HABERLER>SPOR
18 Eylül 2017 Pazartesi - 11:59

Süper Lig taraftar görsün! Kim tutar Göz-Göz'ü!

Göztepe, bu sezon seyircisiyle buluştuğu ilk maçta Gençlerbirliği'ni 3-2 yenerek 10 puanla adını 3'üncü sıraya yazdırırken, Bornova Stadı'nda hem futboluyla hem de taraftarıyla adeta şov yaptı.

Süper Lig taraftar görsün! Kim tutar Göz-Göz ü!

Geçen sezondan sarkan cezası yüzünden Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında seyirci desteğinden yoksun kalan sarı-kırmızılıların taraftarıyla buluşması görkemli oldu. Tribünleri dolduran 10 bine yakın Göztepeli, takımlarının 10 yıl önce amatör kümeye düştüğü dönemde yazdıkları İsyan Marşı'nı ilk kez Süper Lig'de söyledi. Başlama düdüğü ile birlikte atkılarını açıp marş söyleyen binlerce taraftarın sesi kulakların pasını sildi.

Bu arada futbolcuların sahaya çıktıkları anda tribünlerdeki coşku yüzünden yaşadıkları şaşkınlık da gözlerden kaçmadı. Kariyerinde Porto, Sevilla ve Sporting Lizbon gibi kalburüstü takımlarda forma giyen kaleci Beto, seremoni sırasında iki kolunu yana açarak taraftara duyduğu hayranlığı ifade ederken, Traore, Scarione ve Castro da şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Bu arada İzmir'de ilk kez seyirci karşısına çıkan Teknik Direktör Tamer Tuna da taraftarlara övgüler yağdırdı. Genç teknik adam, "İnanılmaz bir ambians vardı. Maç başında tribüne çıkıp taraftarlarla birlikte İsyan Marşı'nı söyleyesim geldi" diye konuştu. Müthiş bir destekle Gençlerbirliği karşılaşmasına başlayan Göztepe, taraftarın şovunu güzel futboluyla süsledi. Üst üste Trabzonspor ve Osmanlıspor galibiyetleriyle özgüvenleri tavan yapan sarı-kırmızılı futbolcular, Gençlerbirliği engelini de kayıpsız geçip zirve yarışına ortak oldu. Maç sonunda mutluluklarını bütün tribünle paylaşan teknik ekip ve oyuncular alkış yağmuru ile stattan uğurlandı. Bu sezon transfere yaklaşık 20 milyon euro harcayan Başkan Mehmet Sepil'in sevinci de görülmeye değerdi. Karşılaşma sonunda takımını ve taraftarını ayakta alkışlayan Sepil, "İnanılmaz mutluyum. Hem takıma hem bizi destekleyenlere teşekkür ediyorum. Taraftarımıza hayranım, onlarsız hiçbir şeyin tadı olmuyor. Umuyorum bir daha seyircisiz maç oynanmaz" dedi.

TUNA TEMKİNLİ
Göztepe'nin başında çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Teknik Direktör Tamer Tuna, Gençlerbirliği galibiyetinden sonra temkinli açıklamalar yaptı. Taraftarın önünde rakiplerini 3-2 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tuna, "İlk 5 haftada 10 puan çok önemli. Fakat bizim hedefimiz kesinlikle ligde kalıcı olmak. Tek düşüncemiz iyi futbol oynayıp taraftarımızın takdirini toplamak" diye konuştu. 

Sergilenen başarılı performansa rağmen takımda aksaklıkların bulunduğunu dile getiren genç teknik adam, "Öncelikle çok adamla hücumu düşünürken, savunma güvenliğini geri plana atıyoruz. Bu da gereksiz goller yememize neden oluyor. Pas yüzdemizi ise artırmamız şart. Geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Daha fazla çalışmalıyız. Zamanla tüm eksikliklerimiz kapanacak ve daha iyi bir görüntü sergileyeceğiz" dedi.


BORNOVA STADI'NA TAM NOT
Süper Lig'de Göztepe ve 1. Lig'de Altınordu'nun iç saha maçlarını oyandığı Bornova Stadı, yeni görüntüsüyle tam not aldı. Sarı-kırmızılı ekibin Süper Lig'e yükselmesiyle inşaasına başlanan 3 bin 656 kişilik kuzey kale arkası portatif tribünü Gençlerbirliği karşılaşmasıyla hizmete açıldı. Sarı-kırmızılı taraftarların tamamen doldurduğu kale arkası tribünü güzel görüntüler oluştururken, stadın atmosferini de oldukça değiştirdi. Bornova Stadı'nın kapasitesi kale arkasının eklenmesiyle tompal 9 bin 705 kişiye yükseldi. 

JAHOVİC & TAYFUR DURDURULAMIYOR
Göztepe'nin geçen sezonki kadrosunda da yer alan golcü Adis Jahovic ve kanat oyuncu Tayfur Bingöl, rakip takımların kabusu oldu. İki futbolcu art arda oynanan Trabzonspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği maçlarını boş geçmedi. 3'er kez fileleri sarsan Jahovic ve Tayfur'un muhteşem performansı İzmir temsilcisine 9 puan getirdi. Toplam 10 gol atan sarı-kırmızılılarda Scarione 2, Ghilas ve Castro da 1'er kez ağları sarstı. (DHA)

 
Mardin'den acı haber geldi: 1 şehit
 
CHP Menemen’de Başkan Şahin güvercin uçurdu... Muhalefet ne yaptı?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şirinyerli 18 Eylül 2017 Pazartesi 15:00

HELAL Göz Göz.Gözümüz bebeği İzmirimizin gururu Göztepemiz.Helal sana...

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe maçında pankart krizi! Açıklama geldi!
Göztepe-Gençlerbirliği maçına yaşanan pankart krizi damga vurdu. Karşılaşmanın ...
Rakip tanımıyor: Göztepe kasırgası!
Süper Lig'de Göztepe fırtınası esmeye devam ediyor. Üst üste Trabzonspor ve ...
Altınordu mest etti
TFF 1'inci Lig'de üst üste aldığı 2 mağlubiyetin ardından deplasmanda ...
 
Karşıyaka kahroldu
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona 1 galibiyet, 1 beraberlikle başladıktan ...
Bucaspor evinde kabus yaşıyor
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Bucaspor, ...
Menemen'den zirveye damga
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Kocaeli Birilikspor ve Sarıyer'in ardından ...
 
Pınar Karşıyaka idare etti
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi ev sahibi olduğu ...
Altay tat vermedi
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde Şanlıurfaspor'la 1-1 berabere kalarak ...
Büşra'nın sesine THY ses verdi
RİO Olimpiyatları’nda Paralimpik Oyunlar’a katılarak Türkiye’yi temsil ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva