HABERLER>GÜNCEL
6 Haziran 2020 Cumartesi - 15:44

Platonik aşığı tarafından öldürülmüştü! Anneye veda...

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, platonik aşığı komşusu Muharrem E. (22) tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Ayşegül Aktürk (36), memleketi Tokat’ın Zile ilçesinde toprağa verildi. Ayşegül Aktürk'ün kızı İrem (14) tabuta sarılarak, "Anne sözünü tutacağım. Her şeyi yapacağım" diye ağladı.

Platonik aşığı tarafından öldürülmüştü! Anneye veda...

Olay, dün sabah Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Muharrem E. ilgi duyduğu Devlet Hastanesinde idari bölümde çalışan komşusu 2 çocuk annesi Ayşegül Aktürk'ten beklediği karşılığı bulamadı. Eşinden boşandığı öğrenilen Ayşegül Aktürk, sabah işe gitmek için evden çıktığı sırada Muharrem E. yolunu kesti. Çıkan tartışma sırasında Muharrem E. bıçakla Aktürk'e saldırdı. 2 çocuk annesi kadın aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganın kardeşleri Meryem ve Murat E. de araya girmek isterken ellerinden yaralandı. Saldırgan daha sonra aynı bıçakla kendisini yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri çok kan kaybeden Ayşegül Aktürk'ü ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Aktürk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Muharrem E. de kardeşleriyle birlikte hastaneye kaldırıldı.

ISTUNBUL'UN MALTEPE ILCESINDE, KOMUSUSU TARAFINDAN OLDURULEN 2 COCUK ANNESI AYSEGUL AKTURK (36) MEMLEKETI TOKAT'IN ZILE ILCESINDE TOPRAGA VERILDI.  AYSEGUL AKTURK'UN KIZI IREM HELALIK ALINDIKTAN SONRA CENAZE ARACININ ARKASINDAN 'ANNE GITME' DIYEREK GOZ YASI DOKTU.    (FOTO:FATIH YILMAZ/ZILE-DHA)

KIZI İREM, 'ANNE GİTME' DİYE AĞLADI
Hatice ve Ömer Aktürk çiftinin 4 çocuklarından en küçüğü olan Ayşegül Aktürk, otopsi işleminin ardından İstanbul'dan karayolu ile memleketi Tokat'ın Zile ilçesine getirildi. Aktürk'ün cenazesi ilk önce ilçe merkezindeki babasının evine götürülerek helallik alındı. Bu sırada Ayşegül Aktürk'ün kızı İrem (14) tabuta sarılarak, "Anne sözünü tutacağım. Her şeyi yapacağım" diye ağladı. Cenaze aracı hareket ederken ise "Anne gitme" diyerek gözyaşı döktü. Aktürk'ün cenazesi, buradan Zile Asri Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

ISTUNBUL'UN MALTEPE ILCESINDE, KOMUSUSU TARAFINDAN OLDURULEN 2 COCUK ANNESI AYSEGUL AKTURK (36) MEMLEKETI TOKAT'IN ZILE ILCESINDE TOPRAGA VERILDI. KIZI IREM ANNESININ TABUTUNA DOKUNARAK GOZ YASI DOKTU.  (FOTO:FATIH YILMAZ/ZILE-DHA)

'TASARLAYARAK YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'
Olayın bir kadın cinayeti olduğunu söyleyen Ayşegül Aktürk'ün kuzeninin eşi Murat Çöktü, "Olay dün gerçekleşti, platonik aşkla alt komşusu ilgi duyuyormuş. Kız çok namuslu, düzgün bir kız. Çevresinde herkes tarafından sevilen birisi. İşe gitmek için evden çıkıyor. Köpeğine su vermeyi unuttuğunu fark ediyor. Geri eve geliyor. Orada çocuk bunun kolundan tutuyor. Bu esnada 'bana dokunma' diye bağırıyor. Saldırganın o sırada elinde bıçak varmış. Tasarlayarak yaptığını düşünüyorum. Bıçaklıyor ve maalesef kaybediyoruz. Bugün de cenazesi için buradayız. Kadın cinayetlerini bir şekilde duyuyorduk televizyonlarda. Allah kimsenin başına göstermesin. Hakikaten çok üzücü bir olaymış. 2 tane küçük yavrusu kaldı" dedi. (DHA)

 
Elektrik ve doğalgazda 'normalleşme' başlıyor
 
'Ekonominin çarkları tam güç dönmeye başladı'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir normalleşiyor: Plajlara akın başladı!
İzmir normalleşiyor: Plajlara akın başladı!
Normalleşme sürecinde ilk sınav böyle yapıldı
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen sınavlar, normalleşme süreci ...
İflas edince kadın ticaretine başlamış!
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, biri 18 yaşından küçük, 5'i yabancı uyruklu ...
 
Ödemiş'te uyuşturucu operasyonu: İki gözaltı!
Ödemiş ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı, 774 kök ...
Balon balığına 'deniz ayakkabısı' tedbiri
Antalya'da, amatör balıkçının oltasına takılan yaklaşık 50 santimetre ...
4 kadının yürek yakan 'eş' acısı
Erzurum'un Çat ilçesinin Köseler Mahallesi'nde, kız kaçırma yüzünden aralarında ...
 
Gündüz bakımevleri yeniden açılıyor
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "75 ilde ...
Ekmek fırını ile 11 bina karantinaya alındı
Şanlıurfa'da yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir ...
Soma'daki tekmeciden 'George Floyd' paylaşımı
301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasından bir gün sonra dönemin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva