HABERLER>ASTROLOJİ
8 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:50

Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları

Bu hafta Ay-Jüpiter kavuşumu hem aşkı, hem evliliği, hem de bolluk bereketi destekleyecek. Ay-Neptün üçgeni de düşleri gerçekleştirmenize yardım edecek. Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları aşağıda…

Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları

KOÇ: Geçtiğimiz haftadan daha keyifli hissedecek. Dolayısıyla iletişiminiz kolay olacak. Yeni fikirlerini hayata geçirirken, koşturmaktan yorulmayacak. Seyahate çıkması gerekebilir ve aynı yolu defalarca da gidip gelebilir. Bu ona eziyet gelmeyecek ama uzun yolculuklarda kariyeri ve kendisi hakkında düşünmesini önermelisin. Yakın çevresiyle iletişimi sertleşiyor. Onu tartışmak yerine bir amaç için mücadele etmek konusunda ikna etmen gerekebilir. Bilgiye ulaşmakta adeta bir usta gibi davranacak. Yakınlarıyla ve eşiyle arasındaki gerilim sona ererken, başkalarının parasından yararlanma şansı da bulacak. Üstelik bunu başarırken otoritelerinden veya babasından destek alacak. Kuzey ay düğümü burç değiştirdiğinde aşk ve çocuklarla ilişkisinde biraz daha bencilleşmesini sağlayabilir. Buna izin ver. Aşırı fedakarlık ona göre değil. Hafta sonunda kazalara ve sorunlara açık. Onu dikkatli olması için uyarmalısın!

BOĞA: Hiçbir şey geçen haftaki kadar zor değil ama geçen haftanın izlerini silmek de o kadar kolay değil. Güzel açılar altında onu güneşli günlerin tadını çıkartmaya zorla. Zamanla kendisini daha iyi hissedecek. Yaşamın başka bir yönünü hafta başında keşfedecek ve sorunlara yaklaşımı değişecek. Ölmeye geldiğimizi hatırlayarak sorunları hafife alacak. Arkadaşları için aşırı harcama yapmak yorgunluk yaratabilir. Veya onların mücadelesini kendi hedefi gibi görebilir. Gerçekçi ve öfkesini kontrol altında tutan biri olmasına yardım et. Düşleri için savaş vermesine de itirazın olmasın. Böylece gelişecek. Kuzey ay düğümü burç değiştirdiğinde, ailesine karşı daha cömert ve korumacı davranırken biraz da egoist yanlarını öne çıkaracak. Onun buna ihtiyacı olduğunu unutmamalı, unutturmamalısın.  Dolunay kariyeriyle ilgili birine veda etmesini getirebilir. Hem üzgün hem mutlu hissedebilir. Çelişkili duygulanımlarında yayında olduğunu hissettir. Mali kayıplar onu üzebilir ancak iş konusunda şanslı olduğunu hatırlatmalısın. Güzel günleri çok yakında.

İKİZLER: Arkadaşlarıyla hafta başında mutlaka buluşmalı. Orijinal fikirler ortaya çıkacak ve bu yeni ideallerin oluşmasını sağlayacak. Üstelik iyi bir iş ortaklığı ve hatta evliliğe giden iyi bir dostluk, O’nu bekliyor olacak, destekle! Mars burcundan geçiş yapıyor bu nedenle aşırı hareketli ve birazda öfkeli. Takıntıları yeniden su yüzüne çıkıyor olabilir. Tek yapman gereken günlük işlerine odaklanmasını sağlamak ve ciddi amaçlar belirleyerek araştırma yapmasına önayak olmak. Dikkati geçmişe değil geleceğe dönük  olmalı. Aksi halde kariyer yaşamındaki düş kırıklıklarıyla ve yakınlarıyla yaşadığı tartışmalarla tüm haftasını helak edebilir. Oysa aşkta şanslı, yaratıcı projeler ortaya çıkaracak kadar iyi etkiler altında. Yakın çevresine karşı daha özgüvenli bir dönemi Kuzey ay düğümü burç değişikliği sağlayacak. Talepkar ve cömert tavırlarıyla puan kazanacak. Dolunay iş yaşamında ayrılıklara veya arayışların son bulmasına neden olurken duygusal iniş çıkışlarda yanında olmalısın. İç sıkıntısı ve gerginlik hissedebilir. Sponsor veya kredi bulabilecek. Parasını dikkatli kullanmasını önermelisin.

YENGEÇ: İş ve kariyer yaşamında mükemmel açılar hafta başında atak yapmasını sağlayabilir. Ve bunun için küçük cesaretlendirmelere gereksinimde duyabilir. Ona cesaret aşıla. Geçmişe sık sık takılıp kaldığı, öfke ürettiği bir evrede. Bu nedenle kaza yapabilir ya da uzakta haberleşemediği kişilere karşı aşırı hassas davranabilir. Düşlerini gerçekleştirmenin daha önemli olduğunu hatırlat. Beynindeki negatif düşüncelerle değil, yeteneklerini öne çıkartmakla ilgilenmeli. Kuzey ay düğümü burç değiştirdiğinde lüks harcamalar yapma merakı ve aşırı kazanma eğilimi başlayacak. Kazanmadan harcamaması gerektiğini hatırlat. Ailesi bu hafta en büyük şansı. Onun şansını iyi değerlendirmesi için hedeflerine ailesi için ulaşması gerektiğini söyle. Bu çok işe yarayacak. Dolunay aşk yaşamına bir güneş gibi doğacak. Evlenebileceği kişiyi tanıyacak veya evliyse bebek sahibi olmaya karar verecek. Ya da bir müjde alacak. İş yaşamı hastalık ve ruhsal çöküntü getirebilir. Hafta sonunda çalışmamalı dinlenmeli. Buna onu zorla.

ASLAN: Medya, tanınma, yurt dışı seyahatler ve heyecan verici gelişmeler hafta başında sevindirecek. O’nun için gösterişli bir kutlama hazırla. Arkadaşlarıyla para ilişkisi varsa düş kırıklığı, yanıltılma, kandırılma yaşayabilir ve acı duyabilir. Yanında l veya mümkünse öncesinde uyar. Hiçbir dostluk mali ilişkilerin gölgesinde yeşeremez. Varlıklarını iyi korumasını tembihle. Kuzey ay düğümü Aslan burcuna geçtiğinde artık kendisi gibi olabilecek ve kendisini çok daha rahat ifade edecek. Mutluyken senide mutlu hissettirecek. Birlikte daha çok zaman geçir. Yakın çevresinden iyilik göreceği bir haftada. Onu kardeşleri ve komşularıyla birlikte zaman geçirmeye teşvik et. Hatta kitap yazmak ya da medyada yer almak istiyorsa girişimlerine başlamasını öner. Dolunay evdeki dekorasyonu tamamlamak, taşınmak veya ev almak anlamına gelebilir. İş arkadaşları bu konuda destekleyebilir. Yardım et. Hafta sonunda kimse için arabuluculuk yapmasın. Olaylar beklenmedik bir şekilde sinir bozabilir.

BAŞAK: Evde köklü değişiklikler yapmak için harika fikirleri var ve fiziksel desteğe ihtiyacı var. Ona yardım et. Uzaktaysan e-posta, whatsapp  ile önerilerini gönder. Fotoğraflar ona yardımcı olabilir. Bunları yapmayacaksan temizledikleri arasına girebilirsin. Hiç düşünmeden senide çöpe atabilir. Ebeveynine, yöneticilerine ciddi kızgınlıklar biriktirdi. Bu hafta ortaya çıkartmak için can atacak. Onun yerine yeni bir kariyer hedefi, ofis değişikliği gibi amaçlara yönelmesi gerekiyor. Onunla sakin bir anda buluş ve önerilerinle motive et. Kendine şahane bir gelecek inşa edebilir, O‘na yardım et. Kuzey ay düğümü burç değiştirdiğinde sorunların çözümünde daha özgüvenli tepkiler verecek. Gücü karşısında kimse duramayacak. O Aslan edası çekingenliğine iyi gelecek. Dolunay bir kitabı yazıp tamamlaması, yakın çevresinden biriyle yolları ayırması veya daha çok tanınması için yeni yollar öğrenmesini sağlayacak. Öğrenmek her durumda kolay değildir. Teknoloji bilgin varsa O’nu aydınlat. Hafta sonunda aile büyükleriyle tartışabilir. Ona öfkesini ifade etmenin farklı yollarını öğret.

TERAZİ: Partneri veya yakınlarından biri ona müthiş bir öneride bulunacak. Bu bir evlenme teklifide olabilir. Şaşırtıcı bir teklif için hazırlıklı değil. Onun heyecanını yenmesini, olumsuz düşüncelerden kurtulmasını sağla. İstemediği hiçbir şey kendisini zorlamamalı. Yakın çevresinde kimsenin olmaması onu korkutmamalı. İş ortaklıkları için de kendisini güvensiz hissedebilir. Olumlu ve olumsuz bakış açılarını bir arada sun ve kendi gücüne inanmasına yardımcı ol. Seyahate çıkması gerekiyorsa kritik bir haftada. Dikkatli olması için uyar. Özellikle hafta sonunda evde zaman geçirmek daha iyi gelebilir. Bu hafta uzaktaki dostları için bir şans meleği. Başkalarına iyilik yapmaya doyamayacak. Kuzey ay düğümü burç değiştirdiğinde arkadaşlarına karşı daha bencil ve narsist görünmeyi tercih edecek. Buna izin ver. Birazda böyle takılsın. Dolunay arayışlarının son bulmasını sağlayacak: iş arıyorsa, iş bulacak, çalışıyor ve memnun değilse işten ayrılacak. Ailesinin desteğini alacağı için sorun yok. İş yaşamındaki düş kırıklıkları onu bütün hafta üzecek. Dinle, anlamaya çalış ve yeni bir iş için yardımcı ol.

AKREP: İş dünyasında şaşırtıcı haberlerle sarsılacağı bu hafta gelirlerini düzenlemeyi başaracak. Onu gizlediği olaylar hakkında zorlama, ketumdur söylemeyecek. Anlatmak isterse dinle! Uzun süreli gelirler kazanmak için harika bir evrede fakat güvensiz ve kaderci. Ona sık sık hislerine güvenmesini söyle. Mali konularda kontrolsüz bir hafta geçirebilir. Aşırı harcamakla nasıl olsa kazanırım inancı arasında kendini yanıltabilir. Özellikle aşkı ve çocukları için bütçe açığı yaşayabilir. Ona engel ol. Beklediği gibi olmayacağını hatırlat.  Sezgilerinin yüksek olduğu bir haftada. Özellikle mali konularda. Kazanacaklarına değil kaybedeceklerine odaklanmalı. Kuzey ay düğümü kariyer alanına geçiş yaptığında artık yöneticilerinin karşısında daha özgüvenli ve hak ettiğini almaya kararlı biri olacak. Buna teşvik et ama narsizm tuzağına düşmesine engel ol. Dolunay kişisel ifadesini ve görünüşünü değiştirecek. yakın çevresinden güçlü bir insan sayesinde o artık küllerinden yeniden doğacak.

YAY: Ciddi ve düzene meraklı görünüşüyle aşk yaşamında bir çeşit devrim yaratacak. Onu seviyorsan çılgın fikirlerini dinle ve destekle. Yeni projeler yaratacak ve disiplinle uygulamaya koyacak. Bu haftanın en önemli olayı budur onun açısından, sürpriz kutlama planla. Yakınları ve danışmanlarıyla tartışma eğilimde olabilir, özellikle hafta sonu onun açısından zor geçebilir. Öfke kontrolü için bütün hafta kısa konuşmalar yap, notlar yaz, mesaj gönder. İyi dostları var ve bütün hafta destekleyici olacaklar. Kuzey ay düğümü aslan burcuna geçtiğinde başka kültürlere ilgisi yeniden depreşecek ve 5 yıldızlı otellere ilgisi artacak. On engelleme. Dolunay kişisel gelişimde önemli bir aşama kaydetmesine yardım edecek. Bu da O’nu mali konularda geliştirecek. Hafta boyunca evle ilgili sorunlar ve ailesiyle yaşayacağı düş kırıklığı dışında kutlamaya değer gelişmeler var. Sevinçlerine ortak ol.

OĞLAK: Evi ve ailesiyle ilgili beklenmedik haberler soruna dönüşebilir ve çözüm için senden yardım istemek aklına bile gelmeyebilir. Bu günlerde onu zorlamadan sorunu anlamaya çalış ve yanında olduğunu hissettir. Yalnız kalmak isteyebilir ona izin ver. Gücünü toplamaya çalışırken yakın çevresinden birinin hayal kırıklığı yaratan davranışlarıyla baş etmek zor gelebilir. Ona gerçekleri göster, aşırı duyarlı tepki veriyor olabilir. İş yaşamına yansıyan bu duyarlılık, öfkesini kontrol edememesine ve hata yapmasına neden olabilir. Ruh sağlığı ve fiziksel sağlığı özellikle hafta sonunda tehdit altında. Onu uyar ve kendine zarar vermesine engel ol. En önemli alan kariyeri hakkında şanslı bir haftada. Dolunay dostlarından biriyle vedalaşması anlamına geliyor. Güç ve inat bir süre sonra aciz hissetmesine neden olabilir. Bunu hatırlat.

KOVA: Mali alanda kandırılma ve yanıltılma tehlikesi altında. Hırsızlık, dolandırıcılık gibi konularda uyarmalısın. Yakın çevreden ve medyadan sürpriz teklifler alacak. Yaratıcılığını kullanacağı projeler, sunumlar iyi dostlar sayesinde yaşamına katılacak. Kutlamak isteyebilir, yanında ol. Aşk alanından geçen Mars bir yandan yeni bir ilişki için istek veriyor diğer yandan süregelen ilişkilerine tahammülsüzlük. Hafta sonunda arkadaşlarıyla da partneriyle de tartışma yaşayabilir. Mantıklı tartışmalar, öfkelenmeden getirilen eleştiri ve özeleştiriler ilişkileri ilerletebilir bunu hatırlat. Aksi halde öfke sadece zarar verir. Seyahat ve ortamdan uzaklaşmak en ideal çözüm. Kuzey ay düğümü ailesi ve danışmanlarıyla ilişkisini değiştirecek. Artık onların yardımına koşmak değil, saygı gösterilmesi önceliği olacak. Bu modun tadına varmasına izin ver. Dolunay kariyeriyle ilgili bir konuda tamamlanma ve sonlanma getirecek. Aradığını bulabilir veya yeniden doğmak üzere kariyerine son verebilir. İçindeki güce inanırsa sorun yaşamaz. Gücünü ona hatırlat.

BALIK: Aile çevresinde düş kırıklığı yaratacak çok ani tepkiler verecek. Oysa onun şifacı olmak veya başkalarının hayallerine dokunmak gibi kendisini mutlu hissettiren yönleri var. Bunu sık sık hatırlat. Mali konularda değişken ama verimli bir haftada. Kariyeri için özel bir teklif alabilir. İyi değerlendirmesi için yardım et. Bu fırsatı kaçırmamalı. Başkalarının kaynaklarından, yardımından, referanslarından yararlanacağı özel bir haftada. Fırsatları kaçırmaması için görmesi ve anlaması gerekiyor. Anlamasına yardım et. Kuzey ay düğümü iş ve sağlık alanına geçtiğinde hem kalp sorunları yaşadığını düşünecek hem de iş alanında daha cömert ve lüks eğiliminde davranacak. Fedakarlık hastalığından kurtulup kendine yönelmeli ve belkide biraz bencilleşmeli. Ama sadece sağlık konusunda. İnsan ilişkilerine zarar vermemeli. Onu uyar. SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG

 

 
Köy okuluna Büyükşehir'den sihirli dokunuş
 
İzmir'de Vakıflar Haftası için tören
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Merkür retrosu sonunda, kazandığımız 7 şey
Merkür bu haftadan itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le ...
7 adımda haftanın astrolojisi
Bu haftanın tek 5 yıldızlı günü Pazar olacak…
İyiliğin değerini bilen mayıs bebekleri
4 Mayıs’a dek doğan bebekler Merkür gerilemesinin ve durağanlaşmasının ...
 
24-30 Nisan haftası burç yorumları
24 Nisan ilginç bir gökyüzü olayına sahne olacak: Merkür-Satürn üçgeni. ...
17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?
Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ...
10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?
Bu sabah dolunay gerçekleşti. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda ...
 
Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız
Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, ...
4-10 Nisan haftası tarot yorumu
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlık da bu hafta hangi burcu neler bekliyor? ...
3-9 Nisan haftası burç yorumları
Venüs gerilemeye devam ediyor. Ve Balık burcuna hafta başından itibaren ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva