HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Mart 2017 Cumartesi - 09:47

Sığacık-Samos seferleri yola çıkıyor!

Seferihisar Sığacık Teos Marina ve Samos Karlovassi Limanları arasında düzenlenen feribot seferlerinde 2017 sezonu 29 Nisan Cumartesi gününden itibaren başlayacak.

Sığacık-Samos seferleri yola çıkıyor!

Seferihisar Sığacık Teos Marina ve Samos Karlovassi Limanları arasında düzenlenen feribot seferlerinde 2017 sezonu 29 Nisan Cumartesi gününden itibaren başlayacak. 6 Mayıs Cumartesi günü Samos’ta gerçekleşecek bahar festivaline katılmak isteyenlere ise 20 Euro bedelinde tüm gün süren ada turu hediye edilecek.

FERİBOT VE KONAKLAMA DAHİL 49 EURO ADA ÇEVRE TURU HEDİYE
Seferihisar Belediyesi, TURSEM Turizm Samos Star, Teos Marina ve Samos’lu işadamları işbirliğiyle başlayan ve geçen yaz çok yoğun ilgi görerek yaklaşık 15 bin kişiyi Samos taşıyan seferler 29 Nisan Cumartesi günü yeniden başlıyor. TURSEM Turizm Samos Star’ın yaptığı açıklamaya göre Seferihisar-Samos feribot seferlerine yine büyük ilgi var. 29-30 Nisan seferleri için 900 kişi rezervasyon yaptırdı. Şirket 6 Mayıs Cumartesi günü Samos’ta düzenlenecek Bahar Şenliği için özel bir kampanya hazırladı. 29 Euro’ya gidiş dönüş bileti, 20 Euro’ya bir gece kahvaltı dahil konaklama hizmeti alarak 49 Euro ödeyen herkese, 20 Euro ücreti olan Ada Turu hediye olarak verilecek. Ada turu hediyeli seferler 5 ve 6 Mayıs gidiş ve bir gece konaklama tercihlerinde geçerli olacak. Ayrıca günübirlik Samos Adasını ziyaret etmek isteyenler ise 29 Euro’ya alacakları Gidiş – Dönüş feribot biletinin yanında Ada Çevre Turunu hediye olarak alabilecekler.

BAŞKAN SOYER: SEFERLER ÇOK ÖNEMLİ
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, denizle birleşen iki komşu kentte dostluk ve ticari faaliyetleri arttıran feribot seferlerini çok önemsediklerini belirterek; “Geçtiğimiz yaz darbe girişimi, terör olayları gibi birçok sıkıntıyı da beraberinde getirmesine karşın yine çok başarılı bir şekilde seferleri gerçekleştirmeyi başardık. Binlerce vatandaşımızı dost Samoslularla buluşturduk. Ayrıca Yunanlılar da ve Samos’ta tatil yapan çeşitli ülkelerden turistler de birçok kez geldiler, hem Seferihisar’ı hem İzmir’i ziyaret ettiler. Son derece modern bir feribotla seferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı Samos’u görmeye, bu müthiş tatil fırsatlarından yararlanmaya ve karşı tarafta bizleri büyük bir misafirperverlik ve dostlukla bekleyen, aynı coğrafyanın insanlarıyla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Seferihisar Sığacık-Samos Karlovassi seferleri 29 Nisan 2017 tarihinde başlayacak. Seferler, haftanın dört günü Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olacak. Feribot Sığacık’tan sabah 08.00’de, Karlovassi Limanı’ndan Saat 18.00’de hareket edecek.  Seferler 450 kişilik 42 metre büyüklüğünde feribotla yapılacak ve yolculuk 1 saat 55 dakika sürecek.

Yeşil pasaporta vize gerektirmeyen turlarda, normal pasaport için Schangen Vizesi almak gerekiyor. Kapıda vize uygulamasıyla ilgili Yunanistan hükümetinin Avrupa Birliği’yle görüşmeleri devam ediyor.

 
KHB'den detaylı yanıt: Yer açmak için liseli gencin fişi mi çekildi?
 
Bu mekan Bornova’nın Çınarları için!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Komşu 25 Mart 2017 Cumartesi 23:32

Sakız adasına girmek için yeşil pasaportla bir saatten fazla sıra bekliyorsun, adalara başka yerden gelen turistler Türkiye ye geçmeyi düşündüklerinde 7 sinden 70 ine mutlaka caydırıcı telkinde bulunmayı ihmal etmiyor Yunan vatandaşları

Yorumu oyla      11      5  
Ticeret 25 Mart 2017 Cumartesi 21:01

Hep bizim vatandaşlarımız adalara gidiyor neden onlar gelmiyor?Bence antlaşma bire bir olsun bizden bir kişi gidiyorsa onlardan da karşılığı olsun.Bizim sahiller ve oteller sezonu boş geçirirken neden benden vize isteyen ülkeye euro kazandırayım.Kazan=kazan prensibi nerede kaldı

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in 3 ilçesi susuz kalacak!
İZSU, hat yenileme ve arıza onarım çalışmaları kapsamında, Çiğli, Karabağlar ...
Selçuk mesaisi: Vatandaş sordu, Başkan yanıtladı
Başkan Kocaoğlu, Selçuk’u ziyaret ederek proje ve yatırımlarını anlattı. ...
İzmir'in dört bir yanı çiçek açacak!
Bahar yüzünü gösterdi; İzmir rengarenk çiçeklerle donatıldı. Büyükşehir ...
 
İhsan Alyanak Parkı yeniden doğdu!
İhsan Alyanak Parkı, Konak Belediyesi tarafından yürütülen bakım ve yenileme ...
İzmir'e hayat verecek projede son viraj!
İzmir’de inşa edilen Aktaş Barajı İnşaat’ında son aşamaya gelindi. Projenin ...
Büyükşehir’de davullu-zurnalı-meşaleli TİS coşkusu
Büyükşehir Belediyesi ve Genel İş Sendikası arasında İZENERJİ işçileri ...
 
Kültürpark Projesi’nde top bakanlıkta!
Koruma Kurulu, Büyükşehir Belediyesi'nin vaziyet planındaki değişiklikle ...
Başkan Pekdaş'tan Kiraz'a referandum çıkarması!
Başkan Pekdaş, CHP İl Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Kiraz’a çıkarma yaptı.
Kaymakçı-Ödemiş arası bölünmüş yol çalışmaları başladı
Torbalı- Bayındır- Ödemiş- Kiraz bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva