HABERLER>EGE
24 Temmuz 2019 Çarşamba - 08:50

Polisin can verdiği şezlong cinayetinde ayrıntılar ortaya çıktı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Narlı mahallesi mıhlı mevkiindeki plajda, tatil için İstanbul'dan gelen polis memuru ile işletmeci arasında çıkan şezlong tartışması silahlı çatışmaya döndü. Polis memuru Kadir Ozan Yüce'nin hayatını kaybettiği olayda işletmeci Yüksel Karabulut ağır yaralandı. Seken kurşunlar, olay yerindeki bir vatandaşın da yaralanmasına neden oldu.

Polisin can verdiği şezlong cinayetinde ayrıntılar ortaya çıktı

Olay, Narlı Mahallesi'ne bağlı Mıhlı mevkiindeki plajda saat 12.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Edremit'e tatil için gelen İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kadir Ozan Yüce ile işletmeci Yüksel Karabulut arasında şezlong kullanımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, polis memuru Kadir Ozan Yüce tabancasını çekip havaya ateş etti. İşletmeci Yüksel Karabulut da tabancasını polis memuruna ateşledi. Yaralı halde yere düşen polis memuru, Karabulut'u vurdu.

Seken kurşunlar çevredeki Mehmet Çoşkun'a isabet ederek yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik gücü ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan polis memuru Kadir Ozan Yüce, gelen ilk ambulansla özel hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

YAKINI AMBULANSI KAÇIRDI
Olay yerine gelen 10 ABS 534 plakalı ambulansa ise yaralı Yüksel Karabulut konuldu. Sağlık görevlileri, hafif yaralı Mehmet Çoşkun'a müdahale ederken, Karabulut'un bir yakını ambulansı kaçırdı. İçinde hemşire ve sağlık görevlisi de bulunan ambulansı durdurmak için jandarma ve polis ekipleri, kavşaklarda önlem aldı. İsimleri açıklanmayan hemşire ve sağlık görevlisi, ambulansı kaçıran kişiyi, ikna ederek aracı durdurmasını sağladı. Adı açıklanmayan ve ambulansı daha hızlı götürmek için kaçırdığını öne süren şüpheli kaçarken, Yüksel Karabulut Edremit Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Karabulut'un hayati tehlikesinin devam ettiği, Mehmet Çoşkun'un sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Jandarma, olayda kullanılan 2 tabancayı adli emanete aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

AYRINTILAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI
olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Edremit Narlı Mahallesi İlyada Sitesi sahil kısmında kaçak olarak büfe işleten Yüksel Karabulut, sahilin geniş bir bölümünü işgal ederek, şezlong koyup, kaçak baraka yaptı. Site sakinlerinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayette bulunması üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kaçak barakayı yıkarak, şezlongların bir bölümünü kaldırdı. Bu duruma öfkelenen Yüksel Karabulut, iddiaya göre site sakinlerine yönelik hakaretlerde bulunarak, "Sizin yüzünüzden işyerim yıkıldı" diyerek bağırmaya başladı. Bu sırada tatil için sitedeki yazlıkta kalan İstanbul Başakşehir Güvenlik Büro Amirliği kadrosunda görevli polis memuru Kadir Ozan Yüce ile Yüksel Karabulut arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında darp edildiği öne sürülen polis memuru Yüce, sitedeki evinden tabancasını alarak havaya ateş etti.

Görgü şahitlerinin ifadesine göre Karabulut'ta silahını çıkartarak ateş atmeye başladı. İki tarafından karşılıklı birbirlerine ateş açması sonucu çatışma çıktı. Polis memuru Yüce ve Karabulut ile olay yerinde bulunan Mehmet Coşkun (64) ve Emine Yılmaz (45) kurşunların isabet etmesiyle yaralandı. (DHA)

 
Ölüm durakta otobüs beklerken yakaladı
 
Deniz kıyısında mahsur kalan tatilcileri JAK kurtardı
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Musa 27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:21

Devletin kolluk birimleri görevini yapmıyor hatta belediyeler bizim görevimiz değil diyerek vatandaşı gönderiyorlar. Peki kim ilgileniyor çare olacak diyoruz ilgisiz yerlere gidin diyorlar. Yani kaos olsun insanlar bir birine saldırsın istyorlar.

Yorumu oyla      4      5  
24 Temmuz 2019 Çarşamba 11:48

Bu Karabulut denen dankalak sahillerin halka açık olduğunu bilmiyormuymuş? Hastanede geberir inşallah. Sahilleri işgal eden dankalaklara ayaklarını denk almalarını öneriyoruz. Yoksa Şehit polisimizin yarım kalan işini millet tamamlar.

Yorumu oyla      12      5  
alo 24 Temmuz 2019 Çarşamba 09:33

devleti yönetenler mafya

Yorumu oyla      8      6  
Ersen 24 Temmuz 2019 Çarşamba 08:44

T.C. Devletinin kıyı koruma kanunu var. Ama devlet yok. Devleti yönettiğini iddia edenler kendisi soyguncu olmus.

Yorumu oyla      15      6  
XXX 24 Temmuz 2019 Çarşamba 07:47

polisi vuranın yakını ambulansı kaçırmış, bu yam yam kültürünün kimde olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bunların bir kısmı siyasette bir kısmı mafyavari işlerde. Devlet kanunlar bunları ıslah etmeli. Islah etmezse bu toplum onları ıslah eder 1 günde.

Yorumu oyla      16      5  
girit 23 Temmuz 2019 Salı 20:49

Mafya polis memurunu şehit etti ülkede ses yok

Yorumu oyla      17      5  
bekir 23 Temmuz 2019 Salı 18:28

polisimizi oldurdun ya sakın o hastaneden cıkma seni linç ederiz

Yorumu oyla      16      5  
yazık 23 Temmuz 2019 Salı 17:02

ne bir denetim var nede düşünen güzelim ülkemizin sahillerini mafya sahiplenmiş kimin yerinden para kazanıyorsunuz hangi dedenizden sahil miras kaldı. buraları kimler kimlere kiralıyor herkes görevini yapsın

Yorumu oyla      15      5  
YORUMCU 23 Temmuz 2019 Salı 17:00

KIYI KENAR KANUNUNU VATANDAŞ OKUMALI ZATEN 22 MADDE FALAN! VATANDAŞTAN ZİYADE KAMUDA İŞLEM YAPANLAR OKUMALI! HAFTASONU AİLEMİZİ ALIP DENİZE GİDİYORUZ BİR TANE DENİZE GİRECEK KOY NEREDEYSE YOK HEPSİ PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ! ACİLEN BELEDİYELER BUNA MÜDAHALE ETMELİ! Bkz. ÇEŞME ALTIN KUM VS..

Yorumu oyla      20      5  
Bucalı 23 Temmuz 2019 Salı 15:50

Sahillerdeki şezlong şemsiye para alınması bir cana mal oldu.sahillerimiz ücretsiz olmalı..yetkililer bunu dikkate almalı..

Yorumu oyla      30      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Datça açıklarında 25 kaçak göçmen yakalandı
Datça ilçesinde, yasa dışı yollardan lastik botla Yunanistan'ın Sömbeki ...
Ege sularında can pazarı! 1 kişi kayıp
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin batması ...
Ege'nin can evine hançer!
Gediz Nehri'nin doğduğu, Uşak ve Kütahya sınırındaki Murat Dağı'na kurulması ...
 
Kütahya'da kaza: 11 kişi yaralandı
Kütahya'da işçileri taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı. Kazada 2'si ağır 11 kişi yaralandı.
Marmara Gölü'nde boğulan 2 kişi toprağa verildi
Manisa'nın Salihli ilçesinde, teknenin alabora olması sonucu yaşamını ...
Kötü koku yayılan evinde ölü bulundu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, komşularının bina içindeki kötü koku ...
 
Aydın'da ölüm inşaatı: Bu kez bir işçi can verdi!
Aydın'da, inşaat halindeki kız öğrenci yurdunun 8'inci katından düşen ...
Belediye kendisini savcılığa şikayet etti!
Aydın'ın Nazilli İlçe Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, göreve geldikten ...
13 yaşındaki ikizlerden geriye bu fotoğraf karesi kaldı
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, yanında oynadıkları Kemaliye Göleti'ne ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva