HABERLER>MAGAZİN
1 Temmuz 2016 Cuma - 09:15

Survivor'un şampiyonu belli oldu!

Survivor 2016'nın şampiyonu kim oldu sorusu dün geceki final gecesinin ardından belli oldu. Survivor'ın şampiyonu SMS sonuçlarının gelmesinin ardından Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor'ın bu seneki şampiyonu Atakan oldu. Survivor'da finalde kaybeden Serkay büyük üzüntü yaşadı.

Survivor un şampiyonu belli oldu!

Survivor 2016 beş ay süren maratonun ardından son buldu. Survivor'da şampiyon olacak isim merakla bekleniyordu. Seyircilerden gelen SMS oyları ile Survivor 2016'nın şampiyonu, rakibinden daha fazla oy alarak Atakan oldu. Survivor'ın şampiyonu aynı zamanda 500 bin liralık ödülün de sahibi oldu.

Survivor 2016 bu sezon adından söz ettiren yarışmalardan biriydi. Survivor'da kim şampiyon oldu sorusu merakla cevap bekliyordu ve SMS oyları şampiyonu belirledi. Survivor'da Serkay ve Atakan final koltuğunda şampiyonluk için yarıştı. Tüm bunlar yaşanırken, Acun Ilıcalı yeni programının formatını da açıkladı. Survivor'ın bir daha ki sezonunda yarışacak 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı bu yarışmayı kazanan isimlerden olacak. 

 Survivor final gecesinde yarışmacıların 4,5 ay boyunca yaşadıkları ilginç ve komik anlar da gösterildi. Özellikle yarışmada hırsıyla öne çıkan Nagihan’ın yaşadıklarını gösteren videolar herkesi gülümsetti.

SURVİVOR'DA YARI FİNALDE NELER OLDU?
Survivor yarı finalinde acı haber yarışmacıları şoke etti.. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısı sonrası gelen acı haberle, Acun Ilıcalı finalisti açıkladıktan sonra programı erken bitirdi.Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı.Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında şu açıklamaları yaptı:“Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, biz de reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz” dedi.

SURVİVOR 2016'DA AKILDA KALAN OLAYLAR
Survivor 2016 soluk soluğa geçen bir sezonu geride bıraktı. Dün akşam yapılan final akşamı ile birlikte Survivor Şampiyonu belli oldu ve 500 bin lira değerindeki büyük ödülü Atakan kazandı

Survivor'a şüphesiz damga vuran isimler arasında başı çeken Semih Öztürk oldu. Yaşadığı kavgalar, girdiği tartışmalar ve Zafer ile yaşadığı olay haftalarca konuşuldu. Survivor'da Zafer ve Semih arasında fiziksel müdahaleye varan bir kavga yaşanmış ve bu olayın sonucunda Acun Ilıcalı ve ekibi Zafer Mete'yi diskalifiye etmişti. Bu gelişmenin ardından Semih ünlüler takımına geçti ve olaylar boyut değiştirdi.

Survivor'un ilk günlerinden beri Atakan ve Serkay en çok konuşulan isimler oldular. Atakan performansı ve hırsı ile, Serkay'da sakin tavırları ve Efecan ile olan dostluğu bu iki ismi hep gündemde oldu. Bu isimleri takip eden en önemli yarışmacı şüphesiz Nagihan'dı.

Nagihan kavgaları, tartışmaları kadar performansı ile de Survivor'un tartışmasız en iyi isimlerinden biri oldu. Survivor'da bu sezon sakatlık sayısı da oldukça fazla idi. Yarışmanın daha ilk haftalarında sakatlanan Serkan Ercan, yarışmanın iddialı isimlerinden biriydi. Serkan Ercan Ütopya yarışmasında boy göstermiş ve Semih Öztürk ile sürekli kavgalı olan bir yarışmacıydı.

Survivor'un en renkli simalarından Yılmaz Morgül, espirileri ve neşeli tavırları ile ilk haftalarda oldukça hareketliydi. Fakat yarışmada haftalar ilerledikçe, önce açlık ardından sağlık sorunları onu Survivor yarışından erken kopardı. Hırsı ile kendinden yaşça küçük yarışmacılara karşı iyi bir performans gösteren Yılmaz Morgül, ilerleyen günlerde takım arkadaşlarına tavır alarak ada da yanlız yaşamaya başladı ve takip eden haftalarda elendi.

Survivor'un son dönemlerinde tartışmasız en konuşulan isim Yunus Günçe Nam-ı diğer 'Ç' ile, yarışmaya uzun konuşmaları ve ince ince yaptığı espirilerle kısa zamanda izleyenlerin sevgisini kazandı. Yunus, 5 kere elenme potasına girip elemnmeden çıkmasıyla da büyük sükse yaptı. Survivor'un başından beri alışkanlık haline getirdiği sevinci 'Ç' ile de kısa zamanda sosyal medyada adından söz ettirdi. Yunus bu sevinci soy adının hep yanlış telafuz edildiğini ve insanların aklına o şekilde kazındığını belirterek, umarım bundan sonra doğru söylenir diyerek bu durumu özetlemişti.

Survivor'a damga vurmuş isimlerden biride Mehmet oldu. Hatta Mehmet'ten çok onun ses tonu oldu. Acun Ilıcalı bu durumu yarı final gecesinde, setereo'n hiç yok 'mono'nda çekilmiyor diyerek ses tonları ile durumu anlatmış ve güldüren anlara sahne olmuştu. Mehmet yarışma boyunca kenardan verdiği destek ile adından söz ettirmiş, akılda kalan sloganı da 'bam bam bam' olmuştu. Sempatik yarışmacılardan biri olan Mehmet, Serkan Ercan'ın sakatlanmasının ardından yarışmaya dahil olmuş ve ünlüler takımında yoluna devam etmişti

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?
27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır. (hürriyet)

 
Urla Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yıl boyu yardım
 
Üniversite öğrencilerinden 'engelleri aşan' akıllı sandalye!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlü oyuncudan acı haber
Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Nezih Tuncay hayatını kaybetti. ...
Ünlü sanatçı yatağa düştü
Salgın nedeniyle yatağa düşen şarkıcı Demet Akalın, mide gribine yakalandığını açıkladı.
İzmir'de Yağmur Sarıoğlu'na aşırı hız cezası!
Galatasaray'ın futbolcuların Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'na, ...
 
Survivor'da yarı finalin adı kondu!
Survivor'ın dün akşam yapılan ada konseyinde SMS sonuçlarına göre en az ...
50 Cent'e küfür gözaltısı
Rap şarkıcısı 50 Cent, bir konserinde sarfettiği küfürlü sözler nedeniyle gözaltına alındı.
Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan'la tatilde
Arda Turan, Milli Takım, Euro 2016’ya veda eder etmez soluğu sevgilisi ...
 
Berrak ile Birkan Çeşme'de aşk tatilinde
Birkan Sokullu ve Berrak Tüzünataç, Çeşme tatiline devam ediyor. İkilinin ...
Deniz Akkaya: Aşkın en güzeli 40’tan sonra...
Aşkın 40 yaşından sonra daha iyi yaşanacağını söyleyen Deniz Akkaya, evlenebileceği ...
O sanatçı nasıl zayıfladı
Eşi Bergüzar Korel ile başrolü paylaşacağı Vatan Haini dizisi için 20 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva