HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Ocak 2019 Cuma - 16:27

Selçuk'ta karne günü buluşması

2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılı’nın birinci döneminin sona ermesi sebebiyle 19 Mayıs İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen törenlere Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Ömer Eşit, siyasi parti temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.

Selçuk ta karne günü buluşması

19 Mayıs İlkokulu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende ilk olarak Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli bir konuşma yaptı. Bilekli konuşmasında yarı yıl tatilinin öğrenciler için bir fırsat olduğunu belirterek; “Tatiller dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutmayanız ki dinlenmek boşa vakit geçirmek değil; verimli aktivitelerde de bulunma zamanıdır. Tatiller zayıf olduğunuz konulara çalışmak ve kitap okumak alışkanlığı elde etmek için en uygun zamanlardır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak ancak eğitimle mümkündür” diyen Cezayir Bilekli notları düşük olan öğrencilerin velilerine çocuklarını sadece notları üzerinden değerlendirilmemesi gerektiğini uyarısında da bulundu.Eğitim olmazsa olmazımızdır
Öğrencileri karne aldığı heyecanlı günde bir konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Eğitim olmazsa olmazımızdır. Eğitim sadece okumak, derse girmek değildir. Eğitim bütün bir süreçtir, yaşam boyu devam eder. Bu sürecin içerisinde öğretmenler, okul ve veliler vardır. Bu süreç içerisinde çocuklarımıza sevgi , saygı ve anlayış ile yaklaşmamız lazımdır. Çocuklarımızın sevgiye, desteğe, sahiplenilmeye ihtiyaçları vardır. Bizler eğitimciler ve veliler olarak bunu yapmak zorundayız. Her birimizin çocuklarımıza karşı görevleri vardır” dedi. Başkan Bakıcı öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ise yaptığı konuşmada; Öğrencilere bugünden geleceğini planlamaları gerektiğini söyleyerek; “Tatili dinlenerek geçirin. İkinci döneme daha zinde bir şekilde gelin. Ben bu eğitim- öğretim yılının sonunun hepinize hayırlı olmasını diliyor; şimdiden gelecek eğitim- öğretim yılı için başarılar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam İnci, başkan Bakıcı ve protokol üyeleri Selçuk’ta düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.Kaymakam İnci ve Başkan Bakıcı 19 Mayıs İlkokulu’nda sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini verdi.

19 Mayıs İlkokulu’nun ardından 19 Mayıs Ortaokulu’nda düzenlenen törende ise başarılı öğrencilerin yanı sıra çeşitli sosyal faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 5.6.7.8. sınıflarda dereceye giren öğrencilere, Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında sağlıklı beslenme konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere,  DynEd İngilizce Eğitim Sistemi’nde dereceye giren öğrencilere, İzmir Şampiyonu olan 19 Mayıs Yıldız Erkek Voleybol Takımı’na ödülleri Kaymakam İnci, Başkan Bakıcı ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

 
Eski YARSAV Başkanı'na hapis cezası!
 
Manisa'da şok olay! Kocasının başka biriyle düğün yaptığını görünce...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornovalı çocuklara kar sürprizi
Bornovalı çocuklar, Bornova Belediyesi’nin kar sürpriziyle eğlenceye doydu. ...
Başkan Demirağ'a gülümseten ziyaret
“Gülümseyen Kat Hizmetleri” Erasmus+ Projesi ile hibe almaya hak kazanan ...
Karşıyaka’dan kadınlara özel yüzme kursu
Her yaş ve kesimden vatandaşları spora teşvik etmek için çalışmalarını ...
 
Gaziemir'de hayata bağlayan atölye
Gaziemir ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 3'üncü sınıfında okuyan ...
Buca’da duyarlılık örneği
Bucalılar,İzmir’de löseminin nadir görülen bir türü olan JuvenilMiyelomonositik ...
Karabağlar'da karne hediyeleri hazır
Karabağlar Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini keyifli geçirmesi amacıyla, ...
 
Devecilik kültürü ve deve güreşleri sempozyumu başladı
III. Uluslararası Selçuk Efes Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Sempozyumu ...
Ödemiş Belediyesi 53 bin fidan dağıtıyor
Ödemiş Belediyesi üreticiye destek vermek amacıyla ceviz, kestane ve çam ...
İzmir'de bisiklet devrimi: Milyonları aştı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Ocak 2014’te hizmete aldığı bisiklet ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva