HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Şubat 2020 Çarşamba - 10:33

Torbalı'da kariyer günlerine yoğun ilgi

Torbalı Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik olarak “Kariyer Söyleşileri” isimli bir programa imza attı. Her ay bir rektörün ağırlanacağı ilçede dün MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin Torbalı’daki öğrencilerle buluştu.

Torbalı da kariyer günlerine yoğun ilgi

Torbalı Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik olarak “Kariyer Söyleşileri” isimli bir programa imza attı. Her ay bir rektörün ağırlanacağı ilçede dün MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin Torbalı’daki öğrencilerle buluştu. Prof. Dr. Şahin’in “Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” isimi seminerine üniversite sınavına hazırlanan yaklaşıl bin öğrenci ve mezun katıldı. Öğrencilere hayalleri yolunda doğru adımlar atması için rehberlik eden, geleceğin aranan mesleklerini ve kriterleri hakkında bilgi veren başarılı akademisyen, bugüne kadar sayısız seminer ve panele katıldığını ancak ilk defa bir belediye tarafından davet edildiklerini belirterek bu yönüyle Torbalı Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı İsmail Uygur’u eğitime verdiği destek için kutladı.

BELEDİYE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Daha önce üniversiteyi kazanan adaylar için ‘Tercih Günleri’, hazırlanan öğrenciler için ise ünlü oyuncu Hakan Bilgin’in katılımıyla  ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ adlı seminer ve söyleşi, onlarca üniversitenin katıldığı ‘Kariyer Günleri’ ve ücretsiz üniversite deneme sınavı gerçekleştiren Torbalı Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin hayallerine kavuşması için elini taşın altından kaldırmıyor. Doğru tercihlerin yapılabilmesi adına öğrencilere sık sık rehberlik çalışmaları yapan Torbalı Belediyesi bu kez “Kariyer Söyleşileri” isimli programa imza attı. Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan, İTÜ’nün eski rektörlerinden olan MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin bu kapsamda Torbalı’da üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Kariyer yolunda önemli paylaşımlarda bulunan, kendi yaşamından da kesitlerle öğrencilerin akıllarındaki soru işaretlerini yok eden deneyimli rektör, seminerden sonra da ilçedeki lise yöneticileriyle yemekte bir araya geldi. Burada da sınava hazırlanan öğrencilere doğru rehberlik edilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, daha sonra Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’la bir araya geldi.

UYGUR: ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
İlk defa bir şehirde belediye organizasyonu ile seminer gerçekleştirdiğini ifade eden Prof. Dr. Muhammed Şahin, “Daha önce yüzlerce eğitim çalışmasına katıldım. Ancak Torbalı’nın yeri ayrı oldu. Çünkü daha önce hiçbir belediyenin yapmadığını yaptılar. Torbalı Belediyesi’ni kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kariyeri başarılarla dolu olan bir ismi Torbalı’daki öğrencilerle buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Doğru meslek tercihi, doğru bir geleceği peşinden getirir. Biz de bu bilinçle öğrencilerimizin doğru tercih yapabilmesi, doğru planlamalarla hedefine ulaşabilmesi ve en önemlisi hayallerini gerçekleştirebilmesi için Torbalı Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Bu kapsamda düzenlediğimiz Kariyer Söyleşileri programlarının ilkinde çok başarılı bir akademisyeni ağırladık. Akademik kariyerli isimleri öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir için fırtına ve sağanak uyarısı!
 
Dikili'de otobüs alev topuna döndü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa'nın simgesine estetik dokunuş
Kemalpaşa Belediyesi, 1325 metrekare üzerindeki Atatürk Meydanı’nı yenileme ...
Başkan Batur: İşveren değil mesai arkadaşıyız
Bergama’daki direnişçi kadın işçilere destek olmak ve sendikal haklarını ...
Avrupalı gençler Bayraklı’ya gelecek
Bayraklı Belediyesi, Pi Gençlik Derneği ile iş birliği protokolü imzaladı. ...
 
Gaziemirliler sahne tozu yutacak
Gaziemir Belediyesi ile İmge Cast Ajans birlikteliğinde düzenlenecek Oyunculuk ...
Karaburun’dan Midilli’ye dostluk köprüsü
Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu ArgyroPapoulia’yı ziyaret eden Karaburun ...
Erkan SEVİNÇ yazdı... Ben karışmıyorum… Ben de karışmıyorum…
Erkan SEVİNÇ yazdı... Ben karışmıyorum… Ben de karışmıyorum…
 
Soyer Tireli muhtarlarla buluştu: Siz üretin, biz üzerimize düşeni yapacağız
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün 80 Tireli muhtarla ...
Tire Kent Arşivi Merkezi açıldı
Tire Kent Arşivi Merkezi bugün açıldı. Merkez yaklaşık 80 bin yazılı ve ...
Haciz memurları kapıya dayandı: Önce makam aracı, şimdi de koltuk!
Aydın’ın İncirliova Belediyesi’ne haciz işlemi uygulamak için giden avukatlar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva