HABERLER>OTOMOBİL
6 Mart 2020 Cuma - 11:29

Taksicilerin Başkanı Anık'tan dijital proje için çağrı: Hem İzmirliler hem biz sahip çıkmalıyız!

İzmir’de EnTaksi Projesi’nin hayata geçmesiyle isabetli karar verildiğini söyleyen Başkan Anık, yeni süreçte sisteme VIP ve engelli araçlarının da dahil edileceğinin bilgisini verdi. Anık, “İzmirliler bu uygulamayı telefonlarına indirsin ve kullansın. Burada vatandaşa iş düşüyor” dedi. Anık ayrıca, “İzmirlilerden EnTaksi Projesi’ne sahip çıkmalarını istiyorum. Hem İzmirliler hem de meslektaşlarım sahip çıkmalılar. Bu işin geleceği teknolojide” diye konuştu.

Taksicilerin Başkanı Anık tan dijital proje için çağrı: Hem İzmirliler hem biz sahip çıkmalıyız!

EGEDESONSÖZ- İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programı’na konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

EnTaksi Projesi’ne ilişkin konuşan ve ‘taksicilerin miladıdır’ diyen Başkan Anık, önemli mesajlar verdi. Sistemin İstanbul ve Ankara’da da örnek alınmasına ayrı bir parantez açan Anık açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK SİSTEM, İSABETLİ KARAR VERDİK
Diğer illerde sistemin örnek alınmasına değinen Anık, “Bu, bizim yaptığımız işin doğruluğunu gösteriyor. İsabetli bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Bu, Türkiye’ye örnek olacak bir sistem. Esnafımıza sesleniyoruz; bizi tenkit edenler ,’yanlış yaptınız’ diyordu. Biz yanlış yaptıysak İstanbul ve Ankara’da mı yanlış yaptı? Bakan sistemden övgüyle bahsetti. Biz mi bakana açıklama yap dedik?” dedi.  

YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPARSAK ESNAFIMIZ AYAKTA DURUR
İzmir’de tanıtımı yapılan projeye dair bilgilendirmeye devam eden Anık, “Açılışta ‘bu sistem taksici esnafının bayramı’ demiştik. Öyle görünüyor. Biz başka kurumları tenkit edersek sonuca ulaşamayız. Biz yaptığımız işi en iyi şekilde yaparsak esnafımız ayakta durur. Vatandaşlarımız da bu sistem üzerinden çağırırsa gelişir. Türkiye’de ilk defa aktif olarak İzmir’de uygulanıyor. Gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Ben başarılı olduğuna inanıyorum. Anket ve AR-GE çalışması yapıyoruz” diye konuştu.

UYGULAMAYI İNDİRİN, ESNAFA PUAN VERİLİYOR
“İzmirliler bu uygulamayı telefonlarına indirsin ve kullansın” diyerek sözlerini sürdüren Anık, “Burada vatandaşa iş düşüyor. Esnafa oylama yıldızlı puan veriliyor. Bu işin her şeyi düşünüldü. Arabaya binen müşterinin daha iyi hizmet alabilmesi ve hizmetin arttırılması için uygulamalar var. İzmirlilerden EnTaksi Projesi’ne sahip çıkmalarını istiyorum. Hem İzmirliler hem de meslektaşlarım sahip çıkmalılar. Başka bir şirket geldi demeden sahip çıksınlar. Bu işin geleceği teknolojide... Bu işi yapacaksak mutlaka teknolojiye uyumlu halde bu işi yapmamız gerekiyor” dedi.

BEN DE ÖRNEK OLMAK İÇİN ARAÇ ALACAĞIM
VIP araçların sisteme entegre edileceğini aktaran Anık, “Lüks araçlar da alınacak. Haziran ayına kadar 25 araba sisteme dahil olacak. Bu da tercih ediliyor. Ben de örnek olmak için alacağım. Büyük araçlarla da rahatlıkla 6-7 kişilik aileyi alabileceksiniz. Diğer araçlarımızda da kalite var ama bunlar biraz değişik. En kısa sürede VIP araçlar hizmete girecek” ifadelerini kullandı.

ENGELLİLER İÇİN ARAÇLAR GELECEK
Anık ayrıca, “Engelli kardeşlerimize de yardımcı olacağız. 2 araçla başlayacağız. Sistemin içinde bu araçlar da ilave edilecek. Bu bizim oda olarak ticareti düşünerek değil hizmet etme amacıyla yapmak istediğimiz bir şey. Aracın giderleri kurtarılacak kadar bir maliyetle hizmet vermeyi düşünüyoruz” bilgisini verdi.  

KILIK, KIYAFET, DİKSİYON EĞİTİMİ VERİLECEK
Hizmet kalitesini arttırıcı hamlelerin yapılacağını aktaran Anık, “Bizim yönetmeliğimizde var zaten. Biz kılık kıyafet derken herkesin aynı model değil ama belirli bir düzen içinde olmasını istiyoruz. Bu yaz Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir şeyler olacak. Ayrıca personele eğitimlerimiz de başlayacak.  Bir yere gitmek isteyen müşteriye ‘orası nerede?’ denilmemesi, diksiyonun, kılık kıyafetin düzgün olması lazım. Bunlar olunca sorunlar zaten ortadan kalkıyor. Siz ne kadar işiniz doğru yaparsanız yapın, dış görünüşünüz, tavırlarınız iyi olmadığı zaman bu müşteriye negatif yansıyor” dedi.

 
Törene bombalı saldırı! Cumhurbaşkanı adayı kıl payı kurtuldu
 
Bakan müjdeyi verdi! Ödemeler bugün başlayacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
6 Mart 2020 Cuma 13:29

Acı ama asla bir uber olamayacaksınız

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yerli otomobilin fabrika yeri kesinleşti
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubunun (TOGG) Gemlik'te Elektrikli Otomobil ...
Volkswagen'den İzmir Limanı hamlesi!
Manisa'da kuracağı fabrikanın yatırım kararını dördüncü kez erteleyen ...
Bakan Ersoy kolları sıvadı: EnTaksi Türkiye'ye örnek oldu
EnTaksi, İzmir'in ardından İstanbul'da kullanıma sunuldu. Kültür ve Turizm ...
 
Volkswagen'den 'Manisa' için yeni karar!
Türkiye'de fabrika kurmayı planlayan Volkswagen'in, bu kararı yine ertelediği ...
Otomotiv satışlarında yerli üretimin payı arttı
Yerli üretim araçların toplam satıştaki payı 2018'de yüzde 37,1 iken, ...
Tasarladığı motor için bakanlık harekete geçti!
Tekirdağ Oto Sanayi Sitesi'nde motor tamirciliği yapan ve 1978 yılında ...
 
Opel, Torbalı'ya geri dönüyor!
Peugeot, Citroën, DS ve Opel markalarını bünyesinde bulunduran GroupePSA’nın ...
İzmirlilerden 'EnTaksi İzmir' uygulamasına yoğun ilgi
İzmir'de esnaf-kamu işbirliğiyle hayata geçen “EnTaksi İzmir” kısa sürede ...
Araç alım-satımında yeni dönem!
Takasbank 3 Şubat 2020 tarihi itibarıyla “Taşıt Takas Sistemi”ni uygulamaya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva