HABERLER>SAĞLIK
2 Mayıs 2020 Cumartesi - 11:34

Sendika Başkanı Doğruyol açıkladı: Bakanlık 12 bin test gönderdi, müdürlük 100 bin temin etti!

Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Doğruyol, “Sağlık Bakanlığı tarafından İlimize yaklaşık 12000 test gönderilmiş, Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerimiz ise kendi imkânlarıyla 100.000 test temin etmiştir. Gerekli görülen her çalışanımıza ve vatandaşlarımıza test yapılması için çaba harcanmış, çalışmalara devam edilmektedir” dedi.

Sendika Başkanı Doğruyol açıkladı: Bakanlık 12 bin test gönderdi, müdürlük 100 bin temin etti!

EGEDESONSÖZ- Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ahmet Doğruyol, açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgınıyla mücadele konusunda veriler sunan Doğruyol şunları söyledi:

Pandemi Döneminde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın ülke genelindeki çabaları, İzmir İl Sağlık Müdürlüğümüzün gayretleri takdire şayandır. Başta Sağlık Banımız Mehmet Burak Öztop olmak üzere, Bürokratlarımız, profesöründen temizlik işçisine kadar tüm sağlık çalışanlarımıza Teşekkür ederiz. Pandemiyle mücadelede bu gün umutlarımız yeşermişse virüs kapan 7000 civarındaki sağlık çalışanımız ve virüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlık şehitlerimiz sayesindedir.

Covid-19 virüsü sebebiyle malzeme ihtiyacı konusunda ilimizin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hızlı hareket eden ve bölgemizde motor görevi yaparak aktif rol oynayan İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimizi tebrik ederiz.  Sağlık İl Müdürlüğü Yetkililerimiz ve çalışanlarımız, pek çok gün 7/24 mesai yaparak il müdürlüğünde sabahlamış, yine de pes etmeden çalışmaya devam etmişlerdir.

Sağlık Bakanlığı Tarafından İlimize yaklaşık 12000 test gönderilmiş, Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerimiz ise kendi imkânlarıyla 100.000 test temin etmiştir. Gerekli görülen her çalışanımıza ve vatandaşlarımıza test yapılması için çaba harcanmış, çalışmalara devam edilmektedir. Sıkıntılı süreçten her geçen gün daha iyiye giden bir sürecin olduğunu yetkililerimiz ifade etmektedirler.

Kurumlarımızın bazılarında zaman zaman lokal olarak sıkıntılar yaşanmış olsa da, kısa sürede sıkıntılar aşılmış çevre illerimize, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına koruyucu ekipman desteği verilmiş olması sevindiricidir.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimizin pandemi döneminde pek çok malzemeyi kendi imkanlarıyla piyasadan sağlamakla kalmamış, ege bölgesinde bulunan pek çok ilimize, Maske, Eldiven, Gözlük, Dezenfektan vb. malzeme desteğinde bulunmuştur.

Komşu illerimize yaklaşık 400 bin adet cerrahi, 200 bin FF2, 3 bin yüz koruyucu maske, 400 bin eldiven,20 bin tulum desteğinde bulunmuştur. İlimizde bulunan bazı bakanlıkların birimlerine, üniversite hastanelerimize ve özel sağlık kuruluşlarımıza da koruyucu ekipman desteğinde bulunan İl Müdürlüğü Yetkililerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.

İzmir İlimizde Profesöründen, asistanına, hemşiresine, teknisyenine temizlik personeline kadar tüm sağlık çalışanlarımızın gayretli ve özverili çalışması İzmirli vatandaşlarımız tarafından da takdir görmüş,  sağlık çalışanlarımıza her türlü desteği vermek için çabalamışlardır.  Çalışanlarımıza ve İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza minnettarız.

Güzel günlerde buluşmak dileğiyle.

 
Meclis Üyesi Boztepe’den fahiş fiyat çıkışı: Belediye başkanlarını göreve çağırıyorum, ayıptır!
 
Bakanlık sahte ilanlar için harekete geçti!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
att 3 Mayıs 2020 Pazar 10:54

Çevre illerde ,sağlık bakanlığına malzeme desteği yapmak , 7/24 çalışmak,sürekli personelin yanında olmak,Ramazan ayında engüzel sevap.Allah size güç kuvvet versin.Saygılar

Yorumu oyla      2      3  
Şero 2 Mayıs 2020 Cumartesi 16:54

Özel sektör mensubu bir sağlıkçı olarak gözlemlediğm.İl Sağlık müdürlüğü;İzmiri bırakın Türkiyede Olağan üstü bir başarı öyküsü çıkardılar.Teşekkürler

Yorumu oyla      2      3  
Yaylacıklı 2 Mayıs 2020 Cumartesi 12:17

İzmir il sağlık müdürlüğü,özlllikle il sağlık müdürümüz ve destek Hizmetleri başkanı,Türkiye’de örnek çalışma çıkardı Türkiye’deki illerin çoğuna Sağlık bakanlığına Bile malzeme gönderdiler.Tüm sağlık kurumlarını; Sağlık müdürü Ekibine motivasyon amaç 7/24 ziyaret etti..Helal olsun.Yöneticilik Budur.Evde oturup çay kahve içmek ,değildir

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koronavirüsü yenen Muazzez hemşire yaşadıklarını anlattı
İzmir'de hemşire Muazzez Selçuk (40), yakalandığı koronavirüsü yenerek, ...
Dikkat! Doğanın can damarını tehdit ediyor
İÜ Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, "Salgın ...
İzmirli profesörden çarpıcı açıklama: Vakaların yüzde 90'ı genç!
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim ...
 
'COVID-19 Bilimsel Araştırma Değerlendirme Komisyonu' oluşturuldu
Sağlık Bakanlığı'nca, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve İl Sağlık Müdürlüklerine ...
Türk ortaklı şirket: İnsan testlerine başladı
Almanya'da kurucu ortaklarından biri Türk olan BioNTech adlı şirket, Pfizer ...
Kızılay'dan 'hayati' çağrı: Stoklar tükendi!
Türk Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, yeni tip koronavirüs ...
 
İzmir'den sevindirici haber! 70 yaş üstü 3 hasta alkışlarla taburcu edildi
Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesinde korona virüs ...
İzmir Eczacı Odası açıkladı: Maske dağıtımında önemli değişiklik!
İzmir Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamada, maske dağıtımında yoğunluğun ...
Koronavirüs tedavisinde yeni umut!
İlaç şirketi Gilead Sciences bugün yaptığı açıklamada remdesivir ilacına ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva