HABERLER>ASTROLOJİ
5 Haziran 2017 Pazartesi - 13:32

Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları

Kendini izle veya sevdiklerinin neler yaşayacağını oku. Sevgiyle, anlayışla, şefkatle oku. Doğayı, sana muhtaç olan her canlıyı sev: çocukları ve hayvanları özellikle..

Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları

KOÇ: Değişim Ona şans ve yenilik getirecek. Fakat hafta boyunca kafası karışabilir, saati şaşabilir. Yuva önceliği. O nedenle hemen bir işi bitirmesini, teslim etmesini veya hızla değişmesini bekleme. Salıdan itibaren enerjisi yükseliyor. Yuvası için para kazanma hırsının cevabını alıyor olacak. Çalışması için rahat bırak ve kutlamak isterse katıl. Araştırmak ve öğrenmek isteyeceği dönem hafta ortasında başlayacak. Bir kitap hediye et. Uyuşukluğa düşmemesi ve yanlış bir rehber edinmemesi gerekiyor, Onu anlayacağı dilde uyar! Yaratıcılıkta sınır tanımayacak ve kendini tanımaya çalışacak. Çabaladığı sonucu dolunayla alabilir ancak göz ardı ettiği bir nokta var. Dikkatli olmayı aklına getirmeyebilir uyar! Pazardan itibaren kariyeri adına yakınlarından destek görecek hatta büyük bir şansı onlarla paylaşacak. İyimserliği sana da yansıyabilir. Sevin.
BOĞA: İçli ve duyarlı olduğu dönem bu hafta da sürüyor ama bir farkla. Salıdan itibaren çekiciliği artacak ve bir yıldız gibi parlarken yeniden kendini bulacak. Hem duygu dünyasında hem varlığıyla huzur bulmakta başarılı hissedecek. Bu süreçte herkese en çok da sana iyi davranabilir. Tadını çıkar. Üstelik arayıp durduğu önemli bilgilere ulaşacak. Keyifli yani. Gezmek, tanınmak gibi arzularının cevabı da hızla geliyor. Onu hafta başından itibaren daha zeki bulabilirsin ama bir o kadar da duyarlı. Şefkatini eksik etme. İş ve sağlık yaşamındaki sorunlar hafta biterken müjdelerle iyiliğe dönüşecek. Mutlaka kutla. Ancak seyahatteyse uyar. Kaza geliyorum demeyecek! Dolunay ekstra gelirler getirebilir ve bu gelir sürekli olabilir yinede katlanamayacağı bir ortamda çalışması gerekebilir. Kuşku duymasını ve önlem almasını sağla.
İKİZLER: Kendini sevmek ve merhametle yeniden birleşmek için hafta başından itibaren hazır hissedecek. Her ne kadar iletişim problemleri de yaşasa, kısa sürede çözümü bulacak. Anca kariyeriyle ilgili beklenmedik düş kırıklıkları yaşayabilir. Beklentilerini düşürmesini sağla. Hafta başından itibaren öfke yerine daha çok kazanma hırsına sahip olacak. Harcamalarına engel ol ve hırsını destekle. Arkadaşları küçük bir seyahat önerirse kabul etmeli. Onunla birlikte yolculuk yapmak sana da iyi gelebilir. Mümkünse katıl. Aşk yaşamında her şey düzelirken şeytana uyması konusunda uyarmalısın. Yüzleşmeler için haftasonu uygun değil O’nu sorgulama. Dolunayda yakınları ve danışmanlarıyla bir final yaşayabilir. Yanında ol.
YENGEÇ: Hafta başından itibaren kabuğundan çıkıp dış dünyaya dönecek. Bu O’nun için kolay değil biraz da agresif hissedecek. Kendisini anlatmayı abartabilir, anlayışla karşıla. İyi arkadaşları onu desteklerken sen uzakta kalma. Seyahate çıkma hayalleri yarım kalırsa üzülebilir. İçlenmemesini sağla. Motive et. Şanslı olduğu alan para-kariyer-iş üçgeni. Değerlendirmeli. Ve dolunay iş alanında arayışına cevap verecek. Bu fırsatı kaçırmamalı aynı zamanda uyanık olmalı. Kör noktadan geçerken gerçekçi olmasını ve sorgulamasını sağla. Hafta sonunda ailesiyle veya yuvasında olmalı ama önemli açıklamalar yapmamalı. Tepkiyle ve acıyla karşılaşabilir. Tevekküllü davranmasını sağla.
ASLAN: Uzaklardan gelen haberler canını sıkabilir. Yıkılmaması gerektiğini hatırlat, gerisini O’na bırak. Şanlı bir dönemde, aşk ve yaratıcılık alanında hızla geleceğe dönük adımlar atıyor. Önünde durma. Ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Hafta ortasından itibaren ruhsal gelişimiyle ilgilenecek. Mümkünse ciddi bir literatür sun. Bu O’na iyi gelecek. Kariyeriyle ilgili iyi bir dönem başlıyor. Takıntılarından kurtuluyor. Sende sorun varsa fikrini al. Pazardan itibaren şansı tamamen açılacak ve beklediği müjdeyi alacak. Ancak kararını bildirmek ve sevinmek için gelecek haftayı beklemeli. Gözünü dört açması gerektiğini bilmeli.
BAŞAK: Mali zorlukları geride bırakacağı günler yakında. İçinin umutla dolmasını sağla. Arkadaşlarıyla birlikte olmak O’na iyi gelecek. Bu hafta sosyalleşmesi için teşvik et. İyi bir dostluk aşka da dönüşebilir, destek ver. Ruhsal alandaki şansını iyi kullanmalı yani aklına kötü şeyler getirmemeli ve pozitif düşünme yeteneği kazanmalı. Öncüsü ol. Çünkü ne düşünürse gerçekleştirebileceği bir dönemde. İş ortaklıkları varsa düş kırıklığı yaşayabilir. Kimden ne beklemesi konusunda küçük bir uyarıyla kendine gelebilir. Uyuşukluğa düşmemesini sağla. Hafta sonundan itibaren hem kendine daha çok güvenecek hem benimsediği kişilerin arasında güvende hissedecek hem de daha çok kazanacak. Ancak Pazar günü projelerini sunmamalı ve çocuklarıyla ilgili dikkatli olmalı. Onu uyar. Dolunay eviyle ilgili bir final yaratırken dikkatli olması gerektiğini hatırlat. Görünenin ardında görünmeyen var.
TERAZİ: Kariyeri için hırslanmaya başlıyor bu çok iyi. Avantajlı bir dönemde ve ekstra gelirler kazanabilecek. Kesinlikle destekle. Ona aşıksan aşkınız yeniden yükselecek. Sadece yakınıysan dostlarından yardım alacağı ve kısa bir tanıtımla kendini bulacağı hatta sıkıldığı yolculukları sonlandıracağı bir evrede. Bu hafta yaşamı çok hızlı akacak. Mesajını görmezse ona kırılma. Yakın çevresi tamamen değişebilir. Daha kalıcı değerler oluşturabilir. Ona zaman ver ve yolunda durma. Pazardan itibaren ertelenen, bekleyen tüm işleri müjdeye dönüşebilir. Umutsuz olmamasını sağla. Elbette ailevi sorunları da olabilir. Gelecek hafta hepsi çözüme ulaşacak. Zor anlarında yanında olduğunu bilmeli.
AKREP: Ticari bağlantılarının iyi ve tanınma ihtimalinin yüksek olması için yeterince cesur davranacağı bir evreye giriyor. Üstelik yakınlarının desteğini alacak. Beklenmedik çıkışlar yapabilir şaşırma. İlişkileri her zamankinden daha iyi olabilir ve sorunları varsa düzeltebilir. Bu hafta kutlamalar da yapmak isteyebilir. Ondan önce bunu düşünebilirsen harikasın. İş-kariyer ve para konusunda şanslı günlerinde. Ancak iş değişikliği söz konusuysa biraz yardıma ihtiyacı olacak. Aradığını kendisi bulabilir fakat heyecanla olumsuzlukları göz ardı edebilir. Sezgisel davranmasını hatırlat, gerisini O’na bırak. İç dünyası nihayet hafta sonundan itibaren aydınlanıyor. Daha keyifli hissedecek. Yolculuklarda dikkatli olmalı. Ve öğrenecekleri hayatını değiştirebilir buna da hazırlanmalı. Aşk yaşamında bir şeyler ters. Düş kırıklığı yaşamamak için hayale kapılmaması gerektiğini hatırlat.
YAY: Bir çok değişimi aynı anda yaşıyor ve bunu kaldıracak gücü var. Şimdiye dek ihmal ettiği bir ek geliri düşünmeye, bunun için çaba harcamaya başlayabilir. Bu durum O’nu kavgadan kurtarabilir. Mücadelenin kavgadan daha yararlı olduğunu kanıtla. İş ve sağlıklı yaşam konusunda kendi isteğiyle harekete geçecek. Bir güzelleşecek ortamı. Huzuru sana da yansıyabilir. Keyfine bak. Sevgi dolu, seyahate etmeye hazır ve hatta zihnini toparlamış da hissedebilir. Havailikten sıyrılıp kalıcı bir yapı oluşturmanın zamanı geldiğini hissedecek. Dolunay ve sen O’na yardım edeceksiniz. Gözünden kaçırdığı her şeyi tek tek hatırlatmalısın. Bu Ona hayat verecek. Eski dostlarını yeniden kazanmaya Pazardan itibaren başlayacak ancak mali kayıplara uğramamak için sosyalleşmeyi gelecek haftaya ertelemeli. Belki bunu açıkça söylemek en iyisi.
OĞLAK: Evde veya yakınlarla bir şeyler ters gidebilir. Düzeltmek için çaba gerekir. Öfkelere hedef olduğu bir dönemde ama başkalarını sakinleştirmek de O‘nun elinde. Aşkını veya çocuklarının mutluluğunu düşünmesi yeterli. Bu gücü kendinde bulacak. Kalbini dinlemesini sağla. Mali konularda şanslı. Beklemediği yerlerden para alabilir ya da kazanabilir. Bu sayede evde istediği değişikliği de yapabilir. İşine daha iyi konsantre olacak. Konuşmalarınız iş hakkında olabilir ve sağlığıyla ilgili keşifler yapabilir. Yanlış tedaviler konusunda küçük bir uyarıya ihtiyacı olacak bunu hatırlat. Dolunay kendisiyle ilgili önemli bir ruhsal gelişim sağlayabilir. Kariyeri hakkındaki endişelerini gider. Bu hafta sonundan itibaren otoritelerinden tam puan alacak. Ancak havaya girmemeli. Baskı ve kontrol duygusu ona zarar verebilir. İyileştirme yönünde harekete geçmesini sağla.
KOVA: Hem evini güzelleştireceği, hem aile ilişkilerini iyileştireceği bir döneme giriyor. Aynı zamanda aşka ilgili yeni fikirler ediniyor. İş yaşamında daha mücadeleci ve atak davranmaya da başlıyor. Anlayacağın çok meşgul olacağı bir haftada. Romantizm bekleme. Ararsa sana aşıktır. Ya da bir proje hakkında konuşma ihtiyacı vardır. Mali konularda düş kırıklıklarından bahsedebilir. İyi bir dinleyici olursan sana yakınlaşabilir. Şans ona tanınmak, iyi dostlardan yardım almak, yakınların önerilerine kulak vermek konusunda gelecek. Bunları açıkça fark edecek. Yine de kimi dostlarıyla vedalaşabilir. Gerçekler ortaya çıkabilir. Bir şekilde dinle ve destek ol. Yeniden seyahatlere çıkacak. Pazar günü sorunları çözerken aşırı negatif davranabilir. En iyisi gele haftayı beklemesi. Ona baskı yapmadan bunu anlat.
BALIK: Evi, ailesi ve yuvasıyla ilgili dikkatli olmalı. Düş kırıklıklarına aşırı üzülebilir. Hassas kalbini rahatlat. Projeleri, çocukları ya da aşkı için savaşmak yerine uysal bir mücadeleyi seçmeli bunu O’na anlat. Vazgeçmeden ve başkalarına şefkat göstererek ilerlemeli. Yakın çevresini benimseyeceği dolayısıyla benimseneceği bir evreye giriyor. Değerlendirmeli. Zekasını domestik konularda rahatlıkla kullanacak ve ihtiyacı olan bilgi O’na ulaşacak. Buluşmalarınızı evde gerçekleştirmeye çalış. Yardımın olabilir. Nihayet iş yaşamında şanslı olduğunu hissetmeye ve amacını keşfetmeye başladı. Motivasyonunun düşmemesi için destekle. Daha çok kazanabilir ve kariyer için bir karar alabilir. Bırakabilir, aradığını bulabilir hepsi için uygun zaman. Ancak yeniliklerde göremeyeceği detaylar olabilir. Ortamı tanıması gerektiğini düşündür. Ekstra gelirleri haftasonundan itibaren kazanacak ancak bir arkadaşa söz vermeden önce iyice düşünmeli. Dostluklar ve idealler Pazar günü zedelenebilir. tepki görürse sakin kalmasını öğütle.. Bu yeterli.
SU KARAKUŞ

 
Çavuşoğlu: Mevcut tablodan üzüntü duyduk
 
Başbakan Yıldırım o görüşmeyi iptal etti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 adımda 28 Mayıs haftasının gökyüzü etkileri
2016 yılının travmatik dönemlerini geride bıraktığımızı iyiden iyiye hissetmeye ...
Sevdiklerinizin bu haftası nasıl geçecek merak ediyor musunuz?
Plüton, Satürn ve Jüpiter hafta boyunca retro durumunda olacak. Yani köklü ...
Sevdiklerinizin burç yorumları
Bu hafta senenin en güzel astrolojik etkileşimlerinden biri zirveye çıkacak. ...
 
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Bu hafta Ay-Jüpiter kavuşumu hem aşkı, hem evliliği, hem de bolluk bereketi ...
Merkür retrosu sonunda, kazandığımız 7 şey
Merkür bu haftadan itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le ...
7 adımda haftanın astrolojisi
Bu haftanın tek 5 yıldızlı günü Pazar olacak…
 
İyiliğin değerini bilen mayıs bebekleri
4 Mayıs’a dek doğan bebekler Merkür gerilemesinin ve durağanlaşmasının ...
24-30 Nisan haftası burç yorumları
24 Nisan ilginç bir gökyüzü olayına sahne olacak: Merkür-Satürn üçgeni. ...
17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?
Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva