HABERLER>POLİTİKA
18 Nisan 2020 Cumartesi - 19:01

Sürekli Erdoğan’ın açıkladığı kampanya için bilgi verdi: İzmir 25 milyon TL’yi geçti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüs salgınının başladığı ilk günlerde açıkladığı yardım kampanyasına ilişkin konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, “İl yönetim kurulumuz 300 bin TL’lik, ilçe başkanlarımız 150 bin TL’lik, Büyükşehir grubumuz 46 bin TL’lik bir destekte bulundular.  Belediye başkanlarımız maaşlarını verdiler. Meclis üyelerimiz katkı sundular. Teşkilatımızın 600-700 bin TL’ye ulaşan bir katkısı var. İzmir’de rakam 50 milyon TL’lere doğru gidiyor. Şu an 25 milyon TL’yi aştık” dedi.

Sürekli Erdoğan’ın açıkladığı kampanya için bilgi verdi: İzmir 25 milyon TL’yi geçti!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Egedesonsöz’ün canlı yayınına katıldı ve Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara dair bilgiler veren İl Başkanı Sürekli, partisinin kongre süreci üzerinden açıklamalar yaptı. İlçe başkanlıkları noktasındaki değişimi vurgulayan Başkan Sürekli, teşkilatın olağanüstü dönemdeki faaliyetlerini özetledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve kentte iktidar konumunda olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) temsilcileriyle yaşanan polemikleri değerlendiren AK Partili Sürekli, yer yer sert eleştirilerde bulunurken zaman zaman da yapıcı mesajlar verdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) oylanan ve kabul edilen ceza infaz düzenlemesi ve sağlıkta şiddet yasasına ayrı bir parantez açan Sürekli muhalefetten gelen eleştiriler hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından salgının ilk günlerinde başlatılan “Biz bize yeteriz Türkiye’m”  kampanyasıyla ilgili İzmir özelinde bilgi veren Sürekli önemli açıklamalar yaptı. Sürekli ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü dayanışma seferberliğini de olumlu bulduğunu açıkladı.

Sürekli, isim vermeden mevkidaşı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in açıklamalarına da cevaplar verdi.

İZMİR’DE 12 İLÇEDE DEĞİŞİM VAR!
Genel merkezin, İzmir’deki 12 ilçede değişim kararı verdiğini aktaran Sürekli, “12 ilçemiz değişim oldu. 7 tanesinde yeni ilçe başkanı adaylarımız delegenin önüne çıkacaklar tespit edilmişti. Diğer 5 ilçenin de mülakatları devam ediyordu. Böyle olunca genel merkezimiz bir karar aldı. 7 ilçemizde adaylar belli olmuştu. İkili bir görüntü ortaya çıkmıştı. Mevcut ilçe başkanlarımız bizlere geldiler, ‘ikili bir yapı oluşuyor, süreç normal olsaydı biz görevi devretmiş olacaktık, işlerin verimli hale gelmesi için kongrede devredeceğimiz görevi şimdiden verebiliriz’ dediler. Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye’de de örnekleri var, bu böyle oldu. Uygulamaya konuldu. Biz İzmir olarak biraz yavaş gittik. Görevi devreden arkadaşlarımız o kadar iyi çalışıyorlardı ki, ama yine de onlar öyle istedi. Mülakatı yarım kalanlar ilçeler ise kongre süreci devam ettiğinde belirlenecek” dedi.  

ÇALIŞMALARIMIZI İKİ YÖNLÜ YÜRÜTÜYORUZ
Hem vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını hem de rutin teşkilat faaliyetlerini yürüttüklerini söyleyen Sürekli, “İki yönlü çalışmamız var. Mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaçları var. 65 yaş üstü ve 20 yaş altında sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Sıkıntıya düşenlere kaymakamlıklarımız aracılığıyla ayni ve nakdi yardımlar yapıyoruz. Bunların takibi yapılıyor. Mahalle başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız süreci götürüyor ve aksayan yerleri bize iletiyorlar. Ayrıca rutin teşkilat faaliyetlerimiz devam ediyor. Online olarak sürdürüyoruz. Üyelerimizi arıyoruz. Şehit yakınlarımızı aradık. Muhtarlarımızı da arıyoruz. İlçelerimiz iletişim hattı oluşturdular. Bunları üyelerimizle ve hemşehrilerimizle paylaştılar. Talepleri oralardan takip ediyorlar. İl yönetimi olarak da acil iletişim hattı kurduk” diye konuştu.

ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM
İnfaz yasasının kabul edilmesi ve 90 bin civarında mahkumun serbest bırakılmasına değinen Sürekli, “İnfaz yasası, bu bir af düzenlemesi değil. Kamuoyunda da açıkça anlatıldı. İnfaz süreleri 1/2’ye getiriliyor. Toplumun gereksinimlerine göre daha önce de bu düzenlemeler yapılmıştır. Bu koronavirüs sürecinde değil 1 yıldır gündemdeydi. Sağlıklı, derin bir çalışmayla bakanlık bunu 1 yıldır planlıyordu. Salgın gelince bu hızlandı. 90 bin mahkumun dışarı çıkmasını gerektiren bu gelişme için hızlı olmak gerekiyordu. Terör suçları kapsam dışıdır. Bundan önce de böyleydi. Tüm infaz düzenlemelerinde belli suçlar kapsam dışında bırakılır. Cinsel suçlar kapsam dışında… Geçmiş uygulamalarda rutin olan gelişme hayata geçirildi. Eleştirilere katılmıyorum. Milletvekilliğim dönemimde adalet komisyonunda görev aldım, benzer tartışmaları yaşadık. Güzel çalışmalar yapıldı. Verimli bir çalışma oldu, toplumumuza hayırlı olsun” dedi. 

YASA ÇIKTI AMA GÖNLÜM SAĞLIKTA SIFIR ŞİDDET İSTİYOR!
Sağlıkta şiddet yasasına dair de konuşan Sürekli, “Çok isabetli bir çalışma. Ben TBMM’de bu kanuna oy veren bütün vekillere teşekkür ediyorum. Milletvekiliyken İzmir’de sağlık çalışmalarını da takip ediyordum. AK Parti’nin gündemindeydi ama çok yoğun bir süreç var. bu süreçle çakışınca hızlandı ve çıktı. Bu AK Parti’nin her zaman gündemindeydi. Bu konudaki eleştirileri haksız buluyorum. Bu konuda herkes hemfikirdir ama partimizin gündeminde hep vardır. Şiddet vakaları bu yasanın etkisiyle azalacaktır. Cezalar ertelenmeyecek, yapan cezasını çekecek ama gönlüm bu olaylar hiç yaşanmasın. Sağlık çalışanlarına şiddet kabul edilebilir mi? Hasta yakını haklıdır, anlamak lazım ama sağlık çalışanlarını da düşünmek lazım. Gönül istiyor ki yasa çıktı ayrı bir konu ama sağlıkta sıfır şiddet olsun. Şiddet oluyorsa da sıfır tolerans” açıklamasında bulundu.

İZMİR VERİLERİNİ SUNDU, ‘DÜNYADA EN İYİ MÜCADELEYİ TÜRKİYE VERİYOR’ DEDİ!
Salgınla ilgili her geçen gün veriler kamuoyuna sunulurken İzmir’in merak edilen durumuna dair bilgi veren Sürekli, “İzmir’de şükürler olsun ki çok iyi durumdayız. Türkiye’de de iyi durumdayız. Vaka sayıları niye fazla artıyor? Test sayısına bakalım, 500 binlere ulaştık. Günde 40 bin test yapılıyor. Çin’i bir kenara koyuyorum. Çin’de ne olup bittiğini kimse anlamadı. Bu salgın bittikten sonra o ayrı bir konu. Çin’i ayrı tutuyorum. Japonya ve Güney Kore mücadele konusunda göze çarpıyor. Bu iki ülke başarılı çalışmalar yaptı. Japonya ada ülkesi, öyle olunca kolay. Güney Kore’de daha önceki virüs krizinden tecrübeli… Bunlar dışında dünyada en iyi mücadele Türkiye’de yapılıyor. En iyiler arasında Almanya var. 0.40 ölüm oranı ile başladılar. Şimdi 2 buçuklara geldi. Türkiye 2.15 ile başladı, 2.25 olduk. İstikrarlı bir çizgi... Gönül istiyor ki 1 kişiyi bile kaybetmeyelim. Duamız, niyazımız bu yöndedir. Bu süreçte kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çok başarılı mücadele yaptık” ifadelerini kullandı.

İZMİR’DE İYİLEŞEN SAYIMIZ HIZLA ARTIYOR
Sürekli sözlerini sürdürdü ve “Ülkemize virüs geç geldi. Burada başarılıydık. Ocak’ın ilk haftasında bilim kurulu oluşturduk. Böyle bir dünya yok! Böyle uygulama dünyada yok. Bu süreçte bilim kurulunun çok faydalarını gördük. Sınırda özel önlemler alındı. İran’da olaylar patlak verince sınır kapatıldı. Virüsün hızla yayıldığı ülkelere uçak seferleri iptal edildi. 11 Mart itibariyle ilk kaydımız verildi. Sonrasında çalışmalar başarıyla yürütüldü. Test sayısı fazla olduğu için vaka sayısı fazla gelebilir. Kimle kıyaslayacaksınız? Almanya ile kıyaslayacaksınız. Devletime, hükümetime güvenimden dolayı bu beyanı ifade ediyorum; dünyada en başarılı mücadele sergileyen ülkelerin en başındayız. İzmir’de de başarılı çalışmalar yürütülüyor. Salgının merkez üssü maalesef İstanbul! İstanbul’da da böyle bir sayıyla karşılaşmak istemezdik ama dünyanın metropolleri arasında olduğu için görüyoruz. Türkiye’deki vakaların yüzde 60-70’i İstanbul’da… İzmir’de 100 binde 25’in alt noktalarındayız. Vefat sayımız az. İyileşen sayımız hızla artıyor. 424 vatandaşımız sağlığına kavuştu. Belki daha çok! İyileşen nasıl elde ediliyor? 3 tane testten negatif sonuç alan iyileşmiş sayılıyor” açıklamasını yaptı.

YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANIMIZ GEÇEN HAFTA YÜZDE 60’LARDAYDI, ŞİMDİ YÜZDE 50’LERDE!
İzmir’deki sağlık kurumlarının yoğun bakım yatak sayılarından örnekler veren Sürekli, “ Kentimizde yoğun bakım yatak sayısının toplamı bin 241’dir. Yapılan teknik çalışmalarla bu bin 600- bin 700’leri buluyor. Biz valiliğimizle sık sık görüştük, B-C-D planlarımız da hazır. Belediye Başkanımız da teklifte bulundu. ‘Kültürpark ve fuar alanını kullanabilirsiniz’ dedi. Onu değerlendirmeye aldılar. Ama çok şükür biz A planında kalacağız. Yoğun bakım yatak sayıları geçtiğimiz hafta yüzde 60’lardaydı, şimdi yüzde 50’lerde… Koronavirüs dışında da yoğun bakımda olanlar var. Ondan dolayı bu doluluk var. Şu an gelinen rakam çok başarılı, yüzde 50! Ayrıca diğer servislerde de doluluk yüzde 50 seviyesinde. Hastanelere yatış oranları düştü, müracaatlar düştü. İzmir’de şu anda 4 bin test yapılıyor. 50 bine ulaştık ve geçtik. Pozitif vaka oranları azaldı. Günlük yapılan testlerde yakalanan pozitif oranı yüzde 13’tü, dün yapılan testlerde yüzde 5.2! Çok şükür. Bu bizi rehavete düşürmesin. Evde kalacağız, yasaklara, sosyal izolasyona uyacağız. Bu hastalığı yeneceğiz. Yine işimiz bitmiyor. Bu süreç sonrasında ikinci dalga olmaması için çok dikkatli olacağız. Bekleyeceğiz ve sonrasında hasret gideceğiz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun cumhurbaşkanımızı, sağlık bakanımızı ve mücadeleyi sürdüren herkesi takdir etmelerini, teşekkür etmelerini, onur ve gurur duymalarını istiyoruz. İzmir’de bazı gelişmeleri şaşırarak izliyorum. ‘Dünya örneklerine bakalım’ diyorlar. ABD’de parası olmayana hizmet yok, İtalya’da millet huzurevinde. Türkiye bakacağız Türkiye’ye!” dedi.

BİZ İL BAŞKANLARI OLARAK BİLGİ ALIYORUZ, SOYER NİYE ALAMASIN?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, ‘Süreçle ilgili bilgi alamıyorum’ çıkışının sorulması üzerine konuşan Sürekli, “Süreç tam anlamıyla herkesin gözü önünde, şeffaf yürütülüyor. Sağlık bakanımız gerekli açıklamaları yapıyor, il müdürümüzün de açıklama yapma durumu yok. Biz kendisinden bilgi alıyoruz. Bu kapsamda İzmir’deki il başkanlarımızı davet ettim, kırmadılar, sürecin başında bilgi aldık. En ayrıntılı detayları konuştuk. Sürecin başıydı. Müdürümüz tüm rakamları il başkanlarıyla paylaştı. Müdürümüzün telefonunu başkanlar aldı, ‘istediğiniz zaman arayın’ dedi. Veysel başkanımız arayıp bilgi alıyormuş. Ben günde 3 kere sağlık müdürünü arıyorum. Biz siyasiyiz, biz bilgi aldıktan sonra Sayın Soyer niye bilgi alamasın? Büyükşehir Belediyesi’nde bazı bürokratlar da il müdürlüğüyle koordinasyon halindeler ve güzel çalışmalar yapıyorlar. Bunu Soyer biliyordur herhalde! Burada bir çelişki var. Soyer yerel basına konuşurken sıkıntı olmuyor ama ulusal basında yaptığı açıklamalarda farklılık ve sıkıntı var. Niye böyle oluyor? Anlamıyoruz. O kanallara çıkınca farklı oluyor herhalde. Ulusal kanala çıktığı gün yerel bir kanala da çıkmıştı. Yerelde sıkıntı yoktu, orada ‘hesap soracağız’ dedi, anlayamadık!” açıklamasını yaptı.  

MAALESEF SÜREÇ SİYASALLAŞTI! BU REKLAM DEĞİL DE NEDİR?
Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma kampanyasında kolilerin ihtiyaç sahiplerine değil de CHP’lilere götürüldüğünün ve sürecin siyasallaştığının iddia edilmesi sonrasında konuşan Sürekli, “Maalesef, üzülerek görüyorum ki siyasallaştı! Bunu yapan da Büyükşehir Belediyesi! Bazı ilçe belediyelerinde de görüyoruz. En bariz örneğini geçen hafta yaşadık. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yardımlarda başkanın ismini giyen gönüllü grubunu gördük. Gönüllü gurubu her yerde olabilir. Ama millet gönüllüsü, İzmir gönüllüsü yazılabilir. Bu reklam değil de nedir? Bu bir reklamdır. Her gün kamuoyuna bültenler geçiliyor, reklam kokan görüntüleri görüyoruz. Bunlar gizli olur. Kaymakamlar, vefa gurupları, Kızılay yardım yapıyor. Bunlar sistematik gidiyor. Ben bazen valilikten alıyorum kamuoyuna paylaşıyorum, bilsin herkes. Kamuoyuna bilgilendirme yapılır ama siyasi olmaz. Bizim inancımız gereği de bunlar gizli olmalıdır. Geçmişte bizi eleştiriyorlardı, biz gizli yapıyorduk. Bu süreçte bunun fazlaca reklama alet edildiğini üzülerek tespit ettik. Bu sabah da bana geldi: bugün Tire’de TOKİ Mahallesi’nde büyükşehir ekipleri yardım dağıtıyordu. İlçe başkanımızın bize aktardığı, ‘kendi üyelerine, kendine yakın görüşlü insanlara dağıtıyorlar’ dedi. Bugün yazdı ilçe başkanı. Bayındır’da geliyorlar dezenfektan, maske dağıtımı yağıyor. Mahalle başkanımız istiyor, hayır listede yok diyorlar. Buca’dan, Konak’tan bilgiler geliyor. Bunlar olmasın! Yardımlar gizli yapılmalıdır. Gerçekte ihtiyaç sahibine görüşü ne olursa olsun yapılmalıdır” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYELERİNE AYRIM YAPILDIĞINI DEFALARCA DİLE GETİRDİK!
Cumhur İttifakı’nın iktidarda olduğu ilçelerin belediyeleriyle Büyükşehir Belediyesi’nin ilişkisinin sorulması üzerine konuşan Sürekli, “Büyükşehir ile Cumhur İttifakı belediyelerimizin ideal bir koordinasyonu olmadığını biliyoruz. Ayrımcılık yapıldığını defalarca dile getirdik. Bu süreçte de beraber bir çalışmanın olmadığını gözlemliyoruz. Büyükşehir çevre ilçelerde 40 bin maske dağıttık dedi. Bizim Bayındır Belediye Başkanımız Uğur Demirezen 40 bin maske sadece ben dağıttım dedi. Bizim belediyelerimiz de çok güzel hizmet yapıyorlar ama reklam yapmıyorlar. Doğrusunu yapıyorlar. Gerçekleri halk bilsin. Büyükşehirler içinde en son maske dağıtan belediye İzmir’dir. Bizim açıklamalarımız vardı, ona benzer bir çözüm bulmuşlar. Nihayet dedik!” açıklamasını yaptı.

SÜRECİ EN AZ SIKINTIYLA ATLATACAĞIZ, BİRİNCİ UNSUR CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİDİR!
Kamuoyunda maske bulmanın zor olduğu yönündeki hakim görüşe değinen Sürekli, “ İlk önce merkeze geldi, sonrasında çevre ilçelere gitti. Bergama ilçe başkanımız bizi aradı. Sürece hemen müdahale ettik. Bugün itibariyle Bergama’da da maskelerin tamam olduğunun bilgisi geldi. İlk günlerde aksamalar olabilir. Bunlar münferittir. 3-4 gün içince sistem rayına oturuyor, müsaade edin. Dünyada mücadele konusunda en iyi ülke biziz! Koronavirüs sürecini en az sıkıntıyla anlatacağız. Birinci unsur cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin liderimiz Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında mükemmel şekilde işlemesidir, ikinci unsur da milletimizdir. Biz sıkıntılı süreçlerde dayanışmayı biliyoruz. Sistemin faydalarını da bu süreçte birlikte yaşadık. Çok hızlı kararlar alınıyor. Biz bunları deprem felaketlerinde de yaşamıştık, koronavirüs sürecinde de gördük. Çok hızlı kararlar alıyoruz” diye konuştu.  

ELE ELE VEREBİLİRİZ, ONLAR MASKEMATİKLE BİZ PTT, ECZANELER İLE DAĞITALIM!
Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin metro istasyonlarında maskematikler yerleştirmesiyle ilgili de, “Onlar metroda maskematikle, biz PTT ile eczane ile ulaştıralım. Burada merkezi hükümet ve yerel iktidar el ele vererek çalışabiliriz. Yapılan büyük hizmetlere laf söylemek kamu vicdanında karşılık bulmaz. Bize de talepler ve şikayetler geliyor. Ben il sağlık müdürlüğüne de ilettim. İlçe müdürlüklerine gereken talimatı verdi” dedi.  

BAYRAMDA GERÇEKTEN BAYRAM YAPACAĞIZ!
Salgın özelinde konuşan ve biteceği tarihe dair kişisel düşüncesini paylaşan Sürekli, “Pik noktasını bulmak üzere olduğumuzu bakanımız açıkladı. Dünya örneklerine bakarak şahsi görümü söylüyorum 15 gün içinde vakaların azaldığını göreceğiz. Salgını kontrol altına alacağız. Biz bayramda gerçekten bayram yapacağız. Bayram itibariyle bu önlemlerin yavaş yavaş gevşetilebileceği inancındayım. Tüm bilgilere sahip olanlar hükümetimiz, yetkililer, uzmanlar ve bilim kurulu bu kararı verecektir. Ama ikinci dalgaya yakalanmamak lazım! Bir kısım tedbirler gevşetilecektir. Küçük esnafımız sosyal mesafe kurallarını uygulayarak gevşetilecektir” açıklamasını yaptı.

KAMPANYA İÇİN İZMİR’İN PAYINI AÇIKLADI: RAKAM 25 MİLYONU GEÇTİ, 50 MİLYON TL’YE DOĞRU GİDİYOR!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı destek kampanyasına dair İzmir özelinde bilgiler veren ve “Bizim teşkilatlarımız kendi içinde çalışmalar yaptı” diyen Sürekli, “İl yönetim kurulu 300 bin TL’lik, ilçe başkanlarımız 150 bin TL’lik, Büyükşehir grubumuz 46 bin TL’lik bir destekte bulundular.  Belediye başkanlarımız maaşlarını verdiler. Meclis üyelerimiz katkı sundular. Teşkilatımızın 600-700 bin TL’ye ulaşan bir katkısı var. Bize ulaşan ve bildiğimiz bu! İzmir’de odalarımıza, spor kulüplerimize, hayırsever iş adamlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkürler sunuyoruz. Ben 20-25 milyonlardan bahsediyordum. Gerçekten bazen öyle rakamlar geliyor ki çok seviniyoruz. İzmir’de rakam 50 milyon TL’lere doğru gidiyor. Şu an 25 milyon TL’yi aştık” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN KAMPANYASINI OLUMLU BULUYORUZ!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Biz varız’ adı altında yürüttüğü dayanışma seferberliğine değinen Sürekli, “Herkes kendi çerçevesinde yardımlarını yapıyor. Büyükşehir Belediyesi de dayanışma kampanyası yaptı. Hayırseverler onlara da destek oluyorlar. Bunun öncesinde cumhurbaşkanlığımızın başlattığı ‘Biz bize yeteriz’ kampanyası oldu. En öncelikle kampanya bu! Devletin cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan bir kampanya… Gönül isterdi ki bu kampanyaya MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, MHP teşkilatları, il başkanı Veysel Şahin katkıda bulunurken diğer partiler de bulundu. ‘Biz bize yeteriz’ kampanyası lokomotiftir! Biz burada üzülerek MHP dışındaki partilerin yardımcı olmadıklarını görüyoruz. MHP’ye teşekkür ediyorum. Büyükşehir’in ve başka kurumların başlattığı kampanyaları da olumlu buluyoruz” ifadelerini kullandı.

 
SMA hastası 17 aylık bebek virüsü yendi
 
İzmir dahil 31 şehre giriş-çıkış yasağı uzatıldı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Att 19 Nisan 2020 Pazar 07:47

Sayın başkan önce sağlıkçılar aleyhine atıp tutan Zonguldak valisini görevden alın.sonra da işe gelmeyip onlara zorluk çıkaran ve sağlıkçıları kendi kaderine terk eden kaymakamları izmirden gönderin ki;samimiyetinize inanalım.

Yorumu oyla      7      3  
kimler kaldı içerde 19 Nisan 2020 Pazar 04:24

Kimleri saldınız, kimler kaldı içeride? Nereye vereceksiniz topladığınız bağışları? Daha önceki bağışları kime verdiniz? Bütün devletler vatandaşına para veriyor, siz neden bağış topluyorsunuz? Millet maske bulamazken dışarıya maske göndermek kimin aklı? Milletin parasıyla yapılan maskelerde neden bayrağımız değil de CB forsu var?

Yorumu oyla      5      3  
Candan 18 Nisan 2020 Cumartesi 21:50

Neyse ki!! Halk kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Topladiginiz milyonlar birilerinin sıfırlama operasyonu olabilir. Izmir de hiç bir halt etmediniz. Kendi üyeleriniz bile büyükşehir belediye başkanına dualar ediyor.

Yorumu oyla      4      3  
Z.B 18 Nisan 2020 Cumartesi 19:26

Oh be nihayet. Sayın SÜREKLİ'nin İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik bu tavrı bence çok önemli. özellikle şu sıkıntılı dönemde özlediğimiz bir yaklaşım. Korona virüsü hiç bir ayrım yapmadan insanlara zarar veriyor. NOKTA

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir siyasetinde sert rüzgarlar: MHP'den CHP'li Bakan'a 'yancı parti' yanıtı!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın ...
CHP'li Polat'tan AK Parti'ye 'İzmir verileri' eleştirisi!
CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, AK Parti’li İzmir Milletvekilleri ...
AK Parti Kadın Kolları'ndan Soyer'e 'kadın sığınma evi' eleştirisi!
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis ...
 
CHP’li Kılıç: Zeliha’nın sesini duyalım ama ölmeden önce!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, eski ...
Başkan Sürekli'den 'korona' verileri: İzmir'de son durum ne?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; koronavirüsle mücadelede ...
Yücel'den Soyer'i eleştiren AK Partililere tepki: Suçlu arıyorsanız aynaya bakın
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ...
 
Sürekli'den Soyer'e hizmet çıkışı: Arife tarif gerekmez
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan İzmir Büyükşehir ...
Bakan Çavuşoğlu: 'Ortak Bildiri' kabul edildi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ...
CHP’li Arslan’dan Kaya’ya ‘sosyal yardım’ salvosu: Kişi kendinden bilir işi!
AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Atila Kaya’nın İzmir Büyükşehir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva