HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Ağustos 2016 Pazar - 11:06

Seferihisar'da toplu sünnet şöleni

Seferihisar Belediyesi, ücretsiz sünnet ettirdiği 32 çocuk, aileleri ve Seferihisarlıları sünnet şöleninde bir araya getirdi.

Seferihisar da toplu sünnet şöleni

Yaklaşık 10 gün önce sünnet ettirilen çocuklar, 27 Ağustos Cumartesi günü Seferihisar Belediyesi Kapalı Pazaryerinde düzenlenen şölende buluştu. Seferihisar Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği etkinlik büyük bir düğün havası içerisinde geçti. Geceye Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer, Gürhan Özata, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Günay Öksüz, CHP Gençlik Kolları ve CHP Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Grup Lacivert’in müzikleri eşliğinde gerçekleşen gecede Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer çocuklara birer çeyrek altın takarak sünnetlerini kutladı.

Düzenledikleri şölenle ilgili bilgiler veren Başkan Soyer; “Bugün yine bir dayanışma örneği sergiledik. Organizasyonumuz belediyemiz tarafından yapıldı. Özel Ata Sağlık Hastanesi çocukların sünnetlerini ücretsiz gerçekleştirdi. Bahar Çiçek Evi çocukları giydirdi ve birçok sponsorumuz bu şölene sahip çıktı, destek verdi. Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde hep birlikte çocuklarımızın sünnetlerini gerçekleştirdik. Tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bugün 32 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Soyer; “Buradan hepsini tebrik ediyorum. Biz her zaman çocukların geleceğine yapabileceğimiz yatırımların en büyük belediyecilik görevi olduğunu düşündük ve bu yönde çalışmalar yaptık. Bugün sünnet olan bu çocuklarla birlikte ilçemizde yaşayan tüm çocukların daha iyi yetişmeleri, daha iyi eğitim almaları, yeteneklerin keşfedilerek başarılı olacak alanlara yönlendirilmeleri ve birer dünya vatandaşı olmaları için tüm imkanlarımızı zorlayacağız. Bu çocuklar pırıl pırıl çocuklar. Bu pırıl pırıl çocuklara çok güveniyorum ve onlarla bu ülkenin geleceğinin aydınlık olduğunu düşünüyorum” dedi.

Seferihisar Sünnet Şöleni’nin ikinci günü olan Pazar günü çocuklar ata binecek ve Kapalı Pazaryerinde Sünnet Mevlidi okutularak tamamlanacak.   

Seferihisar Sünnet Şöleni’nin sponsorları şu isimlerden oluştu:  Özel Ata Sağlık Hastanesi, Bahar Çicek Evi ( Bahar Arşal-Arzu Arşal)Yasemin İnceoğlu, İ.S.A.D. Ltd. Şti., Türker Çınar, Sönmezoğlu İnşaat, Şah Tuğrul İnşaat, CHP Seferihisar İlçe Örgütü.  Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri, Bayındır Ticaret, Mahmut Yüce, Orhan Yüce, Neriman Tokdil Ekmek ve Unlu Mamulleri, Behzat Koca, Ora Lahmacun, İbrahim Kuşoğlu, Mehmet İlhan, Aydın Ay, Rita Varlıklı, Ramazan Gürsoy, Öznur Tayfon, Birgül Özcan, Cihat Özen, Erşan Erdoğan, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri, Seferihisar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, 

 
Hentbolcu kızlar Bornova’nın gururu oldu
 
Urla Belediyesi de İEF'de!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve onay geldi: Narlıdere Metrosu yola çıkıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere metro ...
İEF'de çocukların bir köyü var!
85. İEF’de İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN anaokulları tarafından ...
Fuar'da bir ilk: Bisiklet ve Yaya Şehri!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında ...
 
İzmir'de Asya ve Afrika rüzgarı
İzmir Fuarı kente büyük hareketlilik getirdi. Fuar için gelen yabancı ...
Karabağlar Belediyesi'nden İEF'de yoğun mesai
Karabağlar Belediyesi bu yıl 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal ...
İzmir'in belediyeleri projeleriyle İEF'ye taşındı!
Bir çok ilçe belediyesi örnek projelerini 85.İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki ...
 
85. İEF'de Karşıyaka farkı!
Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 85'inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal ...
Konak fuarın gözdelerinden oldu!
Bu yıl 85’incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın katılımcıları ...
Menderes'te hizmet kalitesini artıracak şantiye!
Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Fen İşleri ve Destek ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva