HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Mayıs 2020 Cuma - 22:58

Soylu'dan Kayalar'a sert tepki: Beceremedikçe çaresizce debeleniyorsun!

Eski Menderes Belediye başkanı Bülent Soylu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'a zehir zemberek sözlerle yüklendi. Soylu açıklamasında, " Ya suçluluğun seni öfkelendiriyordur ya da beceremedikçe çaresizce debeleniyorsundur" dedi.

Soylu dan Kayalar a sert tepki: Beceremedikçe çaresizce debeleniyorsun!

EGEDESONSÖZ- Bir önceki dönem Menderes Belediye başkanı Bülent Soylu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın, kendisinden önceki belediye icraatlarını gündeme getirmesinin ardından, bir açıklama yaptı. Soylu, Kayalar'a sert sözlerle yüklendi ve " Eğer hizmet edemiyor, hata yapıyor, hata yaptıkça önceki dönemlere adapsızca ;edepsizce saldırıyorsan bu işte bir iş var demektir. Ya suçluluğun seni öfkelendiriyordur ya da beceremedikçe çaresizce debeleniyorsundur. Demem o ki hizmeti çöp tesisinden ibaret sandığı halde çöp toplamaktan sinek ilacı dahi atmaktan aciz bu şahıs belediyecilikle ilgili karşılaştırma yapacak durumda dahi değildir" dedi.

Bülent Soylu'nun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Menderes Belediye başkanı bugün  bazı basın yayın organlarına yaptığı açıklamada hiç bir şekilde müdahil olmadığım bir tartışmanın içine ismimi dahil ederek dönemim belediyeciliğini ağzına alarak zannediyorum ki arkasında durmakta zorlandığı yanlışı örtmeye çalışmış.Öncelikle dile getirdiği “Camii’de canlı yayın yaptılar.” olayını kendisine hatırlatayım. Herhalde kendisinin de çok iyi bildiği bu olayı unutmuş. Dönemimin nice hizmetlerinden biri olan Gazipaşa Mestanlı Camii’mizin yapımı olay zamanında henüz tamamlanmamıştı,işçiler hale içinde çalışıyordu ve camii ibadete açılmamıştı bu bir. Röportaj camii önünde gerçekleştirilecekti ancak ani bastıran yağmur sebebiyle apar topar içeri alınmasına karar verildi bu da iki. Bunuda halen yanında çalışmakta olan ve olayın en yakın tanığı olan arkadaşımızdan öğrenebilir.Kaldı ki ben ve dönemim yaptığı doğrunun ve yanlışın arkasında durabilecek adapta insanlar olduğumuzdan konu ile ilgili açıklamamızı yaptık, ortada yanlış anlaşılan bir durum var ise bunu üstlenmesini bildik. Eğer hizmet edemiyor, hata yapıyor, hata yaptıkça önceki dönemlere adapsızca ;edepsizce saldırıyorsan bu işte bir iş var demektir. Ya suçluluğun seni öfkelendiriyordur ya da beceremedikçe çaresizce debeleniyorsundur. Demem o ki hizmeti çöp tesisinden ibaret sandığı halde çöp toplamaktan sinek ilacı dahi atmaktan aciz bu şahıs belediyecilikle ilgili karşılaştırma yapacak durumda dahi değildir. 

Adımı ve hizmetlerimi arkasında duramayacağınız hatalarınıza, 24 saat de 24 yalan politikanıza bir daha malzeme yapmamınızı pis ve kokuşmuş idarecilik anlayışınızın içine ismimi karıştırmamanızı tavsiye ederim. Ha hata yapmak sizin fıtratınız ise buyurun kendi pisliğinizde kendiniz boğulun.
Kamuoyuna ve adımı anan tüm şahıslara duyurulur.

 
Bakan Dönmez: Libya'da petrol arama faaliyetlerimize 3-4 ay içerisinde başlayabileceğiz
 
Trafik kazası sanıldı, cinayet çıktı!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bir çalışan 31 Mayıs 2020 Pazar 22:29

İlk öncelikle sayın kayalar geldiğiniz gün çıkarttığınız binlerce işçinin hesabını veremiyeceksiniz heleki haklarını süründürerek verdiniz.yapılan hizmetleri yıkıp döktünüz bu mu hizmet anlayışınız elinizin altında çalışanlarınızın nasıl insanlar olduğunu bütün MENDERES biliyor egolarınızda boğulun siz siyasetin “s”ni bilmezken hizmetten söz etmeniz ve bülent soyluya laf söylemeniz ne kadar aciz olduğunuz anlamına geliyor

Yorumu oyla      2      3  
Deniz 31 Mayıs 2020 Pazar 20:28

Kaybederse Menderes''i mi İzmir''i mi ne terkedecekti sn. Soylu ne oldu hala buralarda galiba? Hizmet için seçiyor insanlar sizi başkan olunca çıkarlarına göre hareket etmeyen hakkı savunan, şimarmayan başkanlar istiyor... İnsallah Mustafa bey iyi bir yönetici olur...

Yorumu oyla      2      3  
Menderesli 31 Mayıs 2020 Pazar 19:58

Sağduyu ile durup düşünmeden buna taraf olmak Menderes'i düşünmeyenlerin işidir. Soylu'nun hizmetlerine bakın. Bahsettiğiniz konserler halk için yapıldı, burada eleştirenler de o konserlerde göbek atıyordu. Konserler sayesinde ilçemizin adını bilmeyenler koşup geldi, ilçeyi tanıdı. Soylu döneminde Menderes'in aldığı göçe bakmak bile yeterli aslında. "olmamış, parası verilmemiş, borç varmış" laflarıyla hareket ediyorsunuz. Belge yok, kayıt yok... Bir yılda Kayalar döneminde neler OLMUŞ bir de ona bakın. Sorun bakalım neler satılMIŞ, kimler tarafından neler alınMIŞ... Bilmeyen, duymayan kalmadı sanıyordum ama sanırım hala bazı Menderesliler bundan bihaber...Lütfen kimseyi değil ilçenizi düşünün... Sonrası hüsran olacak...

Yorumu oyla      2      3  
Tolga ırkdaş 31 Mayıs 2020 Pazar 19:41

Akrabasını özel kalem yapıp belediyeyi onun lafıyla yönetmeye çalıştığı yetmediği gibi şimdi de çamur kampanyası başlattı galiba.kabul etsin artık BE CE RE Mİ YOR SU NUZ !

Yorumu oyla      2      3  
Mihdiye 31 Mayıs 2020 Pazar 19:30

Bülent soyluyu seviyorum sonsuza kadar destekliyorum

Yorumu oyla      2      3  
Bir çalışan 30 Mayıs 2020 Cumartesi 23:33

Sizin doneminizide biliyoruz soylu bey sayın Kayalar hala sizin sibel can a murat boz a saat kulesine palmiye ağaçlarına zimmetinize geçirdiğiniz milyon tl lere çare bulmaya çalışıyor devlet ödeneği almadan mafyayla yan yana yürümeden bunları yapmaya çalışıyor merkezi hükümeti arkana alıp bişiyler yapmış olabilirsin ki yaptıklarında hiç birisinin parası verilmemis boş boş sallıyorsun sen once adam ol da verdiğin sözü tut bir oy la bile kaybedersem giderim demiştin menderes i eleştirecek biri varsa emin ol bu kişi kesinlikle sen degilsin

Yorumu oyla      2      3  
mehmet soylu 30 Mayıs 2020 Cumartesi 23:00

sizin bir lafınız vardı sayın soylu ozaman ilçe baskanım sayın Mehmet İmre bizim ilçe Baskani Sayın Ahmet PALA dı onla Mehmet imre cevap vericek siz hangi mevkii ile siyasetteki ahlakı siz bozdunuz onun kanıtı camide siyaset ayakkabıla girdiniz cünetbey camii ni restore ettiniz belediyenin logolı bayraklarını astınız.. AZ AHLAK..

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den mültecilere hijyen ve gıda paketi desteği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ...
İlk Cuma’da maske ve seccadeler Bornova Belediyesi’nden
Bornova Belediyesi, Koronavirüs sonrasında kılınacak ilk toplu namazlar ...
Bergama'da iki buçuk ay sonra ilk Cuma namazı
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2,5 aydır ibadete kapalı olan ...
 
Menemen’de koronavirüse geçit yok
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bir süredir ...
Konak Belediyesi'nden hayati bağış
Konak Belediyesi, kan stokları tükenme noktasına gelen ve bağışçı bulmakta ...
Başkan Kayalar: Menderes’te provokeye izin vermeyiz
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, AK Parti Menderes İlçe Başkanı ...
 
Bornova normalleşmeye hazır!
Bornova Belediyesi, ilan edilen normalleşme takvimi çerçevesinde 1 Haziran’dan ...
Çiğli’deki parklarda dezenfeksiyon çalışması
Çiğli Belediyesi tarafından çocuk ve gençleri 3 Hazirandan itibaren haftada ...
Belediye Başkan Yardımcısı istifa etti!
Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Polat görevinden istifa ettiğini duyurdu.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva