anlattı.

Elinde silah bulunan saldırganın, kasanın yerini sorduğunu ardından boğuşmaya başladığı eşinin başına ateş ettiğini ifade etti. Vildan Park, saldırganın daha sonra kendisine kasanın yerini sorduğunu, para istemesi üzerine de 500 TL verdiğini belirtti.

Doktor Harun Gülcemal'in de ifadesinde, evinin önünde aracına bindiği sırada arkasından gelen saldırganın kendisini silah doğrultarak, aracından indirdiğini ve yaşadığı daireye götürdüğünü söylediği öğrenildi. Harun Gülcemal, kapı zilini kendisinin çaldığını, şahısla birlikte içeri girdiklerini, evde bulunanlara sakin olmaları gerektiğini söylediğini, saldırganın kendilerinden para ve değerli eşya istediğini belirtti. Olumsuz yanıt alan saldırganın elindeki silahı kayınvalidesinin başına tutarak tetik düşürdüğünü, patlamayan silahı daha sonra ise eşi Hatice Gülcemal'in başına dayayıp, bir kez ateşlediğini bildirdi.

Saldırganın değerli eşya arayıp bulamadığını, bunun üzerine silah zoruyla kendisini arabasına bindirip, bir ATM'ye götürdüğünü ve 1500 TL çekip, zanlıya verdiğini söyledi. Doktor, zanlının daha sonra ise kaçarak uzaklaştığını kaydetti.

SORGULANMAK ÜZERE CİNAYET BÜROYA SEVK EDİLDİ
İzmir'in Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park ile doktor Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'in katil zanlısı Enver Yıldız, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne sevk edildi. Sivil polis aracına bindirilen zanlının, üzerinin battaniye ile örtülmesi dikkat çekti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise olayın herhangi bir husumetten kaynaklanmadığını, zanlının çifte cinayeti para için işlediğini bildirdi. Yetkilileri ayrıca, saldırganın kaçarak saklandığı evde bulunan iki kişiyi rehin aldığı, bu kişilerin de polis ekiplerinin operasyonu ile kurtarıldığını ifade etti. (DHA)

 
Irak'ta ABD Büyükelçiliğini protestocular bastı!
 
PKK elebaşı Karayılan’ın kardeşi tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Irak'ta ABD Büyükelçiliğini protestocular bastı!
Iraklı protestocular ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği binasını basarak içeri ...
2 aylık bebeğinin yanında öldürüldü
Ankara'nın Çubuk ilçesinde Nazmiye Koyuncu (19), 2 aylık bebeğinin yanında ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yıl mesajında "Kanal İstanbul projemizi inşallah ...
 
Anaokulu öğretmeni komşusunun köpeğini av tüfeğiyle vurdu!
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde, ana okulu öğretmeni E.U., 'golden' cinsi ...
Reina davasında kritik tarih 27 Ocak!
Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina’ya 2017 yılının ilk saatlerinde, yılbaşı ...
Otomobilin çarptığı iki kadın hayatını kaybetti
Ankara'da yolun karşısına geçerken otomobil çarpan iki kadın hayatını kaybetti.
 
Barış Pınarı Harekatı'ndan acı haber!
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yaralanan 1 asker şehit oldu. Şehit askerin ...
THY'den 'Boeing 737 Max' açıklaması
Türk Hava Yolları (THY), Boeing 737 Max uçaklarıyla ilgili kayıpların ...
Palangalı işkencede 'bahis' iddiası!
Konya'da çırağı E.A.Y.'yi (15) halk arasında ‘caraskal’ olarak bilinen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva