HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Kasım 2012 Perşembe - 10:24

Solak'tan taksicilere durak ve takım elbise sözü

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli’de görev yapan taksicilerin sorunlarını çözüyor. Taksicilere, Çiğli’de televizyon dizilerini aratmayacak yeni bir taksi durağı sözü veren Başkan Solak, aynı zamanda bütün taksicilere birer takım elbise de hediye edeceğini söyledi.

Solak tan taksicilere durak ve takım elbise sözü

İZMİR- Çiğli’nin çeşitli mahallelerinde bulunan taksi duruklarında görev yapan taksi esnafı, Başkan Metin Solak’ın Çiğli Park Kafe’de verdiği kahvaltıda buluştu. Taksicilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Solak, acil olanların çözümü için gerekenin en kısa sürede yapılacağı sözünü verdi.

Taksicilerin toplum için önemli hizmet ürettiğini belirten Başkan Solak, “Taksiciler önemli bir iş yapıyorlar. Yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden çalışıyorlar. Taksicilik gerçekten zor bir iş. Sürekli eleştirilen ama bir türlü takdir edilemeyen bir meslektir. Ama en zor anda, acil durumlarda da ilk olarak taksiler imdada yetişir. Bizler de sizin için buradayız, sorunlarınızın çözümü için gerekeni yapacağız” dedi.
 
“ÇİÇEK TAKSİ”, “AKASYA DURAĞI” KURACAĞIM
Taksici esnafının özellikle merkezde taksi durağı talebini haklı bulan Başkan Solak, taksicilere televizyon dizilerindekileri aratmayacak nitelikte taksi duracağı yapma sözü verdi. “Çiçek Taksi, Akasya durağı gibi televizyon dizilerindeki taksi duraklarından daha güzelini Çiğli’ye yapacağım” diyen Başkan Solak, tüm taksici esnafının da daha güler yüz ve saygıyla hizmet edeceğine inandığını söyledi.
 
BAŞKAN SOLAK TAKSİCİLERE TAKIM ELBİSE ALACAK
Taksi durağını yaptıktan sonra tüm taksicilere birer takım elbise sözü de veren Başkan Solak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiğlimizin adına yaraşır bir taksi durağı olsun istiyorum. Kendi aranızda da örgütlenmenizi tamamlayın. Ben de sizin fahri başkanınız olayım. Hatta beni de baş şoförünüz seçin. Kapalı ve şık olarak yapılacak taksi durağının ardından sizlere birer de takım elbise alacağım. Hem mekan hem de çalışanlarıyla ilçemize yaraşır bir taksi durağı olsun. Birçok sorunu buradan çözmüş olarak ayrılalım. Hiçbir söz havada kalmayacak.”
 
TAKSİCİLER DESTEK BEKLİYOR
Çiğli’de hizmet veren taksicileri temsilen konuşma yapan Naim Calt ise ilçede 40 taksicinin görev yaptığını belirterek, özellikle hava koşullarından dolayı taksici esnafının sıkıntı yaşadığını söyledi. “Belediye başkanımızın iyi niyetle bize destek olması bizim için çok büyük şans” diyen Çalt, Çiğli’de taksi durağı ve bekleme noktalarının artırılması talebini Başkan Solak’a iletti. Halen resmi olarak 3 taksi durağının olduğunu ancak resmi olmayan noktalarda da taksi bulunduğunu kaydeden Çalt şöyle konuştu; “Başkanımızın desteği ile ilçemizin merkezinde bir taksi durağı kurulacak olması bizleri çok sevindirdi. Yağmurda, soğukta, güneşte müşterinin beklemesi zor oluyordu. Başkan Solak bize önemli bir müjde verdi. En yakın zamanda kurulacak olması da bizleri ayrıca sevindirdi.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEMOKRAT 22 Kasım 2012 Perşembe 14:15

Bunun Adı Seçim Rüşvetidir.Neyse Boşverelim Hassas Tesbitlerimize"de Sizler Takım Elbise Alacağınıza Önce Taksici Esnafına Trafik Kurallarını Öğretin.U Dönüşü Yapılmaz Denen Yerden Dönmeler.Konvoyda En Öne Geçmeler,Hatalı Sollamalar Daha Ne Ararsan Var.Menemen Minibüsçülerini İse Hiç Sormayın.Sanırsınız Menemen Hava Yolları.İzmir"de Bu Minibüsçülere Hiç Kimse Trafik Cezaları Uygulamazmı.Normalde 1 Haftada Bunların Hepsinin Trafikten Men Edilmesi Gerekirken,Hala Trafikte Olmaları Çok Tuhaf.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa Belediyesi’nden ücretsiz SBS kursu
Aliağa Belediyesi kent merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Helvacı mahallesindeki ...
Başkan Sındır’dan esnafa ziyaret
Gediz ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddelerindeki dükkanları teker teker ziyaret ...
Güzelbahçe'den yaşlılara evde ödeme hizmeti
Güzelbahçe Belediyesi, örnek bir uygulamaya daha imza attı. Yaşlı ve hastaların ...
 
Seferihisar’ın kalitesi belgelendi!
Seferihisar Belediyesi ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002:2004 ...
Hasta ve yaşlı bakımını İzmir'den öğrenecekler
Hasta ve yaşlı bakımı konusunda Türkiye’de incelemelerde bulunan Hollandalı ...
Büyükşehir'den camilere toptan çözüm harekatı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki ihtiyaçlı bölgelerin fiziki düzenleme, ...
 
Kestane ağaçları şahesere dönüştü
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Akdeniz’ temasıyla düzenlenen ...
ESHOT bütçesi Meclis’ten geçti: 678 milyon TL
Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kuruluşlarından biri olan ve otobüslerin ...
Narlıdereli kadınlar şiddete hayır diyecek
Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi, kadına şiddeti ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva