HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Nisan 2019 Cumartesi - 10:08

Soyer'den 3 kıtada 'İzmir Ofisi' sözü

Bu yıl 24 – 26 Nisan tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek Shoexpo – 45. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı için geri sayım başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, fuar öncesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı’nda sektör temsilcileri ile bir araya geldi. İZFAŞ’ın daha fazla sayıda uluslararası fuara ev sahipliği yapması için çalışacaklarını dile getiren Başkan Soyer, İzmir’i dünya kentleri arasında öne çıkarmak ve kentin tanıtımını yapmak için Asya, Amerika ve Avrupa’da “İzmir Ofisleri” açacaklarını söyledi.

Soyer den 3 kıtada  İzmir Ofisi  sözü

Dünyada kentler arasındaki rekabete dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bir sektörün, fiyat kalite dengesiyle sektörel anlamda rekabetini artıracak çalışmalar yapması bir yana; o sektörün hangi kentte filizlendiği bir başka önem taşıyor. İzmir ofislerimiz ile ayakkabıcılık sektörü ürünlerini, 12 ay, 365 gün Avrupa, Amerika ve Asya’da tanıtma imkanını yaratmaya çalışacağız. Bunu 2019 yılı içinde mutlaka gerçekleştireceğiz. Bir Shoexpo’ya giderken çok daha fazla altlık hazırlamış, çalışma yapmış olacağız. 2020 hedefimiz 2019’dakinin çok üstüne çıkacak” dedi.Türkiye ayakkabı sektörünün büyümesi için gereken desteği vereceklerini hatırlatan Başkan Soyer, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu kadar ekonomik, uluslararası, siyasi krizler yaşanırken sizler üretmeye, ihracatta var olmaya, uluslararası rekabette öne çıkmaya devam ediyorsanız, bu kentin yöneticileri olarak bizim asli görevimiz sizin önünüz açmaktır. Sizin büyümenize destek olmaktır. Bunu canla, başla, aşkla yapmaya hazırız.”EN ANLAMLI HEDİYE
İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tebrik için kendisine çiçek yerine kitap gönderilmesi talebine karşılık “Atatürk ve Liderlik”, “Kurtuluştan Kuruluşa” isimli eserleri hediye etti. Başkan Soyer, iki kitabın da kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyerek Ata'ya teşekkür etti. 

TOPLANTIYA KATILAN SEKTÖR TEMSİLCİLERİNDEN TAM DESTEK
Ege Deri ve Deri Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar: “İzmir’de fark yaratmamız için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Başkanımız Tunç Soyer’in Akdeniz şehirlerinin ekonomik ve kültürel ilişkilerinin geliştirilmesi açısından karşılıklı işbirliğini sağlayacak Akdeniz Birliği Projesi’ni tebrik ediyor, destekliyoruz. Özellikle Avrupa şehirleriyle doğrudan iletişimimiz olması çok önemli. İzmir’den tek bir uçuşla ulaşabildiğimiz ülke ve şehir sayısını artırmak ihracatımızı da artıracaktır.” 

Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Durmaz: “Kurulduğumuz yıllardan bu yana İzmir ayakkabıcısının pazar payının artmasına çok önem verdik. Fuarımızın gelişmesi, dünyaya tanıtılması ve yurt içinde etkin olması için hızlı bir tempoyla çalışıyoruz” dedi.

İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata: “İzmir çok şanslı bir il. Türkiye’de 81 ilde fuar düzenleyen tek belediye vardır o da İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. İzmir’in fuar kültürü ise 90 yılı aşkındır. Üretim yapan firmalarımızın tüm olumsuzluklara rağmen fuara katılmaları, ihracat yapmaları gerekiyor. İZFAŞ, yabancı müşteri konusunda üzerine düşeni yapmaktadır. İzmir üreticisine sesleniyorum; bırakalım İstanbul hayranlığını. İzmir’de elimizin altında çok güzel bir fuar alanı ve müşteri var. Diğer illere hayranlığımızdan vazgeçelim. Fuarlarımızı yükseklere taşıyalım.”

 
Başkan Sandal, makam araçlarını kaldırdı
 
İzmir'de 127 ankesörlü telefonda FETÖ izi!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mister No 14 Nisan 2019 Pazar 02:11

Murat Kulac neler söylüyorsun kardesim. Fuarin önemini Aziz Baskan bilmese devasa paralar harcayip FuarIzmiri yaparmiydi ? Birini överken digerlerinin emeklerini görmezden gelmek nasil bir istir ?

Yorumu oyla      4      5  
Exc 13 Nisan 2019 Cumartesi 20:47

İlk önce ilçelerde büyükşehir belediye birimleri açılsın, bu fikir benim kimse çalmasın telif hakkı aldım. :)

Yorumu oyla      5      6  
Exc 13 Nisan 2019 Cumartesi 20:36

Bizi bilen bilir, bilmeyense kendi gibi bilir.

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 13 Nisan 2019 Cumartesi 19:46

İşe önce içeriden başlayın bırakın dünyaya açılmayı, temiz kent temiz vatandaş projesi başlatın. İnsanlar çöplerini toplu taşıma araçlarında bile atar hale geldi. Haftasonu Konak iskelesi civarı çimleri bir gezin çöp yuvası resmen. Pazaryerleri genel olarak iyi temizlenmiyor ilçe belediye başkanları pazaryerlerini temizlik sonrası denetlesinler manzara nasıl görsünler.

Yorumu oyla      7      5  
Erdem 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:52

Tunç başkana başarılar dileriz. Yeni ekiple yeni vizyon gerekli izmire. Bir beş yıl daha kaybedilmesin.

Yorumu oyla      10      8  
Murat KULAÇ 13 Nisan 2019 Cumartesi 15:56

İzmir ilk defa fuar ve önemini tam anlamıyla bilen bir Başkanla fuarcılık alanında çalışacak. Çok gelişip çok daha başarılı dünya çapında bir fuercılıkla dünyada adından söz ettiren bir İZMİR olacağımızdan o kadar umutluyum. BU ile çok katkı sağlayıp turizmi de tetikleyeceğini düşünüyorum. Saygılarımla.

Yorumu oyla      5      7  
GÜRKAN 13 Nisan 2019 Cumartesi 15:03

güzel bi hamle..ancak en güzel hamlesi kadroları tümden değiştirmek olacak..aziz başkandan sonra yeni soluk tunç başkan..e o zaman köhne kadrolarda değişmeli.daire başkanları müdürler..aziz başkan gitti onlarda gitmeli..yoksa tunç başkanın 5 yılı boşa gider..

Yorumu oyla      11      8  
İZMİRLİ 13 Nisan 2019 Cumartesi 14:49

BRAVO BAŞKANA..TANITIM ÖNEMLİ..AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN ÇOK GEÇ KALMADAN KADROLARI DEĞİŞTİRMEK..BU YÖNETİCİLERLE BAŞARILI OLAMAZ..HER GEÇEN GÜN ALEYHİNE..

Yorumu oyla      10      6  
Lombak 13 Nisan 2019 Cumartesi 13:39

Tanıtım iyidir. Ancak marifet etkin ve ucuz çözümler bulmakta. Bu da devletin yurtdışı temsilcilikleriyle uyumlu çalışmaktan geçer. Buralarda bir oda bile işi çözer.

Yorumu oyla      6      6  
Alpay 13 Nisan 2019 Cumartesi 12:28

Ya ne ofisi bırak ofisi izmire yatırım yap projelerini yap ofis açacakmış da bilmem ne de trafik felç peyzaj Yok lağam kokuyor harmandalı çöplüğü duruyor bunlarla ilgilen önce sonra Avrupa da git ofis aç

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Sandal, makam araçlarını kaldırdı
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, tasarruf tedbirleri kapsamında ...
Menderes’te ilk meclis gerçekleşti
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Menderes Belediyesi’nin ilk meclis ...
Başkan Soyer’den Japonca mesaj
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Japon Büyükelçisi Akio Miyajima’nın ...
 
Bornova Belediye Başkanı İduğ: Hedeflerimizin tamamını tutturmak için çalışacağız
Bornova Belediyesi’nin 2018 yılı faaliyet raporu Bornova Belediye Meclisi’nde ...
Maruflu’ya “Başkan sürprizi”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eşrefpaşa Hastanesi’nde ...
İzmir’de meclis günlüğü: Belediyelerde hangi kararlar alındı?
Seçimlerin ardından başkanlar ve oluşan meclis üyeleri toplantılarını ...
 
Başkan Tugay'dan ilk meclis toplantısında mesaj seli: Bizim partimiz Karşıyaka
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Karşıyaka Belediyesi’nin yeni dönem ...
Konak Meclisi faaliyet raporunu onayladı
İzmir’in Konak Belediye Meclisi’nin nisan ayı ikinci oturumda, belediyenin ...
Çiğli’de Gümrükçü döneminin ilk meclisinde kimler nereye seçildi?
Çiğli Belediyesi’nin 2019-2024 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleşti. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva