HABERLER>ASTROLOJİ
22 Mayıs 2017 Pazartesi - 11:07

Sevdiklerinizin bu haftası nasıl geçecek merak ediyor musunuz?

Plüton, Satürn ve Jüpiter hafta boyunca retro durumunda olacak. Yani köklü değişiklikler, disiplin ve şanslı başlangıçlar için araştırma dönemi…. Ancak eyleme geçmek için acele etmemeli…Peki sevdiklerinizin bu haftası nasıl geçecek merak ediyor musunuz…

Sevdiklerinizin bu haftası nasıl geçecek merak ediyor musunuz?

KOÇ: Partnerin yenilik yapma haftasında. Haftabaşında aşka, kendini yenilemeye, görünüşünü değiştirmeye odaklanacak. Fikrini almak isteyebilir.  Sevdiği varlıklara  sevgisini göstermek, uzaklardaki dostlarla bağ kurmak isteyecek. Sevgi pıtırcığı gibi davranırsa şaşırma.  Hafta ortasından itibaren yeni bir bilgi hayatını değiştirecek. İletişim araçlarından birini yenileyebilir. Araba alabilir. İhtiyacı olan bir teknik bilgiye ulaşabilir. Hafta sonunda kariyer ve otoritelerle ilgili bir nedenden canı çok sıkılabilir. Abartılı tepkilerle cevap verse de kazanan taraf olacak. Müdahil olma.

BOĞA: Mali kaynaklar bulmak üzere ve parasını en iyi değerlendirdiği bir dönemde. Hafta başında iç dünyasında yaşadığı aydınlanma Onu dış dünyaya karşı koruyacak ve sorunları kolayca çözebilecek. Ailesi en büyük desteği ama sen de destekle. Hafta ortasında yeni bir gelir elde etmenin teknik bir yolunu bulacak. İyi bir fikir paraya dönüşebilir. Haftasonunda seyahate çıkmaması konusunda Onu uyarmalısın. Yolculuklar beklemediği kadar sinirbozucu olacak. Evde geçirilen sakin bir hafta sonu avantaj sağlayacak.

İKİZLER: Güneş burcuna geçti ve enerjisi ikiye katlandı. Bilmek ve öğrenmek için can atıyor olacak, araştırmalarına destek ver, öneride bulun, yardımcı ol. Sadece anlatmak isterse dinle. Öfke kontrolünün sorunlu olduğu bir haftada. Aniden sinirlenebilir ve ne yapacağı bilinmez olabilir. Ona bu konuda okuyabileceği, etkilenip yenileneceği bir literatür, kaynakça öner. Mutlaka işe yarayacaktır. Arkadaşlıkların, sosyalleşmenin önemli olduğu bir haftada. Ortaklıklarını, yakınlarıyla ilişkilerini iyileştirecek. Başkalarıyla zaman geçirmesini anlayışla karşıla. Hafta boyunca yenilenecek, görünüşünü değiştirecek. Haftasonunda mali bir kriz yaşayabilir. Korkularını anla ve geçeceğini hatırlat.

YENGEÇ: Spritüel konulara ilgisi artıyor. Kendini geliştirmek için içsel yolculuğunda mümkünse ona yardım et. Bilgin yoksa önünde durma, engel olma. Yeni bir teknikle tanışabilir, hayatı değişebilir. Bunun sana da yararı olacak en azından daha sakin ve iyi davranacak. Onu destekle. Kariyeri için mücadelesini, otoriteleriyle ilişkisini iyileştirme çabasını takdir et. Başkalarının takdiri ona güç verecek. Haftasonu tüm subjektifliği ve duyarlılığıyla eski korkularını hatırlayacak. Dış dünyadan algıladığı tehdit gerçekte olabilir, sanrıda. Hafta sonu boyunca yanında ya da her an Ona ulaşabilecek pozisyonda ol. Sevdiklerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacak.

ASLAN: Bol sürprizli, keyifli ve neşeli bir dönemde. Hiçbir koşulda neşesini bozma. Seyahatler, yeni bilgiler, başka kültürler, uzaklardan gelen misafirler hatta medya çalışmaları tüm zamanını dolduracak, Onu heyecanlandıracak. Seninle ilgilenmesi için zorlama. Yaşamına hafta ortasında yeni dostlar, sosyal gruplar katılacak. Kimi arkadaşlarıyla arası bozulacak. Yorum yapacaksan başkasından yana olma. Hafta sonunda iş ve sağlık sorunları aniden korkutabilir. Olaylar gelecek hafta başında da devam edecek. Manevi güce, birinin nu dinlemesine ve mantıklı açıklamalara ihtiyaç duyacak. Yanında ol. Zor zamanlarda kimin yanında olduğunu unutmayacak.

BAŞAK: Ödemeler, ev almak, taşınmak, evi ve derin duygularını yenilemek, aniden karşısına çıkan sürpriz fırsatları değerlendirmek hafta boyunca meşgul görünmesini sağlayacak. Fikrine ihtiyaç duyabilir. Güvenli, ekonomik ve şık seçimler yapmasına yardım et ama mutlaka senin dediğin olması için diretme. Bir sonraki gün yüzünü bile görmek istemeyebilir. Kariyerinde yeni bir aşamaya geçiyor ve tabii gergin. Stresini sana yansıtabilir. Beklemediği şekilde sinir bozucu alicengiz oyunlarıyla karşılaşabilir Hepsiyle baş edecek. Yaratıcılığı oldukça yüksek. Yinede projeleri başkaları tarafından çalınabilir. Hafta sonunda kendisini güvende hissetmeyecek yanında ol.

TERAZİ: Yakınları ve sevdikleriyle nihayet her şeyin yoluna girdiği huzur duyabildiği bir evrede. Tadını çıkartmasına izin ve dengesini bozma. Yakın çevresindeki kişilerin desteği ile sorunlarını çözme yolunda. Yeni bir yolculuk, eğitim ya da medyada yeni bir başlangıç tüm yaşamını değiştirecek ve heyecanla yeni şeyler öğrenecek. Sevincini paylaş, sürpriz bir kutlama yap. Kariyeri adına önemli bir korku hissedecek belki de ailesi gelişmelere engel olacak ya da evle ilgili sorunlar hedeflerine odaklanmasını zorlaştıracak. Hafta sonunda birine ihtiyaç duyarsa  sen olmalısın. Seninde sorunların varsa can kulağıyla dinleyecek.

AKREP: İş ve sağlık dünyasında yenilik yapmaya karar verdi. Severek yenilenecek, isteyerek. Onu desteklediğini bilmek iyi gelebilir. Özellikle mali alanda birikime geçebilir. Bunu seninle paylaşırsa Onu bu kararından dolayı kutla. Kariyeriyle ilgili sürprizli bir haftada. Ne iş yapıyorsa yapsın şansı gülecek. Başkalarının kaynakları, sponsorlar, ameliyatlar, yeni bir ek gelir gibi yenilikler hafta ortasında heyecanını yükseltecek. Bir bilgi onun yeni gelirlere ulaşmasını sağlayacak. Aynı konuda çok da gergin hissedebilir. Seninle her şeyi paylaşması için zorlama. Yakın çevresi haftasonundan itibaren değişecek ve bu Onu kısmen yoracak. Alışkanlıkları değişirken stresi artacak. Mümkünse sakinleşmesini sağla.

YAY: Aşka, çocuklarına, yaratıcılığını kullanabildiği harika projelere odaklandığı bir evrede. Sabit değerler, güvenli alanlar kurma çabasında. Engellerden korkuyor ama yinede sürpriz atılımlar yapabilir. O kazanan tarafta bulunacak yanında ol. Hafta ortasından itibaren evlilik kararı alabilir, ortaklık kurabilir ya da bir bilgiye ulaşıp yeni bir danışmanla çalışabilir, yakınlarıyla arasında yepyeni bir iletişim biçimi geliştirebilir. Yakınlarından birine pahalı bir hediye verebilir. Her koşulda destekle. Hafta sonunda mali konularda dikkatli olmasını tembihle. Hırsızlık ya da Onu korkutan kayıplar yaşayabilir. Varlıklarını garantiye almasını sağla.

OĞLAK: Hafta boyunca eviyle, ailesiyle ilgilenmek isteyecek. Birlikte yemekler, piknikler, eğlenceler planlayacak. Onun ailesiyle zaman geçirmesini destekle. Bu Ona iyi gelecek. Eğlenceli bir anda ortaya çıkan fikirler daha çok kazanmasını mali kaynaklar bulmasını sağlayacak. İş yaşamında büyük bir yenilik yapabilir. İş araçlarının daha modern ve konforlu olması işini kolaylaştıracak. Ancak sağlıkla ilgili öfke ve tansiyon sorunu yaşayabilir. Dinlenmesi gerektiğini söylesen de seni dinlemeyebilir. Onu bol bol güldürmeli, su içmesini sağlamalısın. Hafta sonunda adeta terör estirecek. Ailesi ve yakınlarına karşı acımasız davranabilir. Başkalarıyla empati kurmasını öğretmelisin.

KOVA: Yakın çevresi yenileniyor ve yeni bilgiler Onun lider pozisyonda yer almasını sağlıyorken sevincini seninle paylaşmak isteyebilir. İşler bir anda ilerleyecek, sürpriz haberlerle tüm hafta şaşırtacak. Yakınlarının desteğini alıyor ama en büyük desteği içindeki güç. Doğru adım atmanın doğru zamanını içgüdüsel olarak biliyor. Aşk yaşamında yeni bir başlangıç hayata karşı yeniden heyecan duymasını sağlayabilir. Yeni bir proje sunabilir, kabul görebilir. Evliyse bebek sahibi olmaya karar verebilir. Onun heyecanlarını paylaş. Yakınlarının sağlık problemleri hafta sonunda korkutacak. Bu geçici durum hafta başında da ciddiyetini koruyacak. Yalnız hissederse yanında ol.

BALIK: Mali konularda yükselişte olduğu bir evrede. Fakat saf kalbi kolayca heyecan duyup kolayca motivasyonunu kaybedebilir. Onu sürekli destekle. Başarılarını takdir et. İş yaşamında şanslı bir dönem yaşayacak bu şansı değerlendirmesine yardım et. Kariyerini sağlamlaştıracak bir haber hafta boyunca sevinç kaynağı olacak kutlamalısınız. Ona sürpriz yap emin l çok sevinecek. Evini, eşyalarını yenileyecek ve elektronik bir araçla yaşamını kolaylaştıracak. Bu bilgiyi araştırmasına destek ver. Evle ilgili sorunlar karşısında öfkesini kontrol edemeyebilir. Çıkabilecek sorunları öngöremeyebilir. Manevi gücünü korumanın yollarını öğret. Kendine daha fazla inanmalı. Arkadaşlıklar, çocuklar, projeler hafta sonunda üzecek. Üzüntüsünü paylaş. SU KARAKUŞ / Uzman astrolog

 

 
Kiraz hasadında yüzde 20 artış var
 
Yıllarca yöneticilik yapan Portakal: Yeni ünvanım çiftçi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevdiklerinizin burç yorumları
Bu hafta senenin en güzel astrolojik etkileşimlerinden biri zirveye çıkacak. ...
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Bu hafta Ay-Jüpiter kavuşumu hem aşkı, hem evliliği, hem de bolluk bereketi ...
Merkür retrosu sonunda, kazandığımız 7 şey
Merkür bu haftadan itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le ...
 
7 adımda haftanın astrolojisi
Bu haftanın tek 5 yıldızlı günü Pazar olacak…
İyiliğin değerini bilen mayıs bebekleri
4 Mayıs’a dek doğan bebekler Merkür gerilemesinin ve durağanlaşmasının ...
24-30 Nisan haftası burç yorumları
24 Nisan ilginç bir gökyüzü olayına sahne olacak: Merkür-Satürn üçgeni. ...
 
17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?
Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ...
10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?
Bu sabah dolunay gerçekleşti. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda ...
Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız
Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva