HABERLER>SAĞLIK
11 Ocak 2017 Çarşamba - 14:36

Sağlıkçılar Adliye Şehitleri'ni andı 

İZMİR Sağlık Sen 2 Nolu Şube yönetimi ve çalışanları, İzmir Adliye Sarayı önünde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için tören düzenledi.

Sağlıkçılar Adliye Şehitleri ni andı 

Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şubesi yönetimi ve çalışanları, İzmir Adliye Sarayı önündeki polis noktasında biraraya gelerek, basın açıklaması yaptı. Adliyeye saldıran teröristlerin kahraman vatan evlatlarını hesaplayamadıklarını belirten Özdemir, "Bu ülkede, tek başına darbecilere kök söktüren Ömer Halisdemirler var. Bu ülkede tanklara meydan okuyan kadınlar, gençler, yaşlılarımız var. Tek başına teröristlere diz çöktüren kahraman Fethi Sekin'lerimiz var. Mermisi bitene kadar teröristlerle tek başına çatışan ve birçok insanın hayatını kurtaran aynı zamanda büyük bir faciayı engelleyen kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'e ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir" dedi. 

Ülkemizin içinde bulunduğu terör dalgasının bir halkası olan bu saldırı, hiç şüphesiz topraklarımız üzerinde alçakça oyunlarını sergilemek isteyen karanlık odakların kirli bir tezgahı olduğunu anlatan Özdemir, şunları söyledi: 

"Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, 'ister DAEŞ, ister PKK, ister FETÖ' bu örgütler ve onların işbirlikçileri, birlik ve beraberliğimize yenilecek, kazdıkları kuyuya düşeceklerdir. Milletimiz bu maşa örgütlerin amaçlarına ulaşmasına asla izin vermeyecektir. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terör, işgal, kaos ve komplo planlarını her defasında boşa çıkaran, alçak hesapları bozan Türkiye, dün olduğu gibi bugün de diz çökmeyecektir. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkacağız, küresel güçlerin, taşeron örgütlerin ve destekçilerinin kirli emellerini boşa çıkartacağız, heveslerini kursağında bırakacağız. Bir ve birlik olup ülkemize hep birlikte sahip çıkacağız, asla bu cennet vatanı böldürtmeyeceğiz, bayrağımızı indirtmeyeceğiz İzmir'de ve bir çok ilde gerçekleştirilen hain, alçak saldırılar amansız, fakatsız, ancaksız insanlık dışı terör saldırısıdır. Bu saldırıyı gerçekleştirenler terörist, mensup oldukları yapılar terör örgütü, bu örgütlere arka çıkanlar, sessiz kalanlar, açıktan ya da gizli destek verenler ise terör destekçisidir. Hepsini kınıyoruz." 

112 EKİPLERİNE TEŞEKKÜR 

"Patlamadan dakikalar sonra olay yerine ulaşarak yaralılarımıza ilk yardım ve acil bakım uygulayan 112 ekiplerimiz başta olmak üzere, yaralılarımızın nakledildiği hastanelerde görev yapan bütün sağlık çalışanlarına da kurtarılan hayatlar adına teşekkür ederim. Gerçekleştirilen terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu. (DHA)

 
Ege'de yüzleri güldüren hububat ihracatı raporu
 
İzmir'de yenilenebilir enerji sergisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MEDULA çöktü, hastalar perişan oldu!
Sağlık Bakanlığı’nın SGK ile bağlantısını sağlayan MEDULA sisteminde yaşanan ...
İl Sağlık Müdürü’nden ‘salgın’ raporu: Nelere dikkat edilmeli?
İl Sağlık Müdürü Salnur, kentteki grip salgını hakkında, “Ne domuz gribi ...
Dr. Ülkümen Rodoplu'dan hayat kurtaran öneriler
Herkes İçin Acil Sağlık Derneği Başkanı Uzman Doktor Ülkümen Rodoplu, ...
 
İzmir’deki hain saldırıda yaralanan 4 kişi taburcu oldu
İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur, İzmir Bayraklı Adliyesi'ne 5 gün önce düzenlenen ...
Konak Belediyesi'nden yaşlılara ücretsiz sağlık taraması
Konak Belediyesi'nin başlattığı sağlık taramalarından faydalanan 55 yaş ...
Mucizenin adı ‘Barış’ oldu
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen, daha önce de kalp ...
 
İzmir'de kanser hastası çocuklara 'yuva' sıcaklığı
İzmir'deki hastanelerde kanser tedavisi gören çocukların dar gelirli ailelerinin ...
Eşrefpaşa Hastanesi uyardı: Gribe karşı 7 altın öğüt!
İzmir’in asırlık sağlık kuruluşu Eşrefpaşa Hastanesi, soğuk havayla birlikte ...
Fransa'da 1 milyon ördek ve kaz imha edilecek
Fransa Tarım Bakanlığı, kuş gribi (H5N8) tehlikesine karşı çiftliklerde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva