HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Aralık 2017 Cumartesi - 15:41

Sahil Bulvarı'nda yeni hayat... İlk geçen Başkan Kocaoğlu oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını yürüttüğü Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından trafiğe açıldı.

Sahil Bulvarı nda yeni hayat... İlk geçen Başkan Kocaoğlu oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin taşıt trafiğini yeraltına alarak kente yeni bir meydan kazandırmak amacıyla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde projelendirdiği alt geçit inşaatı bitirilerek trafiğe açıldı. Asfaltlama çalışması ve yol çizgileri tamamlanan "Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi", İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından trafiğe açıldı.

Deniz seviyesinin altında 1500 fore kazığın çakıldığı zorlu inşaat sürecinde emeği geçen tüm bürokrat ve çalışanlara tek tek teşekkür eden Başkan Kocaoğlu, alt geçidin İzmirlilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Altgeçidin duvarlarına yapılmakta olan "İzmirDeniz" temalı dalga desenli özel kaplama çalışmaları, trafik akışını etkilemeyecek şekilde, 10.00-16.00 ile 21.00-07.00 saatleri arasında devam edecek. Bu arada taşıt trafiğine kapatılacak üst bölümde tramvay raylarını döşeme çalışmaları süratle tamamlanacak.

DENİZE KESİNTİSİZ ULAŞIM
İzmir Büyükşehir Belediyesi, “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, trafiğin yeraltına alınmasıyla kazanılan Mithatpaşa Parkı önündeki 71 bin 500 metrekarelik alanı da büyük bir kent meydanına dönüştürecek. Böylece kentlilerin denize kesintisiz bir şekilde ulaşmasına olanak sağlanacak. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasının ardından İzmir, kara tarafındaki tarihi dokuyu görünür kılan ve üzerinden tramvay geçen, çok özel bir meydan kazanacak. 116 milyon TL'ye mal olan karayolu altgeçidiyle birlikte çalışmaların tamamı 136 milyon TL'ye mal olacak. 

 
Karşıyaka'da dev borç!
 
Menemen Belediyespor'un yeni forveti imzaladı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tayfun geylan 24 Aralık 2017 Pazar 15:33

Lütfen karabağlara karabağlar caddesine yani yeşillik caddesi trafik resmen facia sanayi olmazssa keyif olmaz sahilde emeklilere park yapılıyor sanayide esnaf işkence çekiyor yok böyle bir hesap tekrar tekrar dikkatinizi çekmek istiyorum trafik çok vahim yetkililer buralardan herhalde geçmiyorlar saygılarımla

Yorumu oyla      11      5  
24 Aralık 2017 Pazar 13:01

Tüm işler geciktiği, sorunlu olduğu için başkan hiçbir hizmette görkemli açılış yapamıyor.3 senede altgeçit yapmış bunun utanılacak bir iş olduğu ortada,altyapı ve yollar İzmirde dökülüyor başkan arabaya binmişken İzmiride bir turlasın.2019 da değişim ve yeni başkan şart.

Yorumu oyla      11      6  
private35 24 Aralık 2017 Pazar 11:01

sayıştay raporlarında bırak bir kaç taneyi bir tane bulgu olsa iç işleri bakanlığı çöker tepesine, duydularınla değil bildiklerinle konuş.

Yorumu oyla      13      5  
volkan 24 Aralık 2017 Pazar 00:06

selim sen yeni fuarı gör oyle konus bugun 5 önemli fuarı yapiyoruz izmir olarak butun dunya izmire akiyor ( marble, gelin damat ..) bilmeden konusmayin alt gecid gereklimiydi hayir.. Mithatpaşa gecidi kapandi anlamadım git Göztepe de yap bunu iskele cafeler Mithatpaşa rahatlardi usulsuzluk degil maliyet artisi ..sen git konak tunelindeki artisa bak cigu akpli belediyede yolsuzluk dizboyu

Yorumu oyla      12      5  
öz izmirli 23 Aralık 2017 Cumartesi 22:22

oğulcan bey ben diyorum ne gerek vardı alt geçide..alt geçit trafiğin sıkıştığı yerde yapılır...akan sahil tarafiğinde ne gerek vardı...bu geçitten önce uçkuyular kavşağında alt geçit yapılmalıydı..bucaya metro lazım ama önce tramvay yapılıyor oda gereksiz...öncelikli yatırımlar yapılmıyor...

Yorumu oyla      11      6  
Haylim 23 Aralık 2017 Cumartesi 21:41

Büyükşehir''in yeni adayı kim L. P

Yorumu oyla      12      6  
Selim 23 Aralık 2017 Cumartesi 21:40

Şehrin dokusu Nasıl bozulur görmek isterseniz verin Başkan''a size göstersin bence bunu Eskişehir''e Başkan yapın Orda yapılacak bişey kalmadı olanı bozar aöa onu güzel yapıyor KAÇ YILLIK FUAR en önemli örneği

Yorumu oyla      12      11  
XyZ 23 Aralık 2017 Cumartesi 20:49

Bu alt gecitle ilgili Sayıştay raporlarında usulsüzlük tespiti yapıldıgi belirtildi. Hizmet güzel de mamasını çok yiyen varsa Aziz bey bunu açıklamakla mukellef

Yorumu oyla      12      10  
Taner 23 Aralık 2017 Cumartesi 20:28

BELEDİYEMİZİN ELLERİNE SAĞLIK ZOR BİR SÜREÇ OLDU FAKAT UMARIM FAYDALI OLUR DARISI YERALTI OTOPARKLARINA ÖZELLİKLE GÜZELYALI CİVARINA VE BİRAZ DAHA UYGUN FİYATLI OTOPARK HİZMETİ SAĞLANMASINI RİCA EDİYORUZ (GÜZELYALI FUAT GÖZTEPE PARKI ALTI)

Yorumu oyla      13      6  
Özkan 23 Aralık 2017 Cumartesi 20:07

Bornova dan dönüş yaptığımız öğle sonrasında sahilden giderken battı-çıktı dan geçmek tatlı bir sürpriz oldu bizim için emeği geçenlere teşekkürü borç biliriz.Darısı öncelikle Marina kavşağına ve ihtiyaç duyulan yerlerin de bir an önce planlanıp yaşama geçirilmesi olacak.Üç kuyular-Halkapınar tramvay seferlerinin de başlamasını da dört gözle bekliyoruz.İzmir lilere güzel bir yeni yıl hediyesi oldu.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Foça'da arkeoloji müzesi için kampanya
Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisi’nce düzenlenen ‘Foça ...
Ve Karşıyaka'nın dev otoparkı yola çıktı... Başkan Kocaoğlu'ndan 'Opera' müjdesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Alaybey'de yaptığı 630 araç ...
Konak'ta bina yıkılırken herkes dondu kaldı... Bakın neyle karşılaştılar!
Tarihi yapıları ayağa kaldırmak için çalışmalar yürüten Konak Belediyesi'nin ...
 
İzmir'e IF Weddıng dopingi: Rekor büyüme yaşanacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 16-19 Ocak ...
Konak'ta kuşaklar arası yarışma
Konak Belediyesi’nin ilkini düzenlediği ‘Eskimeyen Hafızalar Yeni Ufuklar’ ...
Bornova’da STK Buluşması
Bornova’daki Sivil Toplum Kuruluşları, Bornova Belediyesince düzenlenen ...
 
Karşıyaka'da çürümeye terk edilmişti... Kadınların merkezi olacak
Karşıyaka Belediyesi, kadınlara kültürel ve sosyal yaşamın kapılarını ...
Buca'da yüzleri güldüren pazar
Buca Belediyesi, Dünya Kooperatifçilik Günü ve Yerli Malı Haftası’nı gerçek ...
Bornova'da kent turları zamanı
Bornova Belediyesi’nin ilçenin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva