HABERLER>MAGAZİN
3 Nisan 2015 Cuma - 16:04

Tatlıses: Almanya yerine ABD'ye gelseydim...

ABD'de 9 Mart'ta gerçekleşen beyin ameliyatının çok iyi geçtiğini belirten İbrahim Tatlıses, ''Olayın ardından Almanya yerine ABD’ye gelseydim şimdi koşuyordum" dedi.

Tatlıses: Almanya yerine ABD ye gelseydim...

İstanbul'da 4 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve 9 Mart'ta gittiği Amerika'da beynindeki kemik parçasını aldırmak için ameliyat olan türkücü İbrahim Tatlıses, memleketi Şanlıurfa'da yerel bir televizyona telefonla bağlandı. Ameliyatının çok iyi geçtiğini belirten Tatlıses, "Olayın ardından Almanya yerine ABD’ye gelseydim şimdi koşuyordum" diye konuştu.

Şanlıurfa'da Güneydoğu Televizyonu'nun haber bültenine telefonla bağlanan Tatlıses, sevenlerin duasıyla başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Şu anda çok iyiyim. Almanya’ya gitmeden önce ABD’ye gelseydim şimdi koşuyordum. Bunu söyleyebilirim. Ameliyatta girmeden önce herkesten helallik istedim. Çünkü normal bir durumdu. Bana 'kalkamayabilirsin' denildi. Yani beyin ameliyatına gidiyorsunuz. Öyle ufak tefek bir şey değildir. Apandisit ameliyatı değildir. Şahadet getirdim öyle ameliyata girdim."

''15 GÜN İÇERİSİNDE TÜRKİYE’YE DÖNEBİLİRİM''
Ameliyattan çıktıktan sonra bütün sevdiklerini görmek istediğini belirten Tatlıses, duygusal konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı özledim. Hemşehrilerimi çok özledim. Siz beni ağlatmak için mi aradınız? Ben dayanamıyorum. 1 Nisan’da adaylığım için bir tweet atmıştım. Bunun için Şanlıurfa’dan beni aradılar. Böyle bir şey doğru mu, gerçek mi? diye. Ben de ucunda espri ve yalan var dedim. 1 Nisan şakasını yaptım. Ama tatlı bir şakaydı. ABD dönüşünde albüm yapma kararım var. Ölüme kadar söylemeye devam edeceğim. İnşallah 15 gün içerisinde Türkiye’ye dönebilirim. Birkaç arkadaşım daha var, onları da bu hastaneye yönlendireceğim."
 
''ADAYLIK İÇİN TAKDİR BAŞBAKAN'IN''
7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olduğunun hatırlatılması üzerine Tatlıses şöyle devam etti: "Her şeyin hayırlısı olsun. Sayın Başbakanımız ve cumhurbaşkanımız ne karar verirlerse ben ona uymaya hazırım. Ama ben Şanlıurfa’ya hizmet etmek istiyorum. Çünkü sivil vatandaşken söylediğimiz bir söz gidip yerinde oturmuyor. Ama milletvekili olduğun zaman o sorun için önerge verince gidip yerine oturuyor. İlk seçimlerde ben Suruç ilçesine gitmiştim. O gün bizim otobüsümüzde jeneratörden dolayı bir yangın çıkmıştı. Alev almıştı aracımız o günü hatırlıyorum. Orada benim yanıma gelen biri bana 'suyumuz yok' demişti. O günü hiç unutmuyorum. Onlara eğer milletvekili seçilirsem Birecik’ten Fırat Nehri'nden su getireceğimi söylemiştim. Benim dememe kalmadan AK Parti getirdi. O dönem Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmiştim. Amacım budur. Amacım şöhret değildir. Hiçbir zaman para, güvenlik, koruma ve dokunulmazlık olmamıştır. Şanlıurfa beni unutmadı, ben de Şanlıurfa’yı unutmam."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Mega Star’ ülkeyi terk mi edecek?
Küba tatili sonrası ilk kez objektiflere yansıyan Tarkan uzun süren sessizliğini ...
Uzerli'nin eski sevgilisi Ateş'ten büyük vurgun!
Meryem Uzerli’nin eski sevgili ve çocuğunun babası Can Ateş’in piyasayı ...
Beren’le Kenan ortak oldu!
Beren Saat ve Kenan Doğulu, Ankara’da mekân açıyor.
 
Ünlü oyuncuya Erdoğan'a hakaretten hapis istemi!
Yalan Dünya dizisindeki 'Eylem' ve 'Vasfiye Teyze' tiplemesiyle tanınan ...
Özay ile Arduç fena yakalandı!
Aşkları birlikte rol aldıkları filmin setinde başlayan Gupse Özay ile ...
Sibel Pamuk'un elbisesi için 760 horoz kesildi
Sibel Pamuk'un, albüm kapağındaki kostümü için 760 tane horoz kesildi.
 
Yeşilçay'dan o karara sert tepki: Yollu mu olalım?
Nurgül Yeşilçay, Isparta'da tecavüze uğradığı gerekçesiyle Nurettin Gider'i ...
Ünlü oyuncuya hapis şoku!
Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde rolüyle tanınan oyuncu Deniz Çakır, ...
Kayahan’dan kötü haber
Üçüncü kez yumuşak doku kanseri tedavisi gören Kayahan, birkaç gün önce tekrar hastaneye yatırıldı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva