HABERLER>ASTROLOJİ
15 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:00

Sevdiklerinizin burç yorumları

Bu hafta senenin en güzel astrolojik etkileşimlerinden biri zirveye çıkacak. Yay burcundaki Satürn ile Koç burcundaki Uranüs arasındaki destekleyici açı, çok yararlı bir enerjiyi açığa çıkarıyor. İşte sevdiklerinizin 15 Mayıs haftası burç yorumları...

Sevdiklerinizin burç yorumları

KOÇ: Bu hafta değişim ve yenilik haftası. En rahat değişecek kişi sevdiğin koç. Onun yeniliklerini sende severek kabullen, destekle. Salıdan itibaren mali konulara odaklanacak. Şansı yükseliyor. Daha çok kazanmak üzere, daha zeki planlar yapacak. Salı günü aynı zamanda otoritelerin baskısının yoğun olacağı bir gün. Seninle ilgilenemeyebilir. Üstüne gitmeyin. Özellikle Cuma günü beklenmedik sürprizlerle gelebilir. Bu kez kalıcı olmasını sağlayacağına emin olun ve kuşku duyarak motivasyonunu düşürmeyin. Hafta sonunda yakın çevrenizden rahatlatıcı bir yer seçin. Gezip dolaşmak, araştırmak ve bilgilenmek yolundaki yolculuğuna eşlik edin.

BOĞA: Uzaklardan gelen olumsuz haberlere bir yenisi ekleniyor ama sevdiğin boğa bunlarla baş edebilecek güçte. Tüm iyi niyetine ve sevecenliğine rağmen evle ilgili şanssızlıklar bu hafta boyunca işine, mali konulara odaklanmasına engel olabilir. Çabaları sonuç vermeyebilir. Onu en başından uyarmalısın. Sezgileri ve inanç kalıpları değişmeli ve daha iyimser yaşamalı. Bu değişim onun en büyük şansı. İş ve kariyerle ilgili sorunlar bu haftada sürerken yanında olmalısın, bakış açısını değiştirmesi gerektiğini hatırlatmalısın. Salıdan itibaren zekasıyla parmak ısırtacak. Cuma bir yeniliğin sinyallerini verecek ve Cumartesi mali konuları canlandırmayı, çözüm bulmayı başaracak. Hafta sonunda onunla kutlama yapmalısın.

İKİZLER: Sevdiğin İkizler bu aralar biraz sosyalleşmek istiyor. Ancak kimi sevdiği dostlarını sen sevmiyorsun, kimileri ona aynı iyiniyetle yaklaşmıyor. Bu hafta biraz dedikodu yapmak isteyecek Onu dinle ama yönlendirme. Dostlarından biri Onun değişmesini sağlayacak. Ortaklığa ya da evliliğe ikna edecek. Sürpriz kararlarla şaşırtabilir. Bu sırada yakın çevresiyle yaşadığı sorunları çözebilir. Değişimini destekle. Salıdan itibaren her boş zamanını araştırmakla geçirecek. Ona zaman tanı. Cumartesi canlanıp ortaya çıktığında bir güneş gibi çevresini aydınlatacak. Çözümcü ve bilgece yaklaşımlarıyla hayata anlam katacak. Bilgisinden yararlan.

YENGEÇ: Yengeç sevdiğin için arkadaşlıklar, kredi bulmak, ekstra gelir kazanmak, mali konular açısından zor bir hafta ve O zorluklar karşısında kolayca yılabilir, motivasyonu düşebilir. Kariyer yolculuğunda bir ayrıma gelecek. Değişmeli. Yapacağı her değişiklikle kendisine daha çok güvenecek. Ona yardımcı ol. Seçimlerini garantici yaklaşımlarla yapmamalı tam tersine yeniye açılmalı. Salı zor bir gün. Kalbi sıkışabilir kendisini kötü hissedebilir. Yanında ol. Gülümsemesini sağla. Aynı gün arkadaşlarıyla konuşup rahatlamaya ve çözüm bulmaya çalışacak. Birçok konuşma, görüşme yapabilir, bozulma. Cumartesiden itibaren içsel gücünü toplayacak, kendisiyle baş başa kalıp kendini iyileştirme çabasında olacak. Yalnız kalmasına izin verin.

ASLAN: Sevdiğin aslan bu hafta kendisini güçlü hissediyor ve otoritesi konumundaki kişilere baskı yapıyor olacak. Veya onlardan birini etkileyerek ortaklıkların sona ermesine teşvik edecek. Bunun yerine enerjisini inançlarını ve bakış açısını değiştirmeye harcamalı. Yolculuklar ve içsel yolculuklarla gelişmeli değişmeli. Uzak çevresini yenilemeli. Medya çalışmalarına önem vermeli. Onu enerjisini yanlış kullanmaması için uyarmalısın. İş alanında Salı günü alacağı haberler can sıkabilir. Motivasyonu düşebilir. Değişim, çocukları ve aşk onu yeniden heyecanlandıracak. Salıdan itibaren konsantrasyonu kariyeri olurken kendisini geliştirmenin formülünü bulacak. Cumartesiden itibaren sosyalleşiyor. Onun başkalarıyla zaman geçirmesini destekle.

BAŞAK: Salıdan itibaren kendini bilgeliğe ve yaşamın anlamını sorgulamaya adayacak sevdiğin başak için yapabileceğin en iyi şey yurt dışına bir seyahat planlamak ya da en çok istediği kursa kayıt yaptırmasını sağlamak olacak. Tanınma yolunda emin adımlarla ilerlerken, egosantrik kişilerden uzak durmalı. Bu seçimi rahatlıkla yapacak. Salı çocukları ve partneriyle ilişkisi açısından hem zor hem güçleneceği bir gün. Kötü deneyimler yaşayabilir, kaygı seviyesi yükselebilir. Bu Onu güçlendirecek. Mali alanda şanssızlıkların sürdüğü bir hafta. Bu konuyu zorlamamasını sağla. Ve eğer iyi bir sponsor bulabilirse, başkalarının yardımını alıp değişebilirse evini ve iç dünyasını da değiştirecek. Başarmasına yardım et. Cuma günü emeklerinin karşılığını alabilir. Cumartesi dostlarıyla bir arada olmak yerine çalışmayı tercih edebilir. Onu anla ve çabasına katkıda bulun.

TERAZİ: Yakınlarıyla ve arkadaşlarıyla arasındaki sevgi bağının zayıfladığını düşünen terazi sevdiğin iyimser bakış açısı kazanamıyor. Bu bir süre böyle gidecek onu zorlama. Hafta bittiğinde kendiliğinden rahatlayacak. Evdeki baskı Salı günü zirve yapacak ve kendisini aşırı endişeli hissedecek. Onu yatıştır. Mali konularda arayışı aynı gün başlayacak. Cumadan itibaren yakınlarının tavrı değişecek ve sevdiğin terazide bakış açısını değiştirecek. Cumartesiden itibaren ortamdan uzaklaşıp araştırmalarına başlayacak. Bu onun kendine gelmesi ve iyi hissetmesi için çok iyi bir fırsat. Değerlendirebilirse bir çok sorunu çözümünü de bulacak.

AKREP: İş yaşamı ve iç dünyası bu haftada süren akrep sevdiğinin yalnız kalmaya ihtiyacı var. Onu iletişimde kalmak için zorlama. Mali konularda kalıcı bir çözüm bulsa da yoksunluk hissi bir süre daha onu yalnız bırakmayacak. Özgüven kazanmasına yardımcı ol. Yakın çevresinde ciddi bir değişikliği Salı günü yapabilir. İşe bakış açısı ya da iş yeri değişirse hem kariyeri hem mali durumu değişecek. Farklı bir açıdan bakmasını sağla. Buna inanması gerekir. Aynı gün düşüncelerini işten uzaklaştırıp yakınlarına veya ortaklık ilişkilerine odaklamayı başaracak. İhmal ettiği yakın çevresiyle daha fazla ilgilenecek. Haftasonundan itibaren alacağı hediyelerle başkalarının kaynaklarından yararlanmayı başaracak. Sezgileri güçleniyor olacak. Ona yalan söyleme.  Hissedebilir.

YAY: Aşk yaşamı, çocukları, projeler tüm saatlerini kaplarken sevgili yay’ın kendisini yetersiz hissetmeye devam edecek ancak mali alandaki kayıplar Salı günü üzebilir onun yanında ol. Hafta boyunca bakış açısını değiştirmeyi düşünecek. Sağlam bir adım atması için destek ol. Özellikle Cuma gününü iyi değerlendirebilir. Teklifler, medya çalışmaları onu yeniden yükseltebilir. Şımarmasına izin ver. Yenilik konfor getirecek. Projelerle daha rahat ilgilenecek. Salıdan itibaren kafası sadece iş için çalışırken, gündelik yaşamıda ihmal etmeyecek. Haftasonundan itibaren yakınlarıyla ilişkilerini canlandıran kutlamalar, ortaklıklar, eğlenceler yaşamına renk katacak. Yanında ol çok eğlenirsin.

OĞLAK: Salı günü başkaları üzerinde tahakküm kurmak isteyebilir sevdiğin oğlak! Değiştirebileceği tek şeyin kendisi olduğunu ona hatırlat! Ve daha yaratıcı olmak üzere düşüncelerini toplamasını öner. Değerli bir evre başlayacak. Çocuklarıyla daha rahat ilgilenebilir ve ekonomik sorunları çözmenin bir formülünü bulabilir. Evle ilgili değişiklikleri bir an önce başarmalı. Onun yolunu tıkayan şey değişememek. Bu evrede onu ikna etmen gerekecek. Ve Cuma günü değişimi tamamlayabilirse, hem ekstra gelir kazanacak hem de, iç dünyasında ihtiyaç duyduğu disiplini. Böylece daha mutlu hissedecek. Onun sana güvenmesi ve yenilenmesi için elinden geleni yap. Haftasonundan itibaren iş yaşamıyla ilgili canlılığın ilk sinyallerini alacak ve neşelenecek. Yeni fikirlerle dolacak. O’nun sevincini paylaş.

KOVA: Kendini kötü hissetmesi için hiçbir sebep olmayabilir veya yakınlarının sağlık sorunlarına üzülebilir. Salı günü Onu eviyle ilgilenmesi ve karamsarlıktan uzaklaşması için teşvik et. Yeni dekorasyon fikirleri onu heyecanlandıracak. İlişkileri ve görünüşü konusundaki aradığını bulamama hissi onu hafta boyunca yorabilir. Oysa yakın çevresini değiştirmekle birçok sorunu çözmüş olacak. Yakın ve uzak çevresiyle, trafikle ilgili sorunlarda bütün hafta yakasını bırakmayacak. Bu kadar çok sorunla ilgilenirken seninle ilgilenmesi için zorlama. Cuma deneyimli dostlarının önerilerini dinlemesini sağla. Ortaklık ve yakın çevre değişikliği ile yaşamı değişecek, destekle. Hafta sonundan itibaren daha yaratıcı ve aşka hazır hissedecek. Onunla flört ediyorsan ilişkini başlatabilirsin.

BALIK: Dostlarıyla ilgili keskin sorunlar sevdiğin balık için Salı günü baş edilmez olabilir. Onu dinle ve empati kurmaya çalış. Yakın çevresini yeniden incelemeye başlayacak. Öğrenme eğilimi yine salıdan itibaren artacak. İlgilendiği konularda kitap hediye et. Mali konularda şanslı bir haftada değil. Bunun farkında olmasını sağla ve gelecek hafta için hazırlanmasını öner. Yenilik yapmak daha rahat çalışmasını sağlayacak ve aklına gelmeyen çözüm Cuma karşısına çıkacak. değerlendirmesi için ısrar et. Bunun için uzaklardan destek alacak ve iş yaşamıyla ilgili gelecek hedefleri oluşturacak. Cumartesiden itibaren evle ilgili canlılık evresi başlıyor. O’nun bahçesiyle, çiçekleriyle ev dekorasyonuyla ilgilenmesine yardım et. Yanında olman ona güç ve neşe verecek. SU KARAKUŞ/Uzman astrolog

 

 
Karabağlar Çocuk Şenliği'nda görkemli final
 
Karşıyaka Zübeyde Ana'ya koştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Bu hafta Ay-Jüpiter kavuşumu hem aşkı, hem evliliği, hem de bolluk bereketi ...
Merkür retrosu sonunda, kazandığımız 7 şey
Merkür bu haftadan itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le ...
7 adımda haftanın astrolojisi
Bu haftanın tek 5 yıldızlı günü Pazar olacak…
 
İyiliğin değerini bilen mayıs bebekleri
4 Mayıs’a dek doğan bebekler Merkür gerilemesinin ve durağanlaşmasının ...
24-30 Nisan haftası burç yorumları
24 Nisan ilginç bir gökyüzü olayına sahne olacak: Merkür-Satürn üçgeni. ...
17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?
Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ...
 
10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?
Bu sabah dolunay gerçekleşti. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda ...
Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız
Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, ...
4-10 Nisan haftası tarot yorumu
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlık da bu hafta hangi burcu neler bekliyor? ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva