HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2019 Salı - 09:19

Soyer'den gece mitingi: Seferihisar'dan başlayan hikaye Türkiye'yi değiştirecek

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin’le birlikte Seferihisarlılarla buluştu. 10 yıldır Seferihisar Belediye Başkanı görevini sürdüren Soyer; “Büyükşehir’den Seferihisar’a daha çok hizmet edeceğiz. İsmail Başkanla birlikte büyük projeler yapacağız. 10 yıldır ben belediye başkanı İsmail Yetişkin ilçe başkanı olarak çok uyumlu çalıştık. Seferihisar’dan başlayan bu hikaye, İzmir’e yayılacak ve oradan da Türkiye’yi değiştirecek.

Soyer den gece mitingi: Seferihisar dan başlayan hikaye Türkiye yi değiştirecek

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısının ardından İzmir’e dönen CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Seferihisar’da CHP İlçe Örgütü tarafından düzenlenen programa katıldı. CHP Seferihisar Adayı İsmail Yetişkin’le birlikte alana gelen Soyer’e, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve parti yöneticileri de eşlik etti.

SEFERİHİSARLILAR BAĞRINA BASTI
10 yıldır sürdürdüğü Seferihisar Belediye Başkanlığı görevinde, Seferihisar’ı dünya markası yapan, ilçede yaşayanların ekmeğini büyüten ve başarılı çalışmalarının ardından CHP tarafından İzmir Büyükşehir Adayı gösterilen Tunç Soyer, Seferihisar’da büyük bir sevgi seliyle karşılaştı. Vatandaşlarla tek tek merhabalaşan ve fotoğraf çektiren Soyer, Seferihisarlılara seslendiği konuşmasında şunları söyledi:

SOYER: SEFERİHİSAR DAHA İLERİYE GİDECEK
Sevgili dostlar insanın evinde olması ayrı bir huzur, mutluluk veriyor. Hiç merak etmeyin, 1 Nisan sabahı daha güçlenmiş, daha önümüz açık ve yepyeni bir ufka doğru giderek kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hep söylüyorum, biz Seferihisar’dan başlayarak bir hikaye yazacağız. Hep dedik ki Seferihisar değişecek, daha güzelleşecek ve ileriye gidecek. Şimdi, İzmir’de daha ileriye gidecek. Arkamıza Türkiye’yi takacağız ve yepyeni bir dünyaya taşıyacağız.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Seçim çalışmalarıyla ilgili de konuşan Soyer; “Artık 50 günden az kaldı. Çok çalışmamız gerekiyor. Boş geçirecek vaktimiz yok. Hedefler, idealler, hayaller bu kadar büyükse çok emek vermek zorundayız. Eğer çok çalışırsak bunların mümkün olacağını biliyoruz. Çünkü Atalarımıza ve çocuklarımıza borcumuz var. 1 Nisan sabahı bayram olmalı ve 1 Nisan’dan itibaren yepyeni bir ufka yelken açmalıyız. Çünkü bu memleket çok daha iyisini hak ediyor” dedi.

GÖZLERİNİZ PIRIL PIRIL
Coşkulu kalabalığa çok çalışacağız diyerek seslenen Soyer, vatandaşların hep bir ağızdan söylediği sloganlar üzerine konuşmasını; “Gözlerinize bakıyorum hepsi pırıl pırıl. Sözler yalan söylemiyorsa, gözler yalan söylemiyorsa kazanacağız” diyerek sürdürdü.

YETİŞKİN’İ REKOR OYLA BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ
Seferihisar adayı İsmail Yetişkin’le 10 yıldır çok büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarının da altını çizen Soyer; “Çok güzel anıları bırakarak geldik bu güne. İsmail Yetişkin’i hep birlikte 1 Nisan sabahı o koltuğa oturtacağız. Seferihisar bu emektar kardeşimle daha ileriye gidecek. Seferihisar’da aday adaylığı süresinde birbirinden değerli arkadaşlarım bu koltuğa talip oldu. Şimdi buradalar görüyorum. Asla onların değeri, kıymetiyle ilgili bir şey değil. Sadece bir kişi aday olacaktı.  Aday adayı arkadaşlarımın emeklerine çok teşekkür ediyorum. Şimdi hep beraber İsmail Yetişkin için çalışacağız, omuz omuza yola devam edeceğiz. Ve rekor oyla İsmail Yetişkin’i Seferihisar Belediye Başkanı yapacağız” dedi.

YETİŞKİN: SEFERİHİSAR’I GÖKKUŞAĞININ RENKLERİYLE BOYAMAYA HAZIR MISINIZ?
CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin ise yaptığı konuşmasında; “10 yıllık ilçe başkanlığı dönemimde Tunç Başkanımla gurur verici bir şekilde çalıştım. Hiçbir zaman birbirimize of demedik. Tunç Başkanımızı Büyükşehir’e taşımanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz. O Seferihisar’ın gururu. Aday olduğum koltuğun ağırlığını biliyorum. Yerine aday olduğum kişi Büyükşehir adayı. Bu ağırlığı sonuna kadar taşımaya hazırım. Ortak akıl, ortak fikirle bu memleketi yönetmeye talibiz ve hazırız. Umuyorum ki 1 Nisan sabahı İzmir’in ve Seferihisar’ın dağlarında çiçekler açacak. Seferihisar’ı gökkuşağının renkleriyle boyamaya hazır mısınız? Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 
Başkan İnce'den sivil toplum mesaisi
 
Zeybekci’nin projelerine mercek: İşte o benzerlikler!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 12 Şubat 2019 Salı 20:48

Kırk elli bin nüfuslu bir ilçeden, dört milyon nüfuslu İZMİR' i yönetmeye Kemal bey gönderdi sizi. Yazık çok yazık. Daha baştan sürçü lisan etmeye başladınız.PROJELERDEN ne haber!? Bu İZMİR' li çantada KEKLİK değil.Haa en önemlisi İZMİR öyle bir kibrit çakacakki ANKARA' da ne genel merkez kalacak nede genel başkan. ATATÜRK sağ olsaydı bu genel merkez kimbilir, belkide onu bile kapıdan döndürürlerdi. MART'ın sonu DEPREM..

Yorumu oyla      7      11  
Lombak 12 Şubat 2019 Salı 19:31

Tunç Kırkyama Projeler: İzmir Çanta'da keklik. Gözünüzün içi parıldıyor. Arka bahçem Seferihisar. Ruhisu Can Al Büyükşehir'e transfer. Can Dündar'a selam. HDP kardeş. Meclis üyeleri Aziz. İzmir şarabını dünya markası yapacak mı? Bilinmez. Sonsöz: Socar-Birlikteyiz, Güçlüyüz.

Yorumu oyla      5      8  
Süleyman 12 Şubat 2019 Salı 18:41

Partili rumuzlu PKK lılar hendek kazmaya başlamış yine açılım varmış,Habur a çağrılmışlar seyyar mahkemelerde pişman sayılıcaklarmış.Şivan Perver de Tatlısesle konser vericeklermiş senide davet etsinler.Sonra birara yine küsüyor gibi yaparsınız.Nedersin.

Yorumu oyla      6      5  
Merkez 12 Şubat 2019 Salı 18:37

nasıl da İzmir''liyi KEKLİK görüyor kazanacağız kazanacağız kazanacağız ne demek 31 Mart akşamı göreceksiniz.

Yorumu oyla      6      9  
izmir 12 Şubat 2019 Salı 17:22

Biri baskanı uyandırsın seferi hisardan baslayıp izmir degisecek karnesi zayıflar la dolu bir baskanın bu sekilde büyük laflar etmemesi ne kadar dogru daha mütavazi konusması daha inandırıcı olur nacizane ;)

Yorumu oyla      7      9  
gürkan beye 12 Şubat 2019 Salı 16:04

Proje filan yok, çünkü ihtiyaç yok nasılsa seçileceği için...

Yorumu oyla      11      14  
partisiz 12 Şubat 2019 Salı 14:32

soyer demokrattır, kimseyi ayrım yapmadan işe alacak ve eşitlikçi politikayla saldırganları utandıracaktır.

Yorumu oyla      15      15  
Konak vatandaşı 12 Şubat 2019 Salı 14:14

Dakika 1 GOL bir." büyükşehirden Seferihisar'a daha çok hizmet getireceğiz." Sn. Başkan siz 30 ilçenin B.şehir bel.başkanı olucanız! Şimdiden ilçenizi kollamak hiç etik olmuyor.Sizin gibi profosyenel! siyasetçilerin yapmaması gereken hamleler. Lütfen DİKKATLİ konuşun...

Yorumu oyla      17      7  
Gürkan 12 Şubat 2019 Salı 13:12

Sayın Soyer projelerini ne zaman açıklayacak?

Yorumu oyla      14      9  
PARTİILİ 12 Şubat 2019 Salı 12:45

BELEDİYEDE YAKINDA PKK LILARI ÇALIŞIRKEN GÖRÜRSENİZ ŞAŞŞIRMAYIN ATATÜRKÇÜ CHP Lİ DOSTLAR.

Yorumu oyla      11      24  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci: İzmir'in şarabını marka yapacağım
AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Penguen’ reklamını izleyenler oy verse Saadet iktidar olur!
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Penguen’ reklamını izleyenler oy verse Saadet iktidar olur!
Çavuşoğlu'ndan çarpıcı mesaj: İzmirli 'ne olur artık gelin' diyor!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da katıldığı bir etkinlikteki ...
 
CHP’li Sandal yola çıktı: Miting gibi start
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal seçim ...
Gelince işçileri tasfiye edecek iddiasına yanıt: Mesnetsiz, Yalan!''
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan belediye işçilerinin ...
MHP'den ittifak açıklaması: Tekrar değerlendireceğiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı'nın bazı yerleri ...
 
CHP İl Başkanı Yücel’den ‘tanzim satış’ çıkışı!
Artan gıda fiyatları sebebiyle hükümetin aldığı önlemler arasında olan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir pislikten geçilmiyor!
Ankara'da açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir pislikten ...
SP’nin İzmir adayları belli oldu!
Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir’de sahaya süreceği 17 ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva