HABERLER>GÜNCEL
6 Kasım 2017 Pazartesi - 21:02

Saldırıya uğrayan gazi konuştu: 2 yaşındaki çocuğumdan ne istediniz?

Ankara'da trafikte çıkan 'yol vermeme' tartışmasında belden aşağısı tutmayan gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ile birlikte saldırıya uğrayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, "Benim 2 yaşındaki çocuğumdan ne istediniz?" dedi.

Saldırıya uğrayan gazi konuştu: 2 yaşındaki çocuğumdan ne istediniz?

Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören  gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, "Gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, tedavi "Yaşadığımız olayda şunu sorabilirsiniz ? 'Siz onlara lamba mı yaktınız sellektör mü yaktınız ?' Yapmadım. Öyle bir olay yaşandı. Başımıza geldi. Keşke gelmeseydi. Ben bu vatan için yine savaşırım. 6 yıl boyunca uzman çavuşluk yaptım ve yine giderim. Benim 2 yaşındaki çocuğumdan ne isteniz.  Benim oradaki şehit bayrağım yok. Sen ondan ne istedin ? Herşey tamam sen ondan ne istedin ? Başka diyecek birşeyim yok. Durum böyle.

Sağolsun herkes yanımızda. Türk milleti yanımızda. Bunu hissettirdiler. Allah razı olsun. Biz onlar için yerlerde çatışıp yaralandıysak ... Kimimiz şehit kimimiz gazi olup bir yerlerimizi kaybettiysek... Onlar da bizim değerli olduğumuzu anlattılar. Allah razı olsun Türk milletinden." dedi.  

AVUKAT MUSTAFA SAİT AKSU: HEPİMİZ GAZİLERİMİZİN SONUNA KADAR YANINDA OLACAĞIZ
Saldırıya uğrayan gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve  gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş'ın avukatı Mustafa Sait Aksu, saldırının ilk saatlerinden itibaren olayın bizzat içinde olduklarını belirterek,  "Saldırının ilk saatlerinden itibaren gazilerimizden haber aldığımızdan beri bu üzüntülü ve hepimiz için yürek yaralıyıcı olayın bizzat içinde bulunduk gerek gazimiz gerek muhterem eşleri, gerek diğer gazimiz Muzaffer Oktay ve muhterem aileleri ile beraber.... Ama bugün burada şunu anlıyoruz ki biz büyük bir aileyiz. Biz aslında çok güçlüyüz. Tüm Türkiye tek yürek oldu. Bugün burada meslek örgütümüzü temsilen Ankara Barosu Başkanı, Saadet Partisi İl Başkanı Fatih  Beyazıt, BBP Hukuk Müşaviri, ve tüm sivil toplum yöneticileriyle, tüm yurttaşlarımızla biraradayız.  Gazimiz İbrahim Bey'in aracı saldırıda zarar gördü diye bir avuç parasını toplayıp gelen çiftçinin 'O arabayı ben yaptırmak istiyorum. ' demesini öğrendim. Bu bile bizim necip milletimizin gazimize şehit ailesine nasıl sahip çıktığını gösteriyor. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum.  Baştan beri bizimle beraber olan basın mensubu arkadaşlarımıza ve tüm milletimize teşekkür ediyorum. Hepimiz gazilerimizin sonuna kadar yanında olacağız. İnşallah böyle birşeyin olmaması içinde caydırıcı olan her türlü tedbire başvuracağız." dedi.  

SÜLEYMAN SOYLU'DAN GAZİLERE ZİYARET 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıya uğrayan gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve  gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş'ı tedavi gördükleri Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. 

AİLE BAKANI KAYA'DA OLAYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit ve Gazilerden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Ekrem Yavuz da 2 gazi ve ailelerinin darp edilmesi olayı ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın da yakından ilgilendiği belirterek, hastanede kendilerini ziyaret edeceğini bildirdi. 

2 KİŞİ TUTUKLANDI, 4 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
Trafikte tartıştıkları gaziler Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş ile yanlarındaki aile bireylerini darp ettikleri iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

 
İzmir'de terör operasyonu: 1 tutuklama
 
Suudi Arabistan'da taht savaşı mı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de terör operasyonu: 1 tutuklama
İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen ...
Kandilli Rasathanesi: Tsunami bekliyoruz!
Tüm dünyada tsunami konusunda farkındalık yaratmak üzere her yıl 5 Kasım’da ...
İzmir'de 'sözde imamlık' yapmış... Parmak izleri bakın nerede bulundu!
İstanbul'da gözaltına alınan FETÖ'nün sözde "Hava Kuvvetleri sözleşmeli ...
 
Seçimin ardından Gökçek’ten ilk tweet
Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine ...
CHP’li meclis üyesine silahlı saldırı!
İstanbul Silivri'den son dakika haberi geldi. Silivri Belediye Meclis ...
ABD ile vize krizinde flaş gelişme!
Türkiye ile ABD arasındaki vize krizinde yumuşama sinyali... Reuters'ın ...
 
Minik Yağmur 'öldüren tacizi' uzmana böyle anlatmış... Mahkemeden flaş karar çıktı!
İzmir'in Bornova ilçesinde, torununun 9 yaşındaki arkadaşı Yağmur K.'yi ...
Konak'a optimum yapılacak: Dev proje yola çıktı!
İzmir’de Optimum Alışveriş Merkezleri’ni yapan Rönesans Holding’e bağlı ...
24 kişinin öldüğü feci kazada midibüsü kullanan şoför için flaş karar!
İzmir'in Buca İlçesi’nden Anneler Günü kutlaması için geziye çıkanları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva