HABERLER>SPOR
25 Ocak 2020 Cumartesi - 18:55

Şenol Güneş'ten Altınordu'ya ziyaret

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaret etti. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve teknik direktörü Hüseyin Eroğlu tarafından karşılanan Güneş, minik futbolcularla tek tek tokalaştı.

Şenol Güneş ten Altınordu ya ziyaret

Altınordu'nun Türk futbolunda örnek gösterilen altyapı tesisini inceleyen Şenol Güneş, daha sonra Altınordu ile Bursaspor U19 takımları arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından soyunma odasına giderek Altınordulu gençlere öğütlerde bulundu. Güneş yaptığı konuşmada, "Genelde son zamanlarda oynanan futbola sıkıcı diyorduk; ama bu maçta heyecan vardı. Çok pozisyon oldu keyifli maç oldu. Genç takımlarda maçı kazanamasanız bile, kazanımlarınız oluyor.  Oyununuzu geliştiriyorsunuz. Dersler çıkarırsanız ileride telafisini yaparsınız. Öncelikle kendinize güvenmenizi bekliyoruz, yeni nesiller geliyor siz de katılabilirsiniz. Okulunuzu okuyun, hayatı değerlendirin, futbolu en iyi şekilde yapmaya çalışın" dedi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, CEO Barış Orhunbilge, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve yöneticiler tarafından tesisin kapısında karşılanan teknik direktör Şenol Güneş, minik futbolcularla tek tek tokalaştı.

Güneş: Kendiniz olun
Gençlerin imkanlar bakımından çok şanslı olduğunu belirten Şenol Güneş, "Çok şanslısınız, güzel bir tesisiniz ve başkanın heyecanı var. Biz amatörken malzemesi, tesisi, eğitimcisi olmayan dönemlerden bugünlere geldik. Siz çok daha avantajlısınız ama sıkıntınız üzerine ne koyacağınız. Özgür olun, yaratıcılığınızı kullanın. Bir başkası gibi olmayın, kendiniz olun. Herkesten faydalan ama kendin ol. Çünkü Messi bir tane var, başka Messi yok veya başka Ronaldo yok. Kendiniz üretin, katın bir şeyler, hocalarınızı dinleyin. Onların en iyisini vereceklerini düşünüyorum. Sorun öğrenin, bildiğinizi paylaşın. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Futbolda devrim yapmalıyız" 
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbol eğitiminde Avrupa'dan çok geride olduğumuzu belirterek devrim yapılması gerektiğini vurguladı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı tebrik eden Şenol Güneş, "Bu işe gönül vermek, bu felsefeyi oturtmak çok önemli. Bu çocuklarla gurur duydum. Bu model yeni yapılanmanın öncüsü olur. Bu yük tek sizin üzerinize kalmamalı. Devlet, belediyeler, bakanlıklar da destek vermeli. Futbolun kalkınması için yeni bir devrim yapmak gerekiyor. Devlet tarıma nasıl destek oluyorsa, futbola da destek olmalı. Futbolcular da yurtdışından döviz getirmeli. 80 milyon nüfusumuz var oyuncu çıkmıyor diyorlar, Çin daha fazla ama hiç yenemiyor. Ne üretiyoruz ona bakmak lazım" ifadelerini kullandı.

Karikatürlü teşekkür
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e 2002 Dünya Kupası'ndaki üçüncülümüz nedeniyle üzerinde bir teşekkür yazısı içiren Güneş'in karikatürünün yer aldığı bir çerçeve hediye etti. Teknik direktör Şenol Güneş ise Seyit Mehmet Özkan'a imzalı Milli Takım forması verdi. (DHA)

 
'Elazığ'da okullarımız açısından korkulacak bir durum yok'
 
ABD vatandaşları için tahliye kararı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'de deprem yası: Kutlamalar iptal!
Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın açılışı için planlanan kutlamalar, Elazığ'daki ...
Beşiktaş kafilesi İzmir'e geldi
Süper Lig'in 19. haftasında yarın Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş, İzmir'e geldi.
Kızılay'dan İzmirlilere Elazığ çağrısı: Göztepe-Beşiktaş maçı öncesi atkı alın!
Türk Kızılayı İzmir Şubesi Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, Göztepe- Beşiktaş ...
 
Menemenspor lider Hatayspor karşısında
TFF 1. Lig'de Altınordu ve Giresunspor yenilgileriyle düşüşe geçen Ekol ...
Akhisarspor ilk iki yarışından uzaklaştı
TFF 1'inci Lig'de evinde zirve yolundaki önemli rakiplerinden Bursaspor'a ...
Karşıyaka taraftarından 'transfer yasağı' çağrısı!
 TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta bu haftayı bay takım olarak geçicerecek ...
 
Göztepe'den dev yürüyüş! 95 yıllık hasret bitiyor
Türk futbolunun köklü kulübü Göztepe'nin 95 yıllık stat özlemi bitiyor. ...
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi sona erdi
Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbol direktörü Ali Naibi ile yollarını ayırdı.
Kupada eşleşmeler belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva